Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dün aksam eski okul arkadasim aradi.. ben senelerden beri uzak duruyordum nerde cokluk orda mokluk misali cuma gününde diyer kizlarla ortak bir tanidigin (arkadas demek istemiyorum tanidik demek daha dogru) evinde toplanacaklarmis beni de cagirdi.. ben de kem küm ettim hemen karar verme carsamba gününe kadar düsün bana haber ver dedi.. degisiklik olur sana dedi filan.. hem sen kimseye gitmesen kimsede senin yanina gelmez gibi laflar etti.. ne yapsam acaba gitsem mi?

nan yanlış yaptırtmayın
olum karar verin bugün mü yarın mı yarından yakın mı

kızkıza bişeymieşinde gelirmi?

FMK çok bi samimiyetin yoksa
sevmiyosan
onla olduğun yerlerde sıkıntı basıyosa
ecel terleri döküyosan
hiç bulaşma derim
uzak ol rahat ol
şimdi sen gidersin o gelir ister istemez görüşmek zorunda kalırsın
ama sevdiğin bi insansa ki zaten öle bi durum olsa bize nie sorasın hazırlanır gidersin dimi ama ???

fmk bellıkı sevmıyon
aman boşver
sonra o da alışır hep gelmek ıster
şahsen sevmıyorsam gtmezdım ben

yok ya cok fazla samimiyetim yok.. telefon acan iyi de aralarinda haz etmediklerim var.. onlar daha sik bir araya geliyorlar son derece merakli dedikoducu fesat yürekliler var aralarinda e bende yeni evli merak hat safada tabi... kizlar calismam gerek bugün rahat giremiyorum görüsürük nanaktan opuyorumnanaktan

imageste yukleyemedim yaa olmuyo

rendem.. ayrılıyo birbirinden sarımsak havanı altı

kesme tahtam

akrilik sürahim

çay bardaklarım biraz kokanalar ama gümüşlük içi
ve misafirliğe

bunlarda rafların dolapların içine koymak için şeyler adını unuttum

bu peçete halkalarınıda hediye olarak verdiler

erva bardaklara bayıldım nan ne vıtrıne mı koycan :mymeka: ya senı yolarım ha kullan ya hıc sevmıyom şu vıtrın olayını ben
koymuycan demı
pecete halkaları beleş mı verdıler derken
kesme tahtan guzelmış nan
rendende
hepsı guzel gule gule kullan
uzun zamandır ceyıs görememıştık
ıyı oldu hatta süper

ervacım çok güzel hepsi güle güle kullan inş

rendene ve çay takımına bayıldım
ne kadara aldın fiyatta yazsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…