Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük senin o gösterdiğin dior un seti var ya canım
hani gidip giden bi site var ya orda 120 tl hemen al fiyatı 130 tl şok oldum ya aradaki farka bakakannehir

hani gidip giden bi site var ya orda 120 tl hemen al fiyatı 130 tl şok oldum ya aradaki farka bakakannehir

Heee öyle canım
Bende rimele baktım şimdi 10 tl fark var..

Çilek de uygun şeyler var parfüm aldık biz geçen ordan bi arkadaşa bayada uyguna geldi, diğer yerlerden...

Ayhhh bunlarnan nasıl yürünür ki, gerçi ünlüler giyiyor da...

Ben hayatta yürüyemem...

Ama çok klaslar yaa bunlar da çok pahalıdır, bizim 3-4 ay belkide daha fazla maaşımızla adamlar bi ayakkabı alıyorlar

Heee öyle canım
Bende rimele baktım şimdi 10 tl fark var..

Çilek de uygun şeyler var parfüm aldık biz geçen ordan bi arkadaşa bayada uyguna geldi, diğer yerlerden...

bende çıkamıyorum o siteden ya inanılmaz indirimler var değerlendirmek lazım çeyizden fırsat buldukçazemuszemus

cnm mQYAPIYON tek tek ya enson yazmadan oncede alıntı yap diycen son kımın masıysa
sonra tek tek aldıgın alıntıların altına yazıyorun

fiyatı 1295 $ :1shok:
vaşş cok guzel ama

ulen karnım acıktı laptopu aldım mutfağa getirdim
ofiste millet bana kırık yaaa dioo
ne var nan bunda dedim wc ye girmioz ya
bu gidişle o da olacak zaten :roflol:

evt cnm bıde orjınal mı o suphelı
bu sıte orjın ve guvenılırdır:lepi:

woowww:asigim:

burcuözge

Alıntı:

hoşgeldin canım. Kocaelinin neresindensin...

izmit.seninde memleket sanırım?

Biz Değrmendere bilir misin canım?
ama şu anda Marmaristeyim ben ailem orda...a.s
evet eudorabetadan bugünün hava durumu raporunu alıoruz
evet eudorabeta
söz sende
bugün izmir, istanbul, balıkesir, konya, kocaeli, muğla, kayseri ve ankara'da hava nasıl olacak:)

süper komik:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayhh anam burcu da gelemedi tabi geçen akşamın acısı herkesten çıktı dimiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

vallahi dün gece oldukça yorucu bir geceydiii :kedi:

gulaycım bence far bazı gereksız hacı
onun yerıne föndeten sür oldu bıttı ben öle edıyom
ama ılla alcam dersen MAC derım:lepi:

wayy burcu bizimde bu gece yorucu olcak gibi sabahtan coştu bizimki

ay bu arada dün akşam kocişim kucakladı böle ayaklarıylada sariim derken topuğunu benimkisine bi geçirdi vay ayuu dedim koptuk :roflol::roflol::roflol: hala gülüorum yaw

gulaycım bence far bazı gereksız hacı
onun yerıne föndeten sür oldu bıttı ben öle edıyom
ama ılla alcam dersen MAC derım:lepi:

yawrım ben öle fondoten neyim süremiorum yüzüm hemen terlemeye başlıo bütün herşey gidio ben geçen senelerde flormar dan bi far almıştım likit sürünce kuruodu onun üstüne ne makyaj yapsam bütün gün öle ve parlakça kalıodu onu bi daha bulamadım ondan almak istiodum ofar bazlarından

yapın yapın bacılarım
kaıltelı seyler kullanın az tuzlu ama ındırım zamanları ınann dısardan daha ucuz
parfum harıc herseyde karggo sıze aıt deıl
ben smashbox a 45 tl verdım acımadım 7 tl kargo verdım acıdım falla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…