Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bukett yemek yapmayı ögrendinmi canımm? Ay o takvimin hala aklımda ne hostu ya yumurtalar falan :roflol:[/B]

kaydirigubbakcemile3
eeh hala öğrenemedimm :kedi:

bu foto çerçevemiz yedili içine siyah beyaz resimler yaptırmaı düşünüyrm. duvara asma yeri var ama şimdilik poşette destekli duruyor:)

yaa bu süper bişeyyy yaa bayıldımm
güle güle kullan cnmmm

hevıncım benımde pc geldı resımlerım sılınmemış 1 tek resmımız vardı harıka onu bulamıom yaa delırcem
askımdan ısterım onda vardı
haftaya d gunude onun:asigim:
sen ne edıyon annen nasıl

off memışım ağrıyo
hasta olcam ya şiştıler gene
zor tasıyom zatı
bırı yardım etsın nan
:ecrin_bebek:

Cok sevindim silinmemelerine kuzum, cok dua etmistin bak kabul oldu opuyorumnanaktan
O resmide bulursun insallah cok degerli olur öyle resimler a.s
aa evet ya söylemistin, hediyelerin tamammı? Sanslı enistem ya, hediyeye ne gerek var en büyük hediye sensin onun icin dimi opuyorumnanaktan
napim böcügüm bildigin gibi is güc degisen bisey yok monoton bi hayat iste,
annem Allaha sükür iyi, canı revani istedi simdi kalkıp yapcam, burda Azeri kızın tarifi var cok Revani denedim ama bitek onun tarifiyle tutturdum harika oluyor bi bak istersen Şeniz

kaydirigubbakcemile3

Basaracagından eminim :lepi: (böyle dedigime bakma, bende bilmiyorum valla) kaydirigubbakcemile3

Gidenlere iyi aksamlarr kendinize cici bakın sekerler Şeniz

Bende mutfaga gideyim, gelirim daha sonra, bakalım bu seferde tutturabilcekmiyim kaydirigubbakcemile3

evt hevınım cok şükür sılınmemışler kaydirigubbakcemile2 cok sevındım tabe
ben parfum aldım dayanamayıp onu verdım
çüünkü bıtmıştı onunkı almasan bıdaha para harcamasın bu sıkışıklıkta dedım verdım:ecrin_bebek:
sımdıık mektup yazcam
resımlerımızden cd yapcam arada şarkılar olcak
başlama şarkımız
bızımkısı bı aşk hıkayesı olcak:asigim:sonra volkan konuk kazım koyunca barış akarsu sezen falan işte
mektup yazcam ustune kucuuk kalp seklınde yapıstrıcı buldum onları yapıştrcam bıde:lepi:
masaj aletı bulamadım haftaya kadar bulaamazsam
gomlek kravat kol düğmesı alcam
daha ney yapcaktım unuttum ya
annen hep ı olsun ınşRabbım sağlık versın
benımkıde buugun ev aramış durmuş sankı yarın evlencez
bende bakcakmışım
te allam ya
öle ıste

Mutfaktaki raflardan birinde mum vardı onu gördümde aklıma geldi kaydirigubbakcemile3 unutmusum demin yazmaya,

sonbaharcım güle güle kullan aldıklarını canım cerceveler cok hos opuyorumnanaktan

Böcügümm :roflol: eniste cok sabırsız ya ev mi bakmıs :lepi: ama iyiye isaret aslında, bekleyemiyor napsın ya, tez zamanda kavusursunuz insallah bitanem :Saruboceq:

Sürprizlerine gelince, harikalar tek kelimeyle, neler neler yapmıssın öyle balım ya fikirlerin cok hos gercekten, heleki mektup olayı ve özel cd, bunları saklasın ilerde cocuklarınızada gösterirsiniz :lepi:

Allah nazarlardan korusun sizi, Ömürboyu böyle mutlu ol canım benim, cok hakediyosun bunu biliyorsun opuyorumnanaktan

hadi ben yine mutfaga

sonbahr herpsi guzel resımlık ve cerceve super

kaydirigubbakcemile3

yaa bu süper bişeyyy yaa bayıldımm
güle güle kullan cnmmm

sonbaharcim aldiklariniz cok güzeller güle güle kullanin canim

resım cercevelerıne bayıldım ahada akannehir

güle güle kullan cnm

teşk. ederim kızlar yaa geç yazdım nişanlım aradı

Mutfaktaki raflardan birinde mum vardı onu gördümde aklıma geldi kaydirigubbakcemile3 unutmusum demin yazmaya,

sonbaharcım güle güle kullan aldıklarını canım cerceveler cok hos opuyorumnanaktan

çok teşk. ederşm cnm beğenmenize çok sevindim.
çok hoş şeyler vardı fkt benim vaktim kalmadı almaya

hevın kafayı yedı benımkı tınlamıyom artık valla
bıgun karşıma ev aldım gel derse şaşmıycam akannehir
önce ev sonra eşya alıp nıkahı kıycakmışız
delırtıyo benı ya
babam furcak bızı
hedıyelerımı ınş beğenır beğenmezse yolarım korkuyo o yuzden kesın beğenır
:roflol:
ben cocuk düşünmuyorum desem neyse cok cok ılerde bakarlar ınş kısmet olur o gunler
sende gelsen artık yaa cok zaman var daha ama
gezsek off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…