kuşum wallahi yazcaktım ama geçmişi okumuyorum pek belki başlamıştır dedim wazgeçtim
inşallah Rabbim bi an önce hayırlı iş kapıları nasip etsin tüm işsizlere
içlerinde de pufişin eşine
benim hoşşiğe
bide papişin minik kuşuna laelaelaelaelae :Saruboceq:
Off offf acaip yağmurr yağıyorr şimşekler çakıyoo evin içindeyim gözüme girecek şimşekler sankiii akannehir akannehir
Ayyy hazırım yaaa durduğu anda çıkıcam. Ne yapayım bi nescafe yaptım onu içeyim bari.
Annem de arıyor bak sakın çıkma çok yağıyor otur evinde diyo kaydirigubbakcemile3
Canım burdaki epey şiddetli. Bikaç gündür yağınca baya bi yağıyo sonra bi anda durup yine başlıyor :bbo:
Burda da keşke yine güzel olsa havalar
nasıl yani esmy :)
Ayyy hazırım yaaa durduğu anda çıkıcam. Ne yapayım bi nescafe yaptım onu içeyim bari.
Annem de arıyor bak sakın çıkma çok yağıyor otur evinde diyo kaydirigubbakcemile3
Canım burdaki epey şiddetli. Bikaç gündür yağınca baya bi yağıyo sonra bi anda durup yine başlıyor :bbo:
Burda da keşke yine güzel olsa havalar
hmm yağmur yağarkenmiyağmurda edilen dualar kabul olan dualar arasındadır arkadaşlar boş geçirmeyin :)
inşallah olur canımKız başlasa ben aleme duyurmam mı çıkıp belediyenin anonsundan bağırmam mı acabaaaa:sinifsinif:
Amin amin amin................:Saruboceq: Allah razı olsun...
Haftaya cumartesi sınava girecek çok zor bir ihtimal ama tüm imkanları değerlendiriyoruz...
Dua edin bize olar mı, gülayyyy özelliklee sen mafoldumben
ben almıştım
ohh oldu ben kıslar almayan kaldımı bilmem ama yarın bimde 8,50
Hemşo sizin o tarafta çok bulut var dikkat et ne tarafa gidiceksin ? Ksk tarafında hava açıldıı kaydirigubbakcemile3
Kız başlasa ben aleme duyurmam mı çıkıp belediyenin anonsundan bağırmam mı acabaaaa:sinifsinif:
Amin amin amin................:Saruboceq: Allah razı olsun...
Haftaya cumartesi sınava girecek çok zor bir ihtimal ama tüm imkanları değerlendiriyoruz...
Dua edin bize olar mı, gülayyyy özelliklee sen mafoldumben
evet kardeşimde öyle dedi mlum izmirde yaa.s
Hemşo sizin o tarafta çok bulut var dikkat et ne tarafa gidiceksin ? Ksk tarafında hava açıldıı kaydirigubbakcemile3
ya kıslar ben tost makinesi ,rondo ve ütü alacam hangi marka hangi model alayım
bende yok bune ıcın canm
Hayvanmafoldumbenkızlar ya şimdi bi topikte okudum kızcaaza halasının oğlu tecavüz etmiş yaa çok üzücüü mafoldumben
Ayy bu salata kurutucu ne işe yarar kii CADIARZU
Ediyorumm bol bol Allahımm benii memurr ett diyee :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3yağmurda edilen dualar kabul olan dualar arasındadır arkadaşlar boş geçirmeyin :)
Bende yün almaya gidicektimm ama malesef gidemedim :sinifsinif:Evet hemşo yaaa çıkcaktım çakıldım öyle eve
Hazır bekliyorum camda yağmur dursun da çıkayım diye. Zaten korkarım ben gökgürültüsünden :gitme:
Tost makinem ızgaralı.Izgaraları çıkıp makinede yıkanıyor markası Fakir tavsiye ederim.yerimsenibenya kıslar ben tost makinesi ,rondo ve ütü alacam hangi marka hangi model alayım
Eee napim evimizden tüm izmir görünüyorr bide yüksekteyizz bulutları takip ediyorumm kaydirigubbakcemile3beta meteoroliji gibi karusun vesselam
Sen bayramda izmire gelmiyon artık dimi, vazgeçtin
Benim gitceğim yer de bu taraflara yakın haaa şebneme yakın
Öle bilirsin neresi olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?