Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bide idareni bildikten sonra bi problem olmaz bitanem ya
maaşlar gayet ii geçinirsiniz bence Şenizyerimseniben

günaydın kızlarrr

eşim hasta c.tesi günü eve geldi bi hapşırdı sona grip yattı durdu 2 gün gecede ayrı yattık kıyamam sana (size) dedi k.validemde kapıo şifayı benimde grip aşım var ama ne olur ne olmas sakınıolar beni kendilerinden poffff çok kötü yaa

böcüüm senin iş hazırsa çok beklemeyin cnaım annem geçen bana dediki hayata erken atıldın sonada dediki iiki erken atıldın bizi çok mutlu ettin etmeyede devam ediosun dedi sen nişanlına sonuna kadar güvenirim diosan bekleme işinde hazr madem (nereye girceksin ne iş yapcaksın bu arada bizi sensiz bırakmıcaksın dimi :) )

günaydın..

böcük canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş canım benim
atakentte o fiyat çok iyi şaşırdım walla hiç kaçırmayın derim.
of ya ne güzel sen bu tarafa geliyosun ben o tarafa gidicem :sinifsinif:

evt artık yıllara aldanmıyom:hulya:
üşümem demı neyse ısıtır benı-tatlicadiarzu-

[
böcük amma hızlısınız heee... bu gidişler yılbaşına kalmaz evlenirsiniz..
bunlar çok güzel haberler...
umarım senin için herşeyin hayırlısı olsun böcüğüm[/COLOR][/B]

ben hızlı deılım anam benımkı tez canlı
haberler guzelolduğu kadr kaf karıstrıcı CADIARZU
ınş

bide idareni bildikten sonra bi problem olmaz bitanem ya
maaşlar gayet ii geçinirsiniz bence Şenizyerimseniben

ınş
ya sımdık evı cok sevdım bdaha öle guzel ev bulamazsam:gitme:cok üzülürum he

annemde dıo yazık cocuğa aksam bızdeydıde beklemen amann evlenınde kurtalam dıo
ama dun annem balkonda bana el sallarken cok duygulandım nan:sinifsinif:
ev bakmaya gıdıoz dedı benımkı abar topar aldı benı götrdu
arabaya bınerken anneme donup baktım el salladı off kötu oldum:gitme:
wakıkı de cnm netım olmuycak maalesef
ama 1 hafta burda devam edebılırım devletten para almam ıcın nıkahtan sonrada bırazcık burda calısmam gerekıyor:gitme:

waikiki de hee kız çok yorulursun orda kasada falanmı olcan orda?

ya babam diomuşki anneme bu kızın gelmesi iide gitmesi çok kötü oluo ama insan alışıo bi süre sona zorlanıcaksın kolay olmicak ama eninde sonunda olucak bu bitanem benimmmmmm

böcügüm sana kac satir kendi firkirimi yazdim.. net baglantisi koptu ve hepsi gitti..simdi kizaca tekrar yazmak istiyorum.. annenin rizasi var nisanlin zaten istiyor sartlarda evlenmenizi uygun görüyor ev de bulunuz havalari bahane etmenin anlami yok..nikah töreni olacak diyorsun havalarla fazla bir isin olmicak.

Tanisma süresi icin de birseyler yazmistim ama dedigim gibi yazdiklarim gitti.. 13 aylik nisanli kalmis biri olarak bende evlenin diyorum özettle.

