Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zeynep benimde tost makinam arçelik,rondom arçelik ütümüde phılıps alcam inşhihoyyyt

bözük kız bak kaç gün oldu size slm vereli hala bi kısmet çıkmadı kız....bişeyleri yanlışmı yapıyom acep..ahahah türbe gibi oldu kız burada...nohut bunada i gelirmi aceba hacı bee:roflol::roflol:

nohut düdklü olayını bilmiom . artı olaraktan . sadece arada bir f5 e basıyorum ki yenei postları göreyim . geçici kabul umuz var sanırım burnumuzdan ve muhtelif yerlerden fitil fitil gelecek .. bu arada tupper m yok benm ( pembeli kız nerde calışıon sennyani özel mii

zeynep braun

bıde kımdı ütü neyım soran onunda hepsını phılıps al dıom

pempe cakk ozmn ortak

zeynep benimde tost makinam arçelik,rondom arçelik ütümüde phılıps alcam inşhihoyyyt

netten tefal tost mak baktım şidmi 150 civarı çok değilmi ya arzum totst mak nasıldır acaba onlar uygun geldi :roflol:

kızlar en güzeli hangisi sizce

en güzeli 1 sonra 3 2 yi sevmedim onu giyip çıkarması başa bela olur gibi geldi ondan

bözük kız bak kaç gün oldu size slm vereli hala bi kısmet çıkmadı kız....bişeyleri yanlışmı yapıyom acep..ahahah türbe gibi oldu kız burada...nohut bunada i gelirmi aceba hacı bee:roflol::roflol:

oha de nan
daha dün bır bugun ıkısengözlerimebaksanab
nohuttan sanene nan o evlıler ıcın sen cılve işve öğren
böcük ne yaptın akşam kimse rahatsız etmedi dimi canım

ayy cnm sana cvp vercektım hep bu pempe yuzunden unuttum
yok cok sukur Şeniz

arkadaşlar ben sırf çeyizime daha ucuz alabilmek için tupperware satıcılarından oldum ama bana ters kimseye gidipp bir ürünün tanıtımını yapamam sadece satıcıya gelen indirimden faydalanmak istedim :) çokta işime yaradı elh. evet biraz bir iki ay sıkıntı çektim ama şimdi çeyiz kısmında tupper'a dair her şey var :)

pvc sektöründeyim ben bianca cım...sen ne iş yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…