Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa ne bilimm bende bi şeylik var heralde :) en son lcw den aldım kot gibide değil yani siyah işte :) anlatamıyorum bile, gidip etiketine bakarım birazdan, o bile böle pamuk iplik falan tutuyo üstünde yapışıyo herşey gıcık oluyorumm :S

inş cnm bence doğru kara vermişsin direk istihareye göre yapmamışsınki kararsız kalıpta yapmışsın hayırlısı olsun yinede :Saruboceq:

bunamı kırılacak bence hiç bişey dememişsin

ne için yardımcı alacaklar kıs yatmanamı yardımcı :roflol:

bu çok güzelmiş :lepi:
lafıda yapıştırmış heee

bunu dün eklememiştim ama bu nasıl sizce?
bütün nevresimlerim açık renk yeşil mavi pembe mor turuncu fln
uysun istiorum onlarada kötümü sizce?
çok güzel

bende eklim bir iki bot çizme modeli
kişiye göre de yazcam bunları görünce aklıma gelen kişiler :)

esma

bunebu

hayatim

mandilin

papi

pıtırcık
valla ben mandalinanın kini beğendim üzgünüm

arsı banada ekle nolurr hacı

pıtıırın botuna hasta oldum:roflol:

densem hee bende dıyım en alttakını beğenmıstım kırmızı sıyahlı aynısının nvevresımı var süper
hahahaha

pembelİ bende pvc sektÖrÜndeyİm bacum....

Ayrıca

pıtır İÇİn arsİnİn ekledİĞİ yaĞmur botlarından bende alcam.Çok sefİyom...
Ama bundan deĞİl renklİlerİnden
al anam ben verim sana

baktım hayatım ora yazdım okumadın mı
biri sen biri pıtır hehhehe
sinay yolcam seni

pıtırrrrrrrrr sen ikinci resmi gördün mü annemmmmmmmm
gördüm hanfendi
ben size küstüm hem
ay nasıl uykum geld
kısır yapıcakmışız arkadaşta
biraz kestreyim sora giderm

papicim o iplik tuy her ne yapistiysa giysine artik, rulo bisi var bende ustu hafif yapiskanli suruyosun kiyafete tertemiz yapiyo ben kullaniyorum onu valla elbise fircasi islevi goruyo bi nevi ama yapiskanli ustu marketlerde satiliyor

alla alla du kıs ben sana benim pantalon resimi çekim yakından gör kumaşı :roflol:

ıstiharede bulunmak ve kadere rıza göstermek kişinin mutlu olacağına, bunun aksi ise, kişinin mutsuz olacağına alamettir.) [Tirmizi]

(ıstihare eden kimse mahrum kalmaz, istişare eden pişman olmaz. ıktisat eden darlık çekmez.) [Taberani]

resimde olmadı kıs kumaş anlaşılmıyor ya cnm elinle dokunduğunda kumaşı yumuşak böle hafif parlak ama saten değil apmuksu olmasın işte ben öle alıyorum bilmeme anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…