Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcuyla& Serhat

cisil

fmk

nihal

böcük

hayatım

esma bone ve eşarp uymamış bu sefer :))

eda

Arsi hala çizio garibim :))

pıtır 40 ında sonunda doğurmuş:)))

başıyazmalı evden yine elele çıkıo beyazlar içinde :))

beta yine kocasını beklio:))

basıyazmalı gecmis olsun canım
burcuozgecim evet buaralar pek ugrayamıyorum, hem işlerim hem tezim var, senin anlayacagın cok calısmam gerek cok
esmy canım biz 6,5 yıl yuzuksuz 1 yıl yuzuklu bekledik canım
hayatım bebekler super canım ya heppsi de birbirinden masum
gulay bence cok normal canım 61 tl 15 gun için; bizim dogalgaz kartlı oyuzden gunlukj nekadar kullandıgıma bakıyorum, bu hafta havalar biraz sogudugu için arttı kullanım bu havalar için aylık 200tl civarı dogalgaz parası gidecek ama tabi havalar soguyunca bu daha da artar

Hayatım ben bebeğimi çok sevdim ve gerçekten bizim ailedekilerin kardeşlerin filan küçüklüğüne çok benziyor.
Ben hiç uğraşmayım bu bebği verin bana :roflol:

ben sana çok benzettim :hulya:

yaaa ben esek deılımmmm hahaha

nan esmaaaaaaaaaaaaa
senın ısın demı buuu
kimse gormemiş cok

bizden yarımay cok sekercik

ii o zaman canım bende ne biliim biz merkezi sistemde aylık 135 verioduk çok ii ısınıodu amann gözümü korkuttular yahuu

kızlaaar ben geldim ama 2 dk lığına bi öpücük verem gidem dedim size kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay evdeki modemi yapamıyorum deliriyorum birtürlü gelemiyorum , sıkıntıdan patlıcam yaaa havalarda buz gibi dışarı çıksam donuyorum .. off offfffff ....

2 dk lık işşim vardı işyerinde geldim tekrardan çıkıcam şimdi .. geldikçe uğrarım yine buraya

şimcik ben çıkıyorum tekrardan kendinize iyi bakın kızçelerim öptüm hepinizi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…