Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mesela okula giderkende sınav zamanları tutamazdık tutturmazlardı etkiler bizi diye. arkasından tutardık.
önemli olan onu yerine getirmek....
anneannem şimdi kendini iyi hissettikçe gençliğimde tutamadıklarımın yerine der tutar.
Önemli olan niyet. ıçimiz rahat etmedi tutuyoruz. Allahım kabul eder yada etmez onun bileceği iş...

:ddddddddddddddddddddddddddddddddd

yani ben şimdiye kadar hiç bırakmadım.
O yüzden vicdanım rahat değil. aynı şekilde eşiminde öyle.
Ama burası dayanılacak gibi değildi. Özellikle bu sene yeni geldiğimden sıcak beni burda yaşayalardan daha çok etkiledi.
Kızlar şu an bile cam açıkkk kısa kollu oturuyorum. Varın düşünün yazın nasıldı...
Ki denemedik değil bir kaç gün denedik ben resmen komalık oldum bütün gün yattım.
Orucu bozup daha çok borçlanmaktansa daha sonra öderiz dedik.
Haaa dediğim gibi allah kabul eder etmez bilemem önemli olan niyettir.
Hiç tutmamaktanda iyidir...

ben oruç tutmuyorum Cisil

evet ALLAH bilir bu sene biz bile zorlandık he birazda evlilikten di yenievliydik zor geldı

NİHAL ilk işinnden kovuldu heralde gelmedı

cok önemlı sağlık sorunu olmadığı sürece zamanında tutulması lazım
mesela ramazan yazındı ayy cok sıcaktı tutmadın kışın tutayım dersen
kul hakkı yemış olursun bence
dığer ınsanlar nasıl tutuyorsa o kısıde tutmalı
ayrıca eskıdenn daha zordu ekin tarlalarında sıcağın altında tutuyordu atalarımız
he borca gelınce
regl donemı sonrada tutulur ama zamanı sana kalmış
mesela ben daha başlamadım
ve borcunu o sene ıcınde tutman gerekıyor dıe bılıyorum
genede bu benım fıkrım haa
Allah bılır

bukett gel bize akşam k.validem yapmış yedük :)

ay benim istemiyo daha akşam yedim :roflol: :roflol:

herkeste yemiş vay anasını be perşembe bereketi bu olsa gerek :jeyyar:

yani burcuucm haklısın tabi mesela Allah affetsin ama ben burda bile zorlandım ki buranın sıcağıyla ortanınki asla bir olmazzz

Şimdi sen şu cümleyi kurarak benim günahıma girip kul hakkı yemiş oluyorsun mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…