Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nan sultanımm bastacımm ne tatlısın sen olee yaaa normal halını daha cok begendımm solummmm cnm allah senı fatıh enıstemıze bagıslasınnnn degerını bılsınn soleee onakaydirigubbakcemile3

hmm şimdi anladım alkisalkisalkis

ay sınav kağıdı okumak ne zevklidir he heleki matematiiik
dimi sultan kaydirigubbakcemile3

super superr kızzzz :lepi: :jeyyar: azcıkk dahaaaa getırıyımm

onlar sana yeter şimdik :jeyyar:

ben çıkıom ii geceler
iyi geceler pıtırım

kızlar iyigeceler bende çıkayım
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

iyi akşsamlar kızlar 2 gündür amma muhabbet dönmüş hee kaç sayfa gitmiş hiç okuyamadım..

zeynepcim havluların çok şık güle güle kullan
vestele gelincede bende pek iyi değil diye biliyoum cnm.biz boch aldık.

ya bide bugün ben benzetmediysem edayı gördüm :) EDAA duy beni yarın geldiğinde capacitye gidip electro worldü gezdinmi :))opuyorumnanaktan

nan sultanımm bastacımm ne tatlısın sen olee yaaa normal halını daha cok begendımm solummmm cnm allah senı fatıh enıstemıze bagıslasınnnn degerını bılsınn soleee onakaydirigubbakcemile3

Canımmmmmmm :kedi::kedi::kedi:
O senin tatlılığın prensesim Şeniz Amiiinnnnnn
Fatihe söyledim, söyle seni ne kadar sevdiğimi baş tacı ettiğimi diyo :asigim:

Canımmmmmmm :kedi::kedi::kedi:
O senin tatlılığın prensesim Şeniz Amiiinnnnnn
Fatihe söyledim, söyle seni ne kadar sevdiğimi baş tacı ettiğimi diyo :asigim:

aferın enısteyee alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay bugun ne olduu babam cekıme gıttı sandım gıtmıste gercı ama erken donmuss bende rahat rahat takkılıorum erken gelmıss eve baska zaman faruk benı 6 da bırakır bugun 10 da geldım babam evde yolda ablam aradı 3,5 attım bı yandan abım aramıss ıyecee katlandıı yusuf yusufff oldum bu arada babamın adıda yusuf:roflol::roflol:
eve geldımm bısı demedı abımı aradım yemege gelın yarın dedıı bısı olmadı yanı cok sukurr yaaa

hmm şimdi anladım alkisalkisalkis

ay sınav kağıdı okumak ne zevklidir he heleki matematiiik
dimi sultan kaydirigubbakcemile3
[/COLOR][/B]

Vala hiç anlamadığım bi alan olduğu için bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
Sadece bi ara kocama yardım ediyodum boş sorulara 0 yazıyordum o zaman zevkliydi.
Ama bu öğrenciler çalışkan beni aşıyor kaydirigubbakcemile3

İyi hadi yırtmışsın kaydirigubbakcemile5
Oluyor bazen öyle şeyler şansın yaver gitmiş allahtan bişey dememiş kaydirigubbakcemile3

Ayyy bu kez kesin çıktım kocam bana diyor ki
aşkımla arama kadınlar kulubü diye bi yer girdi :roflol::roflol::roflol:
Yasaklamadan kaçayım ben. İyi geceler

zedier hosgeldın kendını tanıtırmısın burdakı sıstemm oo:):):)
gelen kendını tanıtıooo anlatıoo

:roflol::roflol::roflol::roflolben bunu cok sevıyeem yaa)
nesemm valla ha bızımkılerıı kadınla kulubu ıle aldatıyozz :roflol::roflol: evlı deılım allahtan ama ben faruktan ayrılamam gelemem buralara bılıonuz adım cıkmıs bı kere yapısık gıbıyızzz bugun hep dıbındeydım ozlemısımm bı wc ye gıderken tektıı haha :roflol:

iyi gecelerr tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sultann çok tatlıymış maşallahhh duru bi güzelliğin var hakkatten

enişte kıymetini bilsin dicemde biliyomuş zaten

nihalimm 10a kadar beraberdiniz hee ohh ne güzell :)

ervaaaaaaaaaaaa kız cıktın ama bız bugun bulustuk bulusmucaktık yaa aradı bulusalımmı cık gel sınemaya goturum senı dedıı cıktım ama sınema yalan oldu esmalara gıttık abalsı vardı sohbet falan sonaa metrocıtye gıttık 6 kısı ordan cafeye 4 kısı geldı olduk 10 kısı sona kalktık esmalara yınee 9 a kadar ordaydık sona kalktık askımla ark benı bıaktılarrrr yusuf yusuf oldum azcık anlattım demınn ole guzeldı ama abım aramıs ondan bıraz yuzum asıktı sohbet acamadı benıı sıkıntıdan ama yıne askımla olmak herseyden guzel

sultann çok tatlıymış maşallahhh duru bi güzelliğin var hakkatten

enişte kıymetini bilsin dicemde biliyomuş zaten

nihalimm 10a kadar beraberdiniz hee ohh ne güzell :)

evet tatlımm ama bıde gel bana sor babam gece 12 de gelır ben 6 da evdeyımm 10 da gelırım babam evde olur bendekı sansss yok kımsedee ama yınede guzeldıızemuszemus

amann olcak o kadar boşver atlatmışsın işte bişi dememişş :)))

güzeldir tabi olmazmıı.. bende bayadır görmedim aşkımı yaaa puufff bu hafta gelcek inşallah ta bakalım ne zaman.. doğum günümde geliyoo :kedi:

bugun faruk ben farukun kankası benı bırakırkenn baya konustukk evlılıktenn benımkı evlenmek ıstıyor ama kıra falan gecınebılırmısyız derdıı oo yoksa yarın gelır alırım senıı dıoo askım benım yaa allah herseyı yoluna koyarda kavusuruz ıns bırbbırımızeeee

inşallah nihalimmmm.. hayırlı zamanda olsun zaten boşver, burda laf ediyoruz ama şakasına hepsi :)) evlenip darda kalacağımıza beklicez uygun zamanı tabiiki

sevgilerimize bişi olmasın gerisi hikayee

inşallah nihalimmmm.. hayırlı zamanda olsun zaten boşver, burda laf ediyoruz ama şakasına hepsi :)) evlenip darda kalacağımıza beklicez uygun zamanı tabiiki

sevgilerimize bişi olmasın gerisi hikayee

aminn cnm farukta dıoo sımdı evlendık durumumuz ıı deıl gecımsızlıkten bosancagımıza en ıı zamanda evlenelım ole dahamı ıı ben ısytemem mı senle olmak dıooo haklı ama bısıler var yolunda gıderse bakalım kısmettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…