Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hadii yaaaa hemşehri sayılır kızzzz..

Haftaya ordayız 3 gün felan kalacağız, severim Samsunu, özel arabayla en fazla 1,5 saat sürüyor sık sık gideriz biz...:ecrin_bebek:

sayılır ne demek hemşeriyizzzz kaydirigubbakcemile5, ya ne güzel nerde oturuyorsun sen , ben bolu dayım 5-saat sürüyor birde yollarda çalışma varsa yandık zaten pek gidemiyoruz düğünlerde falan anca işte... bu yaz kuzenimin düğüne gittik uff hiç birimizin içinden samsun u bırakıp bolu ya dönmek gelmedi son gün dudaklarımızdan bu kelime cıktı
Bayılıyorum Samsunumuz ayrı güzel

ay nası katılıyorum karşımdaki çocuk da bana mı gülüyon ne ye gülüon deli etti
sana ne gülcem len manyakkkk :=)))))))))))))))))

esma ay seni seviyorumm yaaaaaa
ben senin ilk karşılaştığın anı çok merak ediyorum ahahahahahah

esmy bendee ama bayaa geç oluyo anlamam .. heleki başka konuya gitmediğim halde karman çorman oluyo sayfalar . mesela aklımda bunebu doom günüsü fotosu koyacak var :S niye bilmiom

Biz gittiğimizde türkişde kalıyoruz kuzum, ama gittiğimizde muhakkak sahil, çiftlik, mecidiye, amisos yaparız .......İnsanın memleketi işte insan ayrılmak istemez.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
esmaaaaa opuyorumnanaktan
sen uyma bunlara hissiyat çok önemli dimi :roflol: :roflol: :roflol:

ayyyy esmaa sana kopuom kızzzz
çok içtensin beaaaaa
ay cm bnm
ayy ölücemmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay altıma işedimmmm
işe işe
efem
ay deli bende benle ilk karsılastıgın anı merak edıyon sandım
kımle karsılastıgımı anladım
esmaaa hayranımmm senınnn yorumlarınaa :):):):):)
muck
hahahahah sanırım esma daha karşılaşmamış

ya ben okuyom herkez oha dıyor lımon sandım bende dıyorum bu zten lımon neki sonradna caktım

Son düzenleme:
ben yşemeğe gidiommmmmmmmmm
afiet olsun bidenem
hahaa git bari biraz dinlenelim
sanane len gider gitmez:mymeka: bide bana çoklu alıntıyı öğrentiğin için saol bacım
Biz gittiğimizde türkişde kalıyoruz kuzum, ama gittiğimizde muhakkak sahil, çiftlik, mecidiye, amisos yaparız .......İnsanın memleketi işte insan ayrılmak istemez.
aynen cnm katılıyomm ( konuya mahaffak değil kunderam alıntı yaparken sende araya girmişin yorum yapem dedim )delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…