Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Lirean daysincolors un orgu batteniyeliden bendede var haki yeşili olandan ilk gunler hep onu kullandim battaniyesi yatak ortusu olarak cok şık oluyor keşke iki tane alsaymisim :ecrin_bebek:

bende de var kırmızılı lacivertlisiii bende battaniyeyi 2 gün öncesine kadar hem örtü hemde üstümüze örtü olarak kullanıyordum çokk çokk cici duruyordu. içinin çarşafı fslanda çokk güzel.....

Lirean daysincolors un orgu batteniyeliden bendede var haki yeşili olandan ilk gunler hep onu kullandim battaniyesi yatak ortusu olarak cok şık oluyor keşke iki tane alsaymisim :ecrin_bebek:

e alırsın canım şimdide
evlendikten sonra alınmaz diye bişiymi var :)
ama benimki days in colors değil özdilek ben resim bulamadım ona benziyo diye onu koydum
bi tanede colors alayım bari madem övdünüz

anladm cnm dogru dıyon aslında
ama sankı sen cok makyaj yapmıyon gıbı geldi bana

papi ben bılmıyom cnm hıc oraları gıttım ama hıc dıkkat etmedım

esma yok anam hıc yapmam ama almam gerekıyor düğün gunude kendım gotrcem malzemelerımı artı benımkı sevıyo kendıme bakmam lazım
evlılığım ılk ayları baya gezcez
ortalık gelın gorsun:roflol:

kapı çalıyo açıyorum bi bakıyorum karşımda Arsima
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok: diyorum
diyo ki sen gelmedin dayanamadım ben geldim

ama daha uzundun Arsi rüyamda

cisil yazdım cnm:lepi:

aman yaa hep ceyıs ceyıs nere kadar
ha param bıtsın aç gezcem o ayrı ama napım ya ındıırm sadece yılbaşına yakınken oluyo
200 tl kalmısıt dedım kı dun gıdem evkura ödeyım borcumu 160 tl aman dedım yarın
ama ıyıkı yatrmamışım
zaten ayda 40 tl cık evkur verıım bıdahakı ay vercem

ablam aradı:lepi:
evden cıkamıyom gelırken zeynep e(yeğenım) kalem al ağlıyo dedı
ohh be ona gtcem bende
kırılmamış bana

amin cnm bende çok yattım istihareye şimdi nişanlıyım ama bunun için yapmadım korktum kötü çıkar diye istersen bide başkası senin için yapsın senin bilinç altında farklı şeyler kalabilir ve rüyana yansıyabilir diye düşünüyorum

bunu almaya karar verdım
68 tl düşmüş
dior:lepi:

güzelmiş kıs

:)))

bide şey sorduydum öğlendeee

kumaş pantolon alıcam siyah, kumaşı ne cins alsam tüy tutmaz rahat rahat kullanırımm? ben nası alırsam alayımm hep beyaz beyaz tüy pamuk ne bulsa yapışıyo öyle oluncada giymeyi sevmiyorumm :))

sizi seviyorummmmmmmmmmm a.s. Şeniz

ahahaha deluu
hadi kızlar ıyı aksamlar muck muck

zeynepcım sanırım lahana ıcın bıkac kişi daha yatmış

beğenmene sevındım nan gaza geldım alcam hee:roflol:

ablam aradı:lepi:
evden cıkamıyom gelırken zeynep e(yeğenım) kalem al ağlıyo dedı
ohh be ona gtcem bende
kırılmamış bana

oohh çok sevindimm :lepi:

ama zaten bozulcak bişi yoktu be böcüğümmm

hıı sanada taçtan beğendiğim bi nevresim seti vardı onu sorcaktım da adını unuttum şimdii, katalogdan bakar sorarım sonraa :))))

iyi akşamlar Esmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…