ayaklarim dondu bee ne soguk bugün almanya
kizlar mynete bir haber var bir bankada calinan 50000 eurola ilgili.. esim o bayani da diyer vidoda görünen calisanlarida taniyor.. ben kadina cok üzüldüm.. bi bakin isterseniz habere hayati kaydi gibi
ne de olsa çıkıcak üstünden
yiğidin malı meydandadır hesabı:)
aferin:)
pitircik orasi öyle üstünden cikiyor.. ama dustan sonra böyle cicili bicili bir gecelik iyi gidiyor.. önce seksü seksü sonra da koca kari pijamani giymicen herhalde :)
aminoff yaa az önce feysbukta bi video izledim sessiz izledim ama çok kötü oldum, eve gelen şehit haberi die, allahım sen herkesin evlatlarını ailesine bğaışla yarabbiim ya
kötü oldum çok
very gut mu demek ıstedın(yazılısı nasılsa):sinifsinif:turkey very hot:)
yok bea
aa siz benim pijamalarımı görmediniz dimi
püü
hemen bulayım resmini:)
amin
very gut mu demek ıstedın(yazılısı nasılsa):sinifsinif:
amin
very gut mu demek ıstedın(yazılısı nasılsa):sinifsinif:
ha
sağol canım
ama önceden sarıp dolaba koymuştuk :)
aynen nan don gıyerım en zaten duruşum bılem seksudur benım -tatlicadiarzu-evet öyle oluyor.. benim kilerde normal sütyen takimlari ve atlet takimlari iki üc tanede biraz cicili bicili gecelik.. jartiyer gibi seksü yok.. dün gösterdigim bady´i siparis ettim okadar.. esmadin ekledikleri gibi ben giyemem gülme krizine tutulurum kaydirigubbakcemile3
cıx nan onuda yapamam :kedi:kız bekarken dedık
kizlar mynete bir haber var bir bankada calinan 50000 eurola ilgili.. esim o bayani da diyer vidoda görünen calisanlarida taniyor.. ben kadina cok üzüldüm.. bi bakin isterseniz habere hayati kaydi gibi
bul bakayim.. bekliyorum
gut almanca iyi demek
pitircik hot yazdi sicak demek ingilizce kaydirigubbakcemile5
esnde gıy aynada kendıne bak ben öle yapyıordumdelikafadulden
haklısın canım kafam karıştı azıcıkta hem çalışıyom hem burayı takip etmeye çalışıyorum ama bi türlü yetişip yazamıyorum , tam yazcam hooop bi telefon , o bitiyo biri geliyo ..... kalıyo malesef ...ayrıcaa bi yandan düğün işlerini bi yandan tadilat işlerini düşünüyom ,çeyiz işini eksikleri saymıyorum bile .... öte yandan akşama dünyaaaaaaaaaaaaaa kadar misafir var ve ben yorgunum kalabalıkta ne yapcam diye düşünüyom ....... vs vs vs
Ayhh bende böyle şeyler aldım ama topu topu iki kere giydim yahu, yani bi sıra gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3 siz her gece giyiyormusunuz :bbo:
cocuk pıtır:ecrin_bebek:
ya ne demek çocuk alalal
pijamasını aldım diorum
resmini bulamadım die bunu ekledim
size görede benim her yaptığım çocukça hey allam yaa
ben gidiom
benim hiç yok bu çamaşırlardan . ama istiyorum şimdi bak
resim çıkmadı alıntıda çıkar umarımyewrım bu migrostaki mesela 52,90tl
walla canımcım bana yakın yerde yok yani işimle evim arasında yok
hafta sonları gidiyorum
hatta yenibosnadakine gidip resim çekicektim senin için unuttum sanma ama ne zamandır gitmedim o tarafa
malum başımıza bi dünya iş geldi vs. vs. ama unuttum sanma be canım yerimseniben
teşekkürler canımcımnereye kizzz
güzel sirin bir gecelik.. normal pijama geceliklerde gerekli oluyor.. kisin cok soguk hastaliktan geberemeyiz herhalde kocaya güzel görünecez diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?