Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende yok ama kuzenm almsıtı cok cok guzel dıyordu cnm
azra basardın aferın

ya canım evet katolog fiyatı çok uçuk
ama gidip gidende 116küsür kargo satıcıya ait falan
ordan daha önce alışverişte yapmadım
bıçaklarıda bire bir görmedim hiç kararsız kaldım iyice

ben kullanıyorum gerçektende güzel bıçaklar .... çabucak körelmiyo

ayy memnunmusun canım yavaş yavaş aklıma yatmaya başladı ya fiyatta uygun baya

evet canım niyetliyim. ama varya gözlerim oyulacak...

canım benim Allah kabul etsin geçer inşallah başın biran önce:1hug:

Hayatımmm nerdesin kızz gel masaj yap banaa

kronik basagrisi var bende o yuzden iyi bilirim o aciyi... eger cok siddetliyse burcucum uzan bir yere dizlerini kendine cek gozlerini kapa bi muddet boyle dur ama basinin altinda yastik olmasin...

Kunderacımm bu ikisini çok kullanıyorum özellikle Lorealı şiddetle tavsiye ederimm opuyorumnanaktan

Bide buu

Son düzenleme:
gülayım bılmemkı oraya bakmadım ama vardır kesın resmı olmasada arayıp sıparıs edebılırsın ıstedığın ürünü bulurlar sana

bu arada bende sevil e baktım b.köyde varmış
gıdıp oraya once bakcam görcem sonra straw dan alcam:lepi:

teşekkür ederim kuzucummm Şeniz
kronik basagrisi var bende o yuzden iyi bilirim o aciyi... eger cok siddetliyse burcucum uzan bir yere dizlerini kendine cek gozlerini kapa bi muddet boyle dur ama basinin altinda yastik olmasin...

ayy öyle kronik mıronik değil allahtan hiç dayanamam ben canım çok kıymetlidir :roflol:
bu benimkisi açlıktan mı ki dicem amma velakin sahura kalktık CADIARZU gerçi çok az yedim kocişte kızdı lakin canım çekmedii:sm_confused:

şimdi puficim sendin galiba rimel arayan
bence kend,mce tavsiyede bulınucam. fakat sen kipiğini en iyi tanıyan kişisin.
şimdi benim kirpiklerim gürdür fakat boyları kısa. bu yüzden çift taraflı sürücüleri olan hani başta beyaz sürüyorsun sonra siyah kısmını sürüyorsun o rimeller çokk işime yaryodu. çünkü barizz gözle görülür uzunluklarını arttırıyordu. ama mesela kızkardeşime hiç yaramıyor neden? çünkü onunda kirpikleri uzun ve kıvrık ama gel gelelim çokk az. rimelde sürünce yapışıp azıcık kalıyor. oda mesela wolume arttıran rimeller kullanıyor. şimdi kirpiğin benimkisi gibiyse loreal dabılexdanşın :)))))) okunuşu böyle nasıl yazılır bilmem bundan tavsiye ederim. yok benim kirpiğim kızkardeşininki gibi dersen max faktorün xxl gibi bir rimeli var oda onu kullanıyor yana doğru hacim kazandırıyor... artık seçim senin.. haa çok paralar veremem dersen. bir arkadaşım bana düğün hediyesi makyaj malzemeleri paketlemiş getirmiş. kendisi avon yapıyor. bir rimel getirmiş onu mesela yanımda taşıdığım makyaj çantasına koydum. evdekileri böylece her zaman taşımam gerekmiyor. onuda sevdim. böyle altında 1 2 3 diye ayarı var. mesela hafif olsun istersen 1 numaraya getiriyorsun daha yoğun istersen 2 en yoğun için 3 ben onuda sevdim mesela kuzucum...

ESMACIM resimlerine baktım kapalılık acayip yakışıyo sana açık halini görmedim ama :1ninca:lülülülülülüsenağlama
bende istiyom öğret bana öğret yonur yonurrrrrrrrr

ya ben orıflame den aldım 11 tl ye
suya dayanıklı olanı
abbowww esmanın dedığı gıbı hıc cıkmıyo yaa

beta bende ilkini tavsiye ederim azıcık tuzluca ama olsun
bende şimdi avonun bi tane var o bitsin ilk işim bundan almak olucak
mubarek oda bitmio kiii

beta o sarı olan rimeli bende kullanıorum çok ta sewiorum ama çok kötü kokuo yaaa
Bilmem kokusu beni o kaadar etkilemedi :sinifsinif:
beta o ılk ekldıgınde bende loralın vardı tamam guzel ama
cıkmıyormuş kola kolay abdest alırken anam ağlıyordu

Walla ben göz makyajı çıkarıcı temizleyicelerle çıkarıyorum hemende çıkıyoo :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…