ahahaha kız o güzelim msj ı yazan kocanın üstüne hayatım ı kumamı getirdinn..aşk olsunn...kaydirigubbakcemile3cık cık cık sanmam ama ona belli olmaz hem kimsin nesin benim aşkım o bi kerem ilk baş benden izin alın :mymeka:sırnaşık şey demi len hayatim
artı ben onun korumasıyımkaydirigubbakcemile3
ahahaha kız o güzelim msj ı yazan kocanın üstüne hayatım ı kumamı getirdinn..aşk olsunn...kaydirigubbakcemile3
bu arada d.gününü falan kutladım ama dikkat etmemişsin belliki....yeniyik die ne bu yaawwssss...alın bizide kanatlarınızın altına allahallaaaa::gitme:
pembeli yenisin ama maşallah arkadaş listen kabarıkk:)) bende kimse yok(((
bence buuuu:lepi:
ayyyy evet evet evineee uhahaha limon bahçesi gibim eviiii maşallahhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cık cık cık sanmam ama ona belli olmaz hem kimsin nesin benim aşkım o bi kerem ilk baş benden izin alın :mymeka:sırnaşık şey demi len hayatim
artı ben onun korumasıyımkaydirigubbakcemile3
ahahaha kız o güzelim msj ı yazan kocanın üstüne hayatım ı kumamı getirdinn..aşk olsunn...kaydirigubbakcemile3
bu arada d.gününü falan kutladım ama dikkat etmemişsin belliki....yeniyik die ne bu yaawwssss...alın bizide kanatlarınızın altına allahallaaaa::gitme:
sırnaşık şey sırnaşık şey
Şeniz
pembeli kusura bakma ben kolay kolay arkadaşlık kabul etmiyorum
ayrıca ben kuma olmam evliyim ben :1closedeyes:
ayrıcam bekar da olsam ikinci olmam, tek olurum. benim yanımda alternatifim olmaz şekerim
unuttu walla ayıhaahaha alemsin bunebu yaa...:roflol:
unutmuştu demi seninki....
bak bööle yapıyolar ..geliyolar anlatıyolar burda şakır şakır çıtayı yüksek tutuyom bende beğenmiyom kimsecikleri :mymeka:
deişik meişikhehe cok seviyon demekkii değişik koca iidir:)) bunebu al benim kini vur senin kine :)
şişikim lan şişikedaaa hatuşş süpersinn nan
seni dimedim zatenayrıca eda ben olaya karışmamıştım
gamzeyle sen kapışmıştın
hahahahalen eda onezmankı resım benm bır kuzenm var sen ona benzıyorn guncel resmın yokmu
hahahahahahaeda resmini güncellesenee
esma öle istio
ay esma kopardın yine beni ya
ahhahahahahahakızlar bunu profil yapsam çok mu iğrençç
yoksa çok mu iştah açarrr uhahhaa:roflol::roflol:
kız zaten yüzümde makyaj kalmış olabileredaa foto süper picamaların olmasa yani alt kısmı değiştirsek makyajlı artis gbibin çıkmışsın :lepi:
kız deli garı ilk mesajını bul oku bilmem kaç para verdim şuna, yok buun markası buydu diyen kimdi kız
pıtır, sen git mikimauslu takvimini yap yine takvim delisi herkese yaptında kendine yapmayamı erindin
yirimmmedoş kız sen bu halınlede sugarsınnn
neyi güncelliiim laneda resmı guncelle nan bıda bakcam
ayrıca neren şişmış bee
yanı her bı yanın şiş gözler sönuk kalmışş
3 mum var 10dan olsa 30 yaş:lepi:
atmadıııııııııııııınnn :umursamaz:Kıssssssssss edaaaa ben sana özel mesaj atmadım mııııııııı, olur böyle şeyler merak etme neyim felan diyeeeeeeee haaaaaa, kötü niyetli değiller diye...
Haaa sadece seni kastetmeyerek bernardo dan aldım 5 milyar diye bişeyler dalga geçtim o kaaaaa başka da gok..
kız ben mi çemkirmiştim aşkolsun
hatırladım sen gamzeye çemkirmiştin baya bi
gel öpüşelim unutalım olmazmı:kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ahhahahaahay açar açmaz esma ,akannehir koptum ya , kız doğum günüm diyo daha ne kadar güncel olsun ..
ay esmoş sen adamı öldürürsün :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada edoş güzel çıkmışın yüz göz şiş diyon ama maşallah taş gibin görünüyon , göbişini yastıklan saklamışsın ..yerimseniben iyi taktik kaydirigubbakcemile3 yastıklar kucağa hooop
birdee ikea kataloğu her daim baş köşede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?