Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy kundera çok güldüm
her akşam makarnamı yapıon kız

Kızzz evde bişey yok memuruz biz ayın 15 inde maaş alıyok yarın alışveriş etcez işte :gitme:

3 gün misafir gittik evde durduğumuz da da stoktan makarna yedik, ama her makarnam değişik bi kerem :dilcikar:
biri salçalıydı,diğeri yoğurtlu bugünde sadece ketçaplı olacak pattis yapmazsam kaydirigubbakcemile3

siz patates salatasını nasıl yapıonuz be merak ettim
biz içine marul yeşil soğan havuç mor lahana maydanoz flnda koyuoz
ama genelde koymuolar sanırım
biz bayılıoz öle bol limonlu
offf

haşlamalık pattes ufak olur zatı pıtır hanım
aman ne bilem ben

hee anladım

ben bile bi an tanıdık sannettim :S görüyonuz tanışmaya calışıom yok ben severim paylaşımı sohbeti .. durun foto ekliim de bari bakın bana erkekmiyim değil miytim
canım burda herkes yüzyüze görüştü die tanıdıık değilki...sohbetse burdanda ederiz..ediyoruzda...illa vücut dili mi kullanmak gerekki...şimdilik burdan sohbet etmek ii geliyo bana..ilerisini düşünürüz..

senin nikinmi degisti? sen ctesi evlendin ben pazar o zaman ya :1hug:

Evet canım Pufilotaydım yaaaaaaaa

Kuzu mecburen 3. makarnamı yapıcam...
Ama şimdi pattis salatası da yaparım diyorum, kalan çorbam var onun yanında yeriz, yeter bizekaydirigubbakcemile2

ufaksa 10-15 dkda haşlanıo kanımca
geçende bizim öle olmuştu

Tamam; denicem...

Kız çabuk olsun diye düdüklü yoksa aklına başka bişi gelmesinkaydirigubbakcemile3

haşlamalık pattes ufak olur zatı pıtır hanım

Kızzzzzzzzz benimkisiler koca koca kafam kadar pattisler ne yani olmaz mı ki :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…