sımdık benımkısı 1000 tlden az fazla alıyo sedcard ı var 200 tl de onun ıcınde
setcard coğu markette gecıyo
mutfak alışverısı o ıle olcak
benımde işim hazr 1000 tl maaş ıle
bu kadr
zaten nıkah olcak cok fazla masraf yok
aldığımız esyalarımızıda takılarla odemeyı düşünüyoruz
böcük yıl hiç önemli değil yıllarca berbaer olduğun insanında farklı farklı huyları çıkıyo
seviyo ve değer veriyosa sen bilin kuzum evlen gitsin len nolcek sanki doğalgazlı ev neye dıçın doncak
[
böcük amma hızlısınız heee... bu gidişler yılbaşına kalmaz evlenirsiniz..
bunlar çok güzel haberler...
umarım senin için herşeyin hayırlısı olsun böcüğüm[/COLOR][/B]
bide idareni bildikten sonra bi problem olmaz bitanem ya
maaşlar gayet ii geçinirsiniz bence Şenizyerimseniben
günaydın kızlarrr
böcüüm senin iş hazırsa çok beklemeyin cnaım annem geçen bana dediki hayata erken atıldın sonada dediki iiki erken atıldın bizi çok mutlu ettin etmeyede devam ediosun dedi sen nişanlına sonuna kadar güvenirim diosan bekleme işinde hazr madem (nereye girceksin ne iş yapcaksın bu arada bizi sensiz bırakmıcaksın dimi :) )
kızlar yarın kan aldırıcam
troit testi yaptırıcam
hipertroidim var doktor kan alıp tahlile göre ilaç vericeğini söyledi
hiç sevmiyorum kan aldırmayı aldırırken annemin elini tutuyorum..
bu troit yüzünden kilo alamıyom
kalbim atması gerekenden fazla seviyede fazla ritimde atıyo bazen
çabuk yoruluyom
mafoldumben
dereotu yemeye basladım ibrahim saraçoğlu öneriyor 3 ayda etki edermiş.. bakalım inşallah
gulayım muhasebe bolumunde olcam ama burası gıbı deıl satış bölumune gecmek ıstıyorum
cunku kafam karısır
satışta cok yorulurum ama cok sorumluluk almam dıyorum
fmk tskler cnm annemın rızası var cunku onu sevdı ve uzatmanın anlamı yok dıo hanı uzaycaksa bıle nışanda yapalım ee nışana masraf edeceğımıze evlenır esyalarımız alırz dıoz
zaten annemde boşa yapılan masrafları hıc sevmezkı 4 cocuk evlendrdı cok masraf yaptı coğu boşa(bohça nışan falan fılan)
içten içe annemde uzuluyordur ama bılıyonuz abım yengemle yasıyom zorlukları var yuvamı bıan once kurayım ıstıyo
gulayım muhasebe bolumunde olcam ama burası gıbı deıl satış bölumune gecmek ıstıyorum
cunku kafam karısır
satışta cok yorulurum ama cok sorumluluk almam dıyorum
fmk tskler cnm annemın rızası var cunku onu sevdı ve uzatmanın anlamı yok dıo hanı uzaycaksa bıle nışanda yapalım ee nışana masraf edeceğımıze evlenır esyalarımız alırz dıoz
zaten annemde boşa yapılan masrafları hıc sevmezkı 4 cocuk evlendrdı cok masraf yaptı coğu boşa(bohça nışan falan fılan)
içten içe annemde uzuluyordur ama bılıyonuz abım yengemle yasıyom zorlukları var yuvamı bıan once kurayım ıstıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?