Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Off offf acaip yağmurr yağıyorr şimşekler çakıyoo evin içindeyim gözüme girecek şimşekler sankiii akannehir akannehir

Kız başlasa ben aleme duyurmam mı çıkıp belediyenin anonsundan bağırmam mı acabaaaa:sinifsinif:
Amin amin amin................:Saruboceq: Allah razı olsun...

Haftaya cumartesi sınava girecek çok zor bir ihtimal ama tüm imkanları değerlendiriyoruz...
Dua edin bize olar mı, gülayyyy özelliklee sen mafoldumben

Off offf acaip yağmurr yağıyorr şimşekler çakıyoo evin içindeyim gözüme girecek şimşekler sankiii akannehir akannehir

Evet hemşo yaaa çıkcaktım çakıldım öyle eve
Hazır bekliyorum camda yağmur dursun da çıkayım diye. Zaten korkarım ben gökgürültüsünden :gitme:

evet kardeşimde öyle dedi mlum izmirde yaa.s

Hemşo sizin o tarafta çok bulut var dikkat et ne tarafa gidiceksin ? Ksk tarafında hava açıldıı kaydirigubbakcemile3

yağmurda edilen dualar kabul olan dualar arasındadır arkadaşlar boş geçirmeyin :)
hmm yağmur yağarkenmi
hemen edim

inşallah olur canım

ohh oldu ben kıslar almayan kaldımı bilmem ama yarın bimde 8,50
ben almıştım

selam kızlar,

üff içim sıkıldı, burda da hava yağmurlu , akşam hastanedeydik kardeşimin bir türlü ateşi düşmedi neyseki şimdi biraz daha iyiymiş tahlil yapılmış osnuçları bekliyoruz.
içim sıkıldı

rabbim tez zamanda yar ve yardımcınız olsun canım inşallah işini bulur eşinde ve daimi olur inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: aminnnnnnn

evet kardeşimde öyle dedi mlum izmirde yaa.s

Sen bayramda izmire gelmiyon artık dimi, vazgeçtin

Hemşo sizin o tarafta çok bulut var dikkat et ne tarafa gidiceksin ? Ksk tarafında hava açıldıı kaydirigubbakcemile3

Benim gitceğim yer de bu taraflara yakın haaa şebneme yakın kaydirigubbakcemile3
Öle bilirsin neresi olduğunu

ohh oldu ben kıslar almayan kaldımı bilmem ama yarın bimde 8,50
Ayy bu salata kurutucu ne işe yarar kii CADIARZU
yağmurda edilen dualar kabul olan dualar arasındadır arkadaşlar boş geçirmeyin :)
Ediyorumm bol bol Allahımm benii memurr ett diyee :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
Evet hemşo yaaa çıkcaktım çakıldım öyle eve
Hazır bekliyorum camda yağmur dursun da çıkayım diye. Zaten korkarım ben gökgürültüsünden :gitme:
Bende yün almaya gidicektimm ama malesef gidemedim :sinifsinif:
Islanmak istemiyorumm :umursamaz:

ya kıslar ben tost makinesi ,rondo ve ütü alacam hangi marka hangi model alayım
Tost makinem ızgaralı.Izgaraları çıkıp makinede yıkanıyor markası Fakir tavsiye ederim.yerimseniben
Rondom philips minik bişe ama işimi görüyorr yerimseniben
Ütüm Philips Azurr çok memnunumm yerimseniben
beta meteoroliji gibi karusun vesselam
Eee napim evimizden tüm izmir görünüyorr bide yüksekteyizz bulutları takip ediyorumm kaydirigubbakcemile3

Sen bayramda izmire gelmiyon artık dimi, vazgeçtin

Benim gitceğim yer de bu taraflara yakın haaa şebneme yakın
Öle bilirsin neresi olduğunu

Tamam hemen çık o taraftaki bulutlar dağıldıı o kadar şiddetlii yağmazz kaydirigubbakcemile3
Tüm bulutlar Altındağın arkasına geldii :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…