Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy günlerdir giremiyorum topice... artık siteden mi kaynaklanıyo bizim işyerinin interneti kısıtlandın ondan mı bilmiyorum
ama deli oldumm kötükedihüso
yeniden merhaba canlarımmm
biz giriyorduk cnm ya
Kizlar daha önce paylasan oldumu bilmiyorum,
internetde gezinirken bir tarif dikkatimi cekti

Kelebek kurabiye....

Ilgilenen olursa buraya tarifini yazdim....

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10130124

aime sanrımbizim topıkte yapıpta tuttraun ılk sensımn dur arsimiyid e onunkıde olmadı diye bende tarfıı denemeden yırttgım
demek öle :gitme:
yarın akşama misafirlerimiz varmışşş demekki noluyo esra bu akşamdan ahtapot moduna geçiyo kaydirigubbakcemile3
papatesli börek
milföy pennirli
amerikan salata
meksika salatası
bide ıslak kek

ya ben c.tesiy mısafır cagırsammı cagırmamsammı dıyorum bravo size

yılbaşı hediyeleri? kimse bişey dememiş kafamçokkarıştı, ne zaman yolluyoruz?

*

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

hep bunu diyo yaaaa

gnydn kızlar
Buketim şimcik yaptığın takvimin üzerine sağ tıkla özelliklere gir URL adresini kopyala yapıştır OKŞeniz

günaydın hatuşlar
size az sonra çeyiz eklicem
dün akşam annemle dışarı çıkmıştık
ufak tefek mutfak için aldıklarımı eklicem ..zemuszemus

bu arada buketcim imzayı eklerken yanlış yerden kopyalıyor olabilirsin

stajer var nete girdigimi görmesin diye pencereyi bi aciyorum bi kapatiyoum hasta ediyor beni.. bön bön bakiyor süzüyor beni sanki ben görmüyorum

sağolun kızlarrr
iğrenç bi takvim oldu göz zevkinizin içine ettiğim için kusura bakmayın müsait bir ortamda ve zamanda düzelticem

stajer var nete girdigimi görmesin diye pencereyi bi aciyorum bi kapatiyoum hasta ediyor beni.. bön bön bakiyor süzüyor beni sanki ben görmüyorum
:jeyyar:
sağolun kızlarrr
iğrenç bi takvim oldu göz zevkinizin içine ettiğim için kusura bakmayın müsait bir ortamda ve zamanda düzelticem
bendce ne kız bu
erva beklıyozz delikafadulden

bizde beklyıoz

almansa türkçe küfür et yüzüne sonra da gülümse çok zevkli oluyor
uhahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol sarı çiçeeeem

rica ederim bebişim
yalnız o kadar cetvelin içinde
bula bula bunu mu buldun buketcim uhahhaa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…