Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:kedi:ay sinayın yorumları öldürdü beni.:roflol:
ağrılar girdi karnıma gülmekten. allahtan odamda yalnızım.
ne oluyo diyen yok:roflol::roflol:

herkse tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar koçişim bakalım ne yapıcak çok merak ediorummmm.............. lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sabah güzel bi mesaj atmış ben geç geldimişe hastaydım bi baktım bi mesaj hemen yazıyorum mesajı
GÖZLERİM GÖZLERİNLE HAYATI BULDU , RUHUMU AYDINLATAN IŞIĞIN OLDU SENDEN ÖNCE TATSIZ TUZSUZMUŞUM MEĞER YAŞAMIM O BAL DAMLASI SÖZLERİN TADIM TUZUM OLDU ,YARADANIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SENİN SEVGİNİ BANA SUNDU . İYİ Kİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN CANKUŞUM HERŞEYİM İYİKİ DOĞDUN VE İYİKİ BENİMLESİN AĞIZ TADİIYLA BİR ÖMÜR BİRLİKTE NİCE YILLARA OLSUN
KARICIM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMM...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynaniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdıalkisalkisalkishihoyyyt:dance::icecream::1hug::asigim::smiley-cool:

oooff beee içim gitti yaaa her daim bööle olursunuz inş. doğum günün kutlu olsun..biz senle tanışmamıştık zannımca..mutlu yıllaropuyorumnanaktan

Ulen Çısılınkı kaaa koca bulamadım

neys eŞÜkÜr buldum ya ben oturım oturduum yerde

Ulen Çİsİlİnkİ kaaa koca bulamadım

neys eŞÜkÜr buldum ya ben oturİm oturduum yerde

haahaha alemsin bunebu yaa...:roflol:
unutmuştu demi seninki....
bak bööle yapıyolar ..geliyolar anlatıyolar burda şakır şakır çıtayı yüksek tutuyom bende beğenmiyom kimsecikleri :mymeka:

Biz gittiğimizde türkişde kalıyoruz kuzum, ama gittiğimizde muhakkak sahil, çiftlik, mecidiye, amisos yaparız .......İnsanın memleketi işte insan ayrılmak istemez.

canım aynen bizde her gitmemizde ne kadr cok işim olursa olsun bir yana bırakıp illa mecidiye çiftlik atakum ve rus pazarı gezilir ooooof memleketimmm

:kedi:ay sinayın yorumları öldürdü beni.:roflol:
ağrılar girdi karnıma gülmekten. allahtan odamda yalnızım.
ne oluyo diyen yok:roflol::roflol:

ben kaçırıdm sanırım o yorumları

pembeliiiiii!!!!! sana diyorum sesin cıkmayy istermisin bana hediye almak

sorma kız işlerim yoğun..öle uzaktan takip ettim..anca müsait oldum canım...isterim tebide şekercim daha çok yeniyiz yaa ööle tanımadan flaan ne bilim pek samimi gelmiyo bana .ilerleyen hediyeleşme kurralarına katılırım bende inş.allahım nasip ederse. olmamı hemşo?

ha ama diyosanki 'sana pek kanım kaynadı illeede hediyemi alıp gönderecem..sen bilim senide bu zevkten mahrum bırakmaım hevesini kursağında koymayım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yüzsün kk üyesi smile ii giderde demi buraya :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…