Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

deniz number 4 :lepi:

canım ilki çok asilmişş
diğer modelinde turunculu kahvelisinin bende nevresim takımı var mikemmel cici... çok severek almıştım...

nebe

göremdım ben

ay ben eskı dogum gunu sandım

calıs calıs bacı

bence 2 densem
eda son dogum gununmu taş gibisin heeeeeeeeeee

densemcim bence hepsi cok güzel ama 1-2 nin renkleri daha güzel gibi sankim. 2-3-4 ayni model renkleri farkli zaten

teşekkür ederim kızlarr
bende ilk iki model arasında kaldım açıkçası
nevresimlerim rengarenk
uyku setin kahve turuncu
ikisinden birini aliim bari opuyorumnanaktan

ay alıntıyla uğraşamıycam

yemekten bi geldim

albüme 68 yorum :1shok: :1shok:

oha len hazır mı bekliyodunuz hepiniz ekşına :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

en son yorum yazdım albüme ona bakın sırnaşık şey sırnaşık şey

teşekkür ederim kızlarr
bende ilk iki model arasında kaldım açıkçası
nevresimlerim rengarenk
uyku setin kahve turuncu
ikisinden birini aliim bari opuyorumnanaktan

yatak odan bellimi canım yada ne renk almayi dusunursun yatak odani... onuda dusunup sec bence nevresim vs renklerini ben renk uyumu takintili bi insanim galiba kafamçokkarıştı

hayatım ben de yorum yapım diicem yetkim yokmuşş .. nisee evine yapılıyo sanırım güle gülee otur allah içine sindirsin ..

yatak odan bellimi canım yada ne renk almayi dusunursun yatak odani... onuda dusunup sec bence nevresim vs renklerini ben renk uyumu takintili bi insanim galiba kafamçokkarıştı

ya doğru sölüyosun renk uyumu önemli ama benim daha hiç bi mobilyam belli diil
anca nevresim ve uyku setime göre renk uyumu düşünüyorum işte bende :1no2:

hayatım arkadaşlık yolladım sana kabul edersen bende görmek isterim resimleri..merak ettim.:kedi:

densem ben ilk battaniyeyi çok beğendim

hayatım arkadaşlık yolladım sana kabul edersen bende görmek isterim resimleri..merak ettim.:kedi:

densem ben ilk battaniyeyi çok beğendim

cık cık cık sanmam ama ona belli olmaz hem kimsin nesin benim aşkım o bi kerem ilk baş benden izin alın :mymeka:sırnaşık şey demi len hayatim

artı ben onun korumasıyımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…