Hadii yaaaa hemşehri sayılır kızzzz..
Haftaya ordayız 3 gün felan kalacağız, severim Samsunu, özel arabayla en fazla 1,5 saat sürüyor sık sık gideriz biz...:ecrin_bebek:
ay ben nıye en son anladım
yuf ya ne çok yazmışsınız altı üstü bi dışarı çıkıp geldümmm :)
sayılır ne demek hemşeriyizzzz kaydirigubbakcemile5, ya ne güzel nerde oturuyorsun sen , ben bolu dayım 5-saat sürüyor birde yollarda çalışma varsa yandık zaten pek gidemiyoruz düğünlerde falan anca işte... bu yaz kuzenimin düğüne gittik uff hiç birimizin içinden samsun u bırakıp bolu ya dönmek gelmedi son gün dudaklarımızdan bu kelime cıktı
Bayılıyorum Samsunumuz ayrı güzel
ay nası katılıyorum karşımdaki çocuk da bana mı gülüyon ne ye gülüon deli etti
sana ne gülcem len manyakkkk :=)))))))))))))))))
esma ay seni seviyorumm yaaaaaa
ben senin ilk karşılaştığın anı çok merak ediyorum ahahahahahah
ay cm bnmayyyy esmaa sana kopuom kızzzz
çok içtensin beaaaaa
işe işeayy ölücemmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay altıma işedimmmm
efemsaf esma
ay deli bende benle ilk karsılastıgın anı merak edıyon sandımay nası katılıyorum karşımdaki çocuk da bana mı gülüyon ne ye gülüon deli etti
sana ne gülcem len manyakkkk :=)))))))))))))))))
esma ay seni seviyorumm yaaaaaa
ben senin ilk karşılaştığın anı çok merak ediyorum ahahahahahah
muckesmaaa hayranımmm senınnn yorumlarınaa :):):):):)
hahahahah sanırım esma daha karşılaşmamış
afiet olsun bidenemben yşemeğe gidiommmmmmmmmm
sanane len gider gitmez:mymeka: bide bana çoklu alıntıyı öğrentiğin için saol bacımhahaa git bari biraz dinlenelim
aynen cnm katılıyomm ( konuya mahaffak değil kunderam alıntı yaparken sende araya girmişin yorum yapem dedim )delikafaduldenBiz gittiğimizde türkişde kalıyoruz kuzum, ama gittiğimizde muhakkak sahil, çiftlik, mecidiye, amisos yaparız .......İnsanın memleketi işte insan ayrılmak istemez.
afiet olsun bidenem
sanane len gider gitmez:mymeka: bide bana çoklu alıntıyı öğrentiğin için saol bacım
aynen cnm katılıyomm ( konuya mahaffak değil kunderam alıntı yaparken sende araya girmişin yorum yapem dedim )delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?