herkse tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar koçişim bakalım ne yapıcak çok merak ediorummmm.............. lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sabah güzel bi mesaj atmış ben geç geldimişe hastaydım bi baktım bi mesaj hemen yazıyorum mesajı
GÖZLERİM GÖZLERİNLE HAYATI BULDU , RUHUMU AYDINLATAN IŞIĞIN OLDU SENDEN ÖNCE TATSIZ TUZSUZMUŞUM MEĞER YAŞAMIM O BAL DAMLASI SÖZLERİN TADIM TUZUM OLDU ,YARADANIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SENİN SEVGİNİ BANA SUNDU . İYİ Kİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN CANKUŞUM HERŞEYİM İYİKİ DOĞDUN VE İYİKİ BENİMLESİN AĞIZ TADİIYLA BİR ÖMÜR BİRLİKTE NİCE YILLARA OLSUN
KARICIM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMM...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynaniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdıalkisalkisalkishihoyyyt:dance::icecream::1hug::asigim::smiley-cool:
wuuuuuuwwww çisillll
oooff beee içim gitti yaaaherkse tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar koçişim bakalım ne yapıcak çok merak ediorummmm.............. lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sabah güzel bi mesaj atmış ben geç geldimişe hastaydım bi baktım bi mesaj hemen yazıyorum mesajı
GÖZLERİM GÖZLERİNLE HAYATI BULDU , RUHUMU AYDINLATAN IŞIĞIN OLDU SENDEN ÖNCE TATSIZ TUZSUZMUŞUM MEĞER YAŞAMIM O BAL DAMLASI SÖZLERİN TADIM TUZUM OLDU ,YARADANIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SENİN SEVGİNİ BANA SUNDU . İYİ Kİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN CANKUŞUM HERŞEYİM İYİKİ DOĞDUN VE İYİKİ BENİMLESİN AĞIZ TADİIYLA BİR ÖMÜR BİRLİKTE NİCE YILLARA OLSUN
KARICIM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMM...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynaniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdıalkisalkisalkishihoyyyt:dance::icecream::1hug::asigim::smiley-cool:
herkse tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar koçişim bakalım ne yapıcak çok merak ediorummmm.............. lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Ulen Çİsİlİnkİ kaaa koca bulamadım
neys eŞÜkÜr buldum ya ben oturİm oturduum yerde
çisilllllllll :jeyyar::asigim:
Biz gittiğimizde türkişde kalıyoruz kuzum, ama gittiğimizde muhakkak sahil, çiftlik, mecidiye, amisos yaparız .......İnsanın memleketi işte insan ayrılmak istemez.
:kedi:ay sinayın yorumları öldürdü beni.:roflol:
ağrılar girdi karnıma gülmekten. allahtan odamda yalnızım.
ne oluyo diyen yok:roflol::roflol:
he nolmuş pıtır vuş muş :mymeka: bakalım akşam ne süpriz var merak içi ndeyim yarın hemen yazarım kuşumm
çalış seninde olur len pıtır
bol bol nohut ye:roflol::roflol:
pembeliiiiii!!!!! sana diyorum sesin cıkmayy istermisin bana hediye almak
heheh güzel yazmış adam
çalışıom merak etme
yazar tabi benim kocam :mymeka:
hayatim gelsin de görsün benim ne ka dar büyük bi cevher olduğumusırnaşık şey:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?