Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman bu bohca olayı boşa masraf anacım
bız düğünde etmıycez
bohcada ohh yırttık:lepi:
askımla bana yapcaz yeter
ayy cnm bol bol dua et babacına
çok öptum cnm sımdık cıkıyom ben
evden gırmeye calıscam ınş gorurum senı
ayy askımm gelın tabe yaa
ne guzel eşlerle aksam yemeğı bıle yerız hatta bızde kalırsınız :asigim:

ayy netım gıttı yazamadım gıtmedı dıe cok korktum
cok öptumm canlarımm
hevın evden pc acılırsa gelrım tmm mı cnm by

ben kaçtım iyi akşamlar yarın görüşürük

resimler on numerooo :lepi: :roflol: :roflol:
görüsürüz kuzum Şeniz

ya bizde istemiyoruz böcügüm ama büyükler illa olcak diyorlar bakalım ikna cabalarımız ne sonuc vercek, oraya vercegim paraları evime ayırır cici esyalar alırım dimi zemuszemus
insallah olur askım ya valla cok isterim yakınız zaten o zaman bi gelsin ayarlıcaz insallah biseyler :Saruboceq:
cok cok öptüm balımmm seni seviyorumm Şeniz Şeniz

tamam böcügüm bi saat kadar burdayım daha dikkatli git tamammı Allaha emanet ol Şeniz

düt dütüme atlayayım
bugün cigara keyfi yapamadım bi keyif yapayım.
ay dünde galina kırmızı ışıkta geçtim,eğer öleyse yedim ayvayı...
inş güzel çıkmışımdır trafik kamerasında
:roflol:
öptüm hepinizi ben çıkıyorum

lahanacım gülümsedinmi bari :roflol:
iyi aksamlar canım dikkatli ol sende Şeniz

ben halalardan ufak bi tehdit aldım bu bohça olayında tamm bohça yapmazsn ama el öpmeye gelince havlu tülbent patik getirmek lazım ama dimi? diye

Son düzenleme:
ben halalardan ufak bi tehdit aldım bu bohça olayında tamm bohça yapmazsn ama el öpmeye gelince havlu tülbent patik getirmek lazım ama dimi? diye

Aaa olur mu hic siparis verir gibi :1no2:
Halaları amcaları falanda yaparsak ohooo bes senede anca biter o bohcalar, aman yok kalsın k.valide k.babaya razıyım valla :roflol:

hevin merhaba canım hazırlıklar hızlanmış sendede

bizde bohçaya konulcak ıvır zıvırları alıozz

sadece damatın kileri almadıkk

alışverişe annelerle berabaer gidip alcaz kendimize

ama anne ve babaya koycaklarımızı aldık gittik
vallaa

şuan çalışmıyorum yeterlilik belgemi yeni aldım eğitmciym aynı zamanda okulumu bitrmeye çalışıyorum. 19 yaşındayım kilomu hiç sölemiim

abooo kiz sen bizdende ufakmissin akannehir

pashi özlettin iyice kendini yaaaa

zaten bu adetler ömrü yedi benm kafamçokkarıştı

Aslında hos seyler, ben seviyorum örf ve adetlerimizi, ama maddi imkanlar el vermiyor herseye iste :çok üzgünüm:

hosgeldin tatlım :1hug:
valla tam tarih belli degil daha ama simdiden ayarlamaya basladık Pashim,
ablamla enistem bana biseyler almak istemislerde ben istemedim kendim görmem gerek sonucta herkesin zevki ayrı, ordan bohca konusu acıldı, ben neler koyulur hic bilmiyorum vallahi artık sizlerden yardım isticem
Siz halletmissiniz ne güzel canım ya, elti görümce kayın falan onlarada yapcakmısınız?

aman en guzelı bekarlık :dilcikar:
bak bu konuda sana katılıorum canım

amann bende biş yapmıom evde valla
başıma bela alcam gibime gelio
ama bz anlaştık bugün
herkes kendi işlerni yapçak
sora bana sepet havası

eda ve nişanlısı görmeyen kalmasın
ahahhahaha
ahahahhaha
hahahahhahaha
hahahahahhha
eheuheuuee
hehehehehhehe
ayyy koptum akşam akşam

ceeeeeee.. corbam pisti.. firindada hazir cin böregi bide adini bilmedigim bir sey daha. cayda demledim mi tamamdir.. alet cantasini aldim :))

hevin!!! güzel kokular geliyor buruma yok yok dügün hazirliklari biraz stressli olsada ayni zamanda zevkli hic dert etme bohaca dedigin don atlet hanimlara yazma patik havlu erkekler tesbih filan pazardan ucuza alirsin :) güzelde süzledin mi alsana bohaca hehe... gelinlik modelini kafanda belirle cok cesit var kafan karismasin Dügün hazirliklari konusulmaya basladi gözün aydin canim benim..

Gerdek gecesi korkusuymus GÜLÜP geciyorum kizlar dügün gecesini hic gözünüzde okadar büyütmeyin inanin degmez gecmiste büyüklerin genc kizlarin gözünü korkutmak icin ortaya attigi abartilar bu konuyla bende bosu bosuna kafa yorduguma gülüyorum simdi

abooo kiz sen bizdende ufakmissin akannehir

pashi özlettin iyice kendini yaaaa

aime canım bende seni özledim

bu ayın sonuna kadar maalesef böylee

sonra aranıza dönücem inş.

hevin şöyle olcak kayın, elti melti, kardeşi,taşu tuşu yok zaten benimkinin tek çocuk yaa

anne, baba birde teyzesine koycaz canım

senin kalabalık bayaa yaaa

kesenize kuvvet canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…