Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he sımdık anladım

şu herşeygüzelolacak kimdir ya ya derinlere daldı çıkmaıyo yada irkekkkkkkkkk anlamadım gitti bi kere bile yorumunu görmedim

yok nan okadrda gerı deıldır sanırım
erkek olup burayı gunlerce aylarca okuyan yok yok
ama bı yazmıyo dur ben onunla sımdık ılıgılencemlmaz:

kizlar laz boregi yapaniniz yiyeniniz varmi?
cıx

hep beklerız cnm yaa evt öğlenlerı süper oluyoo burası
Allah belalarını versın dıycem olmuycam aksam aksam tovbe ya
merak etme elbet bulurlar Allahından

esma guzel guxzel ben ozellıkle masana ve dvar ünitesine bayılıommm

hayatim noldu ya nie kizdin kazen gorupte bisiymi yazmis annamadim ben kime neyaa

evet cnm ya
yeter okadar yemek

amiiin canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Uygun olduğum bi an topiğe el emeği çeyizlerimi eklicem. Annemin ısrarıyla salona sadece danteller, havlular,patikler vs ler serildi çeyiz zamanı.Onları koycam
Valla evim dışında dolaplarımı bile eklemiştim çok fazla foto vardı. Neyi nasıl yerleştirdiğim filan. Üzgünüm :1no2:

bıanca resımden bısı anlamadım ama hoşsun cnm okadr dıyım artı kılolu olduğunu anlamamız ıcın bı boydan foto koy bakem

slm kızlar.
dün giremedim nete. işim vardı ist.a gittim o arada nişanlımla buluştuk ikea ya gittik bişyler aldık çeyiz.
bazılarını eklicem birazdan

hep beklerız cnm yaa evt öğlenlerı süper oluyoo burası
Allah belalarını versın dıycem olmuycam aksam aksam tovbe ya
merak etme elbet bulurlar Allahından

Bilmezmiyim böcügüm,aksamları gecmisi okuyunca ne ahlar cekiyorum kacırdıgım icin herseyi :gitme:
Deme öyle bosver Allahından bulsunlar pislikler, Allah yemeyi nasip etmesin bogazlarına dizilsin :Saruboceq:

Bukett yemek yapmayı ögrendinmi canımm? Ay o takvimin hala aklımda ne hostu ya yumurtalar falan :roflol:

hayırlısı canım bende kısmetse çeyizlerine bakarıma rtık :)
Allah razı olsun annemden o konuda bende de diğer kızlarında yaptığı gibi eksik etmiyor emeğini :)

bu foto çerçevemiz yedili içine siyah beyaz resimler yaptırmaı düşünüyrm. duvara asma yeri var ama şimdilik poşette destekli duruyor:)

12 kırmızı mum.
kırmızı ağırlıklı olduğu için objelerim böle alıyrm hep.

peçeteliğim.
bunlarda konsol üzerine ayna 3 tane aldım.jelatinleri var biraz parlamış.

2 de kırmızı abajur aldık ama çekemedim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…