Beğenmene sevindim 2 farklı yapmıştım ötekinide gördün dimi yerimsenibenbayıldımmm bitanemmm hemen ekliyorummm :kedi:
pıtır gelsinde ben yollayım ona oda eklesin ben yapamıyom
akşama karnıbahrı bu şekilde yapıcam
cisil koydun mu len kıro
üzeirndekiler kıyma mı onun burcu
anlattık ya be beceriksiz
offf harika görünüyor ama ben karnıbanar sevmem
Beğenmene sevindim 2 farklı yapmıştım ötekinide gördün dimi yerimsenibenbayıldımmm bitanemmm hemen ekliyorummm :kedi:
haha hakkaten dengesiz oldunAY BENİ ŞİMDİ DE Ateş basıyor
soyundum
üstümde başımda ne varsa attım
camı pencereyi açtım
bi tişörtle kaldım
dengem bozuldu be
off uyuz yaa canım istediBen elmalı kurabiye yapıcam güzel bi tarif arıyorumm zemuszemus
hahahahaewet ya neden konuşmuyonuz
pıtırın ahımı tuttu koysa be az yazın dedi ya
pıtır gelsinde ben yollayım ona oda eklesin ben yapamıyom
hahhakoycmi nşallah bura koyayım oraya bilemiyom
pıtırım koyar sanane len
gulay canım aslında hemen hemen aynı paraya geliyor; annenler 12 ayda toplam 1620 tl oduyor; benim hesabıma gore bizde 1400-1500 falan harcayacagız toplam bu yıl için tabi birde bunun içinde ocak ve su ısınması da var canım; sadece biz merkezi olmayınca toplu odemiş olacagız; bizim birde kartlı oldugu için evlendiğimizden beri her ay duzenli dogalgaz aldık kısın zor olmasın diye ama sizin faturalı oldugu için boyle depolamak gibi bir sansınız yok tabi canım. birde gulay ankaradaydın dimi canım, ankarada butun dogalgazlar kartlı olmadımı ya?
beta kuzum nasıl bir elmalı kurabiye istiyorsun annemimkisi harika oluyor; ama yumusak olna elmalı pastalardan degil kıtır kıtır olanlardan; bazıları yumusak olanları bazıları kıtır olnaları seviyor istersen sorup hemen yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?