naber hevincim...
ceeeeeee.. corbam pisti.. firindada hazir cin böregi bide adini bilmedigim bir sey daha. cayda demledim mi tamamdir.. alet cantasini aldim :))
hevin!!! güzel kokular geliyor buruma yok yok dügün hazirliklari biraz stressli olsada ayni zamanda zevkli hic dert etme bohaca dedigin don atlet hanimlara yazma patik havlu erkekler tesbih filan pazardan ucuza alirsin :) güzelde süzledin mi alsana bohaca hehe... gelinlik modelini kafanda belirle cok cesit var kafan karismasin Dügün hazirliklari konusulmaya basladi gözün aydin canim benim..
Gerdek gecesi korkusuymus GÜLÜP geciyorum kizlar dügün gecesini hic gözünüzde okadar büyütmeyin inanin degmez gecmiste büyüklerin genc kizlarin gözünü korkutmak icin ortaya attigi abartilar bu konuyla bende bosu bosuna kafa yorduguma gülüyorum simdi
hevin şöyle olcak kayın, elti melti, kardeşi,taşu tuşu yok zaten benimkinin tek çocuk yaa
anne, baba birde teyzesine koycaz canım
senin kalabalık bayaa yaaa
kesenize kuvvet canım
iyiyim canım seni sormalı heycan ne durumda valizler hazırlancak yakında dimi hihoyyyt
[/B]
kızlar yarın işe baslıyorummm
Lila mı :asigim: bayılırım pembemsi renklere, mor, eflatun hepsine :asigim:
zaten simdi toplasan ilerde unuttugun bisey aklına gelir dahada strese girersin,
tam ne zaman gidiyorsun? aralıgın ikinci haftasında dimi?
aynı biz gibi gecen sene 13ünde gitmistik keske yine gidebilsem :gitme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yoooooh hiç öyle edepsizlik yaparmıyım görgülü bi hanımım ben kaydirigubbakcemile3aaa canım hayırlı olsunnnnnnn:1hug:
tamam alırken bir tanede kendine alıp asacaksan kabulll :lepi:asmayan ne olsun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar şimdi iş yerime bi çiçek geldi cam vazo içinde 23 tane gül
içindede bi not canım karıma..........
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3eda ve nişanlısı görmeyen kalmasın
güle güle kullansın alet çantasını kocacın :lepi:ceeeeeee.. corbam pisti.. firindada hazir cin böregi bide adini bilmedigim bir sey daha. cayda demledim mi tamamdir.. alet cantasini aldim :))
Pıtır:uçuk kaçık hafif çatlak tatlı delisi
Gamze:işinin ehli her konuda :jeyyar: şokellayı unutmadık
Beta:uyumlu ama yapılanı asla unutmaz
Burcu:düşünceli yumuşak kalpli detaycı
Esma:Biraz gamsız rahat
Böcük:aslan beşiktaşlı delikanlı ama kırılgan yumuşak kalpli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?