Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol kıs sende olmasan Şeniz

ööff yettiimm :)) anaa sabahları ne çok konuşuyosunuz yaaa oku oku bitmiyoo :bbo:

şimdi gitçem duşa gircem sonra ders başı poofff

merhaba kızlar
uzun zaman oldu yazmayalı ara ara takıp etmeye çalıştım ama.bişi yazacak vakiti bir türlü ayıramadım.
ama gördüğüm kadarıyla herkes yuvasında kocacığıyla huzurlu mutlu.
allah daim etsin
:)
daha ne yazsam kı :)

kızlaaaarr bu arada dua edin bize yaa aşkım bu ara işe başlayabilirr :Saruboceq:

yeni işi iyi olur inşallah, bide eski işinde sorun çıkmaz inşallahhhh huzurlu huzurlu başlar işineee

Gülaayy sen hamişsin mağdem duan kabul oluyo bizede edermisin

he bide ben artık kpss yi kazanıp öğretmen olıyım

cümlemize sağlık sıhhat huzur mutlulukk

Amin..

bence braun kesinlikle daha dayanlıklı
dahah kalitelii
tefal dayanıklı değil tamam çok kibar ürünleri ama çok nazik
nede olsa fransız malı benneyaptımki
tefaldan birtek çaycımı aldım

SELAM KIZLAR................ yokluğumu anlamamışsınız bilemafoldumben
Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (26 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
parpalm, adina, aime21+, asyaelif, azra3434+, baberko+, bianca_m, Cisil+, DarkAngel+, densem+, dkb+, dreamlife+, esmy+, fmk+, gülay_gülay+, Kundera+, mandilin+, morçilek, nanedem, nhl-frk+, PapiBJK+, pembelipembe+, pıtırcık85+, sinay21+, sulfat+, zeynepsudem+

eyy maşallah

yılbaşında alet çantası alayım bareee :dilcikar:
Çin mi Cin mi kaydirigubbakcemile3
bambu filizi ne olaki

Birincisi bende türkce harfler yok o yüzden yazamiyorum.. bambu biliyorsun daha hani o yesil bitgiler uzun sap gibi onlarin tohumunu ekiyorlar daha söyle incecik sari oluyor Cin yemeklerinde cok fazla kulanilir.. internette bak orda vardir belkim .. ben isyerinden bakamiyorum

bence braun kesinlikle daha dayanlıklı
dahah kalitelii
tefal dayanıklı değil tamam çok kibar ürünleri ama çok nazik
nede olsa fransız malı benneyaptımki
tefaldan birtek çaycımı aldım

hadi ya bende tefal rondo alacaktım idnirime girmiş 90 dan 75 e almayımı yani

ediim canım aşkın inşallah hayırlısıyla işe alınırrr
sende kpss yi kazanır atanır ii bi örtmen oluverirsinnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

slm kıslar nasılsınız opuyorumnanaktan
sabah carrefour broşüre bakıyodum uykucu varya içinde kapatıyoruz yazıyoo ucuz şeyler var antialerjik yorganlar 49 ,kaztüyü yastık 19 4 mevsim yorganlar 24,90 nevresim takımları 49 nakışlı nevreşimler79 ilgilenler duyrulurrr...Şeniz

canim insallah istediginiz gibi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…