Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sildim kız sakıncalı

ben göremedim ama yaaa merak ettim şimcik

yooo niye sana olsun ki :dilcikar:

canım çok teşekkür ederim
Allah isteyen herkese nasip etsin

:teselli:
ay sülale boyuu geçmiş olsun canım yaa

hayatım kızım aldıklarin harika şeyler birincisi nirden aldin benimde yigen gelebilir her an aklimda olsun

gecmıs olsun cnm
buz terapısı yapsaydınızŞenizsenağlama

napem bea azcık çalışayım dedim
yok be alırım ben
arada calısmak ıyıdır
banada alsana

böcük yok bacı bakamadım valla.....girdim prof. ama foto moto yok...kızım sen hem her girene gösteriyonmu resimlerini..bak göz möz değer haaa sona...sevap dağıatacam die yapma bööle yavru

sımdık teklıf yolladım kabul et bakarsın
oılm profılımde kucuk bı resmım var kör msun nesın
yok yok guzellığımden yüzümün nurundan görememış olabılırsın:kedi:

Ayhh bana daha 3-4 kez anca geldiler onların ikramlarını da hep anneler yaptı, uzun bi süre daha kimse gelmez umarımmmmmmmmm:Saruboceq:

Misafir gelen evde bereket olur biliyorum ama şu an hazır değilim misafire bikaç ay daha geçsin başımın üstünde yerleri var laelaelaelaelae

sinay walla bana gına geldi senin misafirlerinden
kkya ne zaman girsem hep misafirin var
ooff sana ne oluo misafiri ağırlayan benim :mymeka:
asıl bana gına geldi ne zaman son vercekler yaaa-tatlicadiarzu-

anam böcük nerene yiyosun okadar yaa

sinay senin tarafındanmı gelenler?

evet canım halamın gelinleri ve kızları gelioo

kunderacim sendemi yeni evlisin takvimin evliliginin tarihimi oyleyse eger ayni ay evlenmiişiz biz senlen

COk gecmis olsun...

Ya bisey sorcam, ama kimse yanlis anlamasin...
Bianca ve Pembeli siz buraya asagi yukari ayni zamanlarda katildiniz degil mi?
Ikinizde Kayseridensiniz takip edebildigim kadariyla....
Siz özelden de tanisiyor musunuz? Yoksa tamamen tesadüf mü?

walla canım annem ıslak bezlerle zar zor siliyodu vucüdunu
durmuyoki
ağlayıp durdu sabaha kadar yawrum

Esmolikaaaa ay canımı çektirdin tavuğaaa şinitzele off offf..

Bizim evde et balık tavuk yok, yemiyor ya paşaaaasenağlama

Zaten evde bişey de yok yarın alışverişe gidicez bu akşam da bu haftanın 3. makarnasını yicez Allahın izniynen kaydirigubbakcemile3

gunduz otrması yanı calsımıyonmu sen
benm en cok yaptıgım seydir yada yaptırdıgım bnmkı bitek onu yer
soganlı daha guzel oluyor
ocakta soganı kabur sonra karıstır lezzet verıyor
ya ben bugun ruyamda böle peşpeşe peynirli börek yedım
netten bakampeynirli börek ne demek
ben göremedim ama yaaa merak ettim şimcik

hayatım kızım aldıklarin harika şeyler birincisi nirden aldin benimde yigen gelebilir her an aklimda olsun

cnm eklerım biara kuzuck

aimecim dedektif gibisin vallahsırnaşık şey

anaamm hakket ne güzel kızmışsın la sen...kalbinin güzlliği sıfatına vurmuş hatın gız...allah sevdiceğine bağışlasın

pembeliim hediyeleşek dedğimde ööle bilmediğim kişi falan dedin ya onu diyorum iki kişilik k.k kaynaşma buluşması yapak gelin mi:)

Börek yedigini gören, ayri ,ayri yerlerden hayir ve menfaat görür. Undan yapilan herhangi bir sey, gerek yumusak ve gerek kati ol-sun; hayir, nimet, menfaat, mal ve berekettir. Çünkü ekmek ve benzeri gibi seyler insana kuvvet verir ve hayatinin devamina se-bep olur. Bir rivayete göre undan yapilan her sey ilim ve Islam'a delalet eder. Bu sebeple ekmek ve benzeri seyler yemek hayirli-dir.

kızlar ben çıkıyorum , hatta izne çıkıyorum aralık 1 de iş başı yapıcam uzun bi tatil gibi , fırsat buldukça gelicem yanınıza , kendinize iyi bakın ...... hoşçakalın .... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…