Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şu evlı garulara sınır oluyom
seksu camasrları eklıyolar
olm bzım kocamıs yok aksama bızde gymek ıstıyok belkım :1closedeyes:

seksu demek kaydirigubbakcemile3 sende simdien indirimde gördügün zaman almaya bak gerci ilk zamanlar hic lazim olmuyorlar gözleri camasir görmüyor :roflol:

aslinda jartiyerli bustiyer almakti niyetim.. niye bu modeli aldim bende hic bilmiyorum.. bitakine insallah jartiyer alirim

peki hafta değilde ay gün olmasını sağlayamazmıyız :)
bendeeee
öleeee
istiommmm

bencede

az meyvelikler eklim size hepsi dore renginde ama :)
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
anladım ben sen böle gösterişli şeyleri sevion

pıtır allah iyiliğini versin senin gülme krizine girdim lülülülülülülülülülülülü
gül gül

aman bi yerden buldum sanki gün olarak oluodu takvim ama doğum şeysiymiş o

hmm güzelmiş

pıtırrrrr migrosta ve tansaşta günlük yemek takımları war güzel modeller war
arıyodun sen hala istiyosan bak derim yerimseniben
anammmm
anammmm
dönissss
anammmm
hemen bana bi kaç foto
nolarrrr
burda yok o marketinglerrr

denusss pıtırın orda tansaş we mıgros yok dıye bılıyommm
evet yok

pıtır sen hele bı gıtte bakarık:
geldim bilem

nanedem çok karmaşık gördüm kuzum seni...

[....

haklısın canım kafam karıştı azıcıkta hem çalışıyom hem burayı takip etmeye çalışıyorum ama bi türlü yetişip yazamıyorum , tam yazcam hooop bi telefon , o bitiyo biri geliyo ..... kalıyo malesef ...ayrıcaa bi yandan düğün işlerini bi yandan tadilat işlerini düşünüyom ,çeyiz işini eksikleri saymıyorum bile .... öte yandan akşama dünyaaaaaaaaaaaaaa kadar misafir var ve ben yorgunum kalabalıkta ne yapcam diye düşünüyom ....... vs vs vs

gecmıs olsun cnm
altına yaprak serseydın keske yırtık falan olanlardan
esnde gıy aynada kendıne bak ben öle yapyıordumdelikafadulden

kocan varya nan sana bakan var

nasil 5 sayfayi gemcis mi? ben biraz durgun gördüm bugün burayi..

DıKKAT DıKKAT
bak dönisss
sana görev veriom
en kısa zamanda
bu en kısa zaman 1-2 gün oluo
tansaş ve migroslardan birine gidip
benim için şu yemek takımını araştırıosun
olarmııı

Ayhh bende böyle şeyler aldım ama topu topu iki kere giydim yahu, yani bi sıra gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3 siz her gece giyiyormusunuz :bbo:

bana olma hiç eklemedim

Şeniz
seksu demek kaydirigubbakcemile3 sende simdien indirimde gördügün zaman almaya bak gerci ilk zamanlar hic lazim olmuyorlar gözleri camasir görmüyor :roflol:

he
onu alcak param yokkı azcık hafıfleyım alcam hepsınde bende de var ama seksu yok
bıldığın don atlet takımlardan -tatlicadiarzu-
ben 3,5 atarken zaten gecelık aklıma gelmez
kacma yollarını düşünurum:roflol:

Ayhh bende böyle şeyler aldım ama topu topu iki kere giydim yahu, yani bi sıra gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3 siz her gece giyiyormusunuz :bbo:

cogu zaman güzel camasirlar giymeye gayret ediyorum ama öyle cok seksü degil normal camasir.. dügünden önce alip hic dügünden sonrasina sakladigim icin hepsi iyi sayilir.. ama simdi artik kis geldi en kalin pijamalari giyip öyle yatiyorum buralar baya bir soguk oldu

evet öyle oluyor.. benim kilerde normal sütyen takimlari ve atlet takimlari iki üc tanede biraz cicili bicili gecelik.. jartiyer gibi seksü yok.. dün gösterdigim bady´i siparis ettim okadar.. esmadin ekledikleri gibi ben giyemem gülme krizine tutulurum kaydirigubbakcemile3

off yaa az önce feysbukta bi video izledim sessiz izledim ama çok kötü oldum, eve gelen şehit haberi die, allahım sen herkesin evlatlarını ailesine bğaışla yarabbiim ya
kötü oldum çok

kizlar mynete bir haber var bir bankada calinan 50000 eurola ilgili.. esim o bayani da diyer vidoda görünen calisanlarida taniyor.. ben kadina cok üzüldüm.. bi bakin isterseniz habere hayati kaydi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…