günaydııın
sabah sabah gittim kAN aldırdım sonuçlar 2 gün sonra bakalım..
böcük noluyo nan sabah sabah gidem geçmişe bakam
hayırlı haberler var galiba

gulayım muhasebe bolumunde olcam ama burası gıbı deıl satış bölumune gecmek ıstıyorum
cunku kafam karısır
satışta cok yorulurum ama cok sorumluluk almam dıyorum

fmk tskler cnm annemın rızası var cunku onu sevdı ve uzatmanın anlamı yok dıo hanı uzaycaksa bıle nışanda yapalım ee nışana masraf edeceğımıze evlenır esyalarımız alırz dıoz
zaten annemde boşa yapılan masrafları hıc sevmezkı 4 cocuk evlendrdı cok masraf yaptı coğu boşa(bohça nışan falan fılan)
içten içe annemde uzuluyordur ama bılıyonuz abım yengemle yasıyom zorlukları var yuvamı bıan once kurayım ıstıyo

ay bendede var erva.ama ben hangisi bilmiyorum.
iki sene falan oldu sanırım gittiğimde ultrason çekilip kan falan alınmıştı.
zararsız nodül var demişti doktor istersen ameliyat olabilirsin falan.neyse ben istemedim sonra hap kullanmaya başladım.ama bir sene dir falan içmiyorum haı.
bendeki belirtilerde aşırı sinirlilik,aşırı saç dökülmesi soğuğa ve sıcağa aşırı hassasiyet.
bide kilo veremiyorum.

benimde en kısa zamnda gitmem lazım çok ihmal ettim.
çünkü snradan çocuk oluşumunuda engelliyormuş...
dereotu kürünü nasıl yapıyorsun canım.bende duymuştum...

Sayım telaŞı baŞladı bızde hay dedım anasını satayım samladı patron gıdemde servısdekıı ÜrÜnlerı kontrol edem sÖle bı nolur fazla yazmayın hastayım zateneeeeeeeee

canım muhasebeyse çok ii önce ordan başla yorulmam kapriste çekerim dersen geçersin satışa
annenin rızası önemli aldıysan ne mutlu sana Şeniz:asigim:

Anam esmam gelmıŞ nbr kuzu
esma kapaNmak ıstıyom ya ben hep senın resımlerıne bakıp bakıp bende kapatcm dıyom

lahana erva cok gecmıs olsun

cısıl beklıyoz senı
ayy daha bellı deıl sızıde heycanladrmayım barı
off tedrgın oldum haa
ayın bugun 16 sı halam gelcke bugunn onu unuttum nan napcam sımdık gıdem onun ıcın hazrlık edım:roflol:

benden sana abla nasihati.. EVLEN!! bunu bütün samimiyetimle söylüyorum..

hayatta hic bir seyin garntisi yok.. evlenmek hak ayrilmak helal. Hic birimiz ayrilmak icin evlenmedik ama sonumuz nasil olur hic birimiz bilmiyoruz insallah iyi olur temenlimiz buyönde. Kimi uzun senelik iliskiler dügün arefesinde sona eriyor.. kimi evlilikler 30 sene sonra bosanmayla noktalaniyor.. kimse diyemez ki ben uzun zaman bekledim iyice tanisim sonra evlendim benim evliligim garanti altinda.. Hayatin icinden insanlar oldugumuz icin ayaklarimiz yere bastigi icin hayatin toz pembe olmadigini biliyoruz bu yüzdende evlilik gibi ciddi bir kararin kasla göz arasi verilmemesi gerektigini biliyoruz.. düsünüyoruz düsünüyoruz tartiyoruz biciyoruz ve kafayi yicek gibi oluyoruz sen yeterince düsündün tasindin bundan sonrasini oluruna birakmak gerek ve ikiniz icin en uygunu evlenmek.. bir an önce evlenin ki hayatiniza yön veririn hayatinizi rayina otuturun.. Biliyorum farkindayim maddi yönden baya bir zorluklariniz var ama evlenir evlenmezde hersey %100 tam olmasi gerek diye bir sey yok.. zamanla herseyiniz olur.. ben bile bazi seyleri evlendikten sonra aldim.. aylarca eski koltugumda oturduk aylarca avizemiz olmadi gibi vs vs sende göreceksin ki evlendikten sonra anlicaksin esya mobilya mutlu bir evlilik icin cok da önemli degil.. allahin izniyle eksiklerini zaman icinde tamamlarsin

HIII gelinlik kiralarsin sen simdi narin bir insansin cok kabarik bir model secme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…