lülülülülülü
::
çook teşekkür ederim hepinize...
iyiyim şimdi. Beni üzen asıl şey yanımda sadece eşim vardı, anneciğime haber veremedim üzülecekti gelemeyecekti gelmesini beklyemeyecektim gelsede bir gece ancak kalabilecekti. Annelerine yakın olan arkadaşlarım kıymetini bilin emi.. En sıkıntılı zamanlarda yalnz kalmak çok zor. Bu acımızla eşime daha çok bağlandım dahada korktum yokluğundan. . Allah hepimize sağlık versin önce ..
burcum canım hiç öleee şey olar mı kuşum ben zaman yaratırım.
bnm yok cunku ben vıtrın tarzı bişey almadıgım ıcın onları alamam gerek te yok ayrıca kullanmadıgımda bişey ama kullansamda almazdım gereksiz gelyıor canım
GÜNAYDINLAR
ben aldım su takımı 37parça 6kişilik.
ama kalabalık yemekler için 12 tane şık su bardağı düşünüyorum.
onundışında 2.bi takım daha almak istemiyorum. ailede alkol kullanan olmadığı için öyle kadeh viski bardağı falan almıycam.
günaydın kızlaaarr opuyorumnanaktan
nabersiniz kaydirigubbakcemile2
ben 6lı aldım cnm ama açıkçası 12 kişili yemek takımn varsa 12 kişilikte su takımın olması lazım mantıken.ama yok viski bardağı yoklşmonata bardağı bi dünya bardak oluo 6lıda yani 2 katı çok fazla olur. şu su takımı saçma bişey yani
canım bende hep soruyorum bu soruyu coğu kişi 6kişilik almış, yemek takımı 12 kişilikse kadeh+su+vb. de 12 kişilik olması gerek gibi geliyor bana misafirin geldiğin güzelcene kullanırsın ama malesef genelde 6 kişilik satılıyor bu takımlar bana önerebileceğiniz bir yer varmı ist da? ben kadeh + su + çaybardağı istiyorum o yüzden de bölerek satan biryer arıyorum boluda bulamadım gelecek ay ist gidebilirsen ordan bakım diyorum ama böyle şeyler uygun fiyata nerde satılırki :uhm:
günaydınn
gulayy nasıl nan anlat bakem delikafadulden
zeynep ne alacaksan bence almışken 12 kısılık al derım 8 kışı 10 kısı gelınce zorlanmazsın
ayyy size ne anlatıcam
akşam öğrendim bende
şimdi benim eski çalıştığım yerden ben bizimkinin babasını tanıodum
o zamanlar babası annesine beni sölemiş bizimki için
anneside bizimkine sölemiş
akşam bana dio bi zamanlar seni bana sölemişlerdi die
tabi sallamamış beyefendi o zamanlar:)
şaşırdım çok duyunca:)
yazında biz bunlara balkon takıcamız zaman annesiyle gelmişlerdi buraya bi kez tabi o zaman benim muhabbetim yoktu ama annesini biliodum bi kere eski evlerine fln gitmiştik iş yerindeki kızla
aa ben sana dedim fln dedi kadın böle bi sevinçli sevinçli
haha öle işte
anlatmak istedim size:S
ah bide ne anlatmak istediğini anlasam:mymeka:
bi senim bi edanın yazdıklareını anlamak için ecel teri döküyom len:mymeka:
:Saruboceq: aminRabbim dermansız dert vermesin inş...
tez zamnda kurtul sıkıntılarından...
senağlamamandalina ya merak ettim neyin vardı?
senağlamamandilin ne oldu sana????akannehir.
heh söyliceğin bu işte :mymeka: delüüü yok o gitmiş bu gelmiş mış mış da mış mıştühh bee anlatamamışım mı
bi cümleyle özetlemek gerekirse
4-5 belki daha fazla sene önce beni bizimkine sölemişler böle böle bi kız var die
:Saruboceq: amin
senağlama
senağlama
tühh bee anlatamamışım mı
bi cümleyle özetlemek gerekirse
4-5 belki daha fazla sene önce beni bizimkine sölemişler böle böle bi kız var die
ah bide ne anlatmak istediğini anlasam:mymeka:
bi senim bi edanın yazdıklareını anlamak için ecel teri döküyom len:mymeka:
:1shok: bende şimdi anladım kısmet işte çıkarıyo öyle böyle karşına sositososito
ayyy size ne anlatıcam
akşam öğrendim bende
şimdi benim eski çalıştığım yerden ben bizimkinin babasını tanıodum
o zamanlar babası annesine beni sölemiş bizimki için
anneside bizimkine sölemiş
akşam bana dio bi zamanlar seni bana sölemişlerdi die
tabi sallamamış beyefendi o zamanlar:)
şaşırdım çok duyunca:)
yazında biz bunlara balkon takıcamız zaman annesiyle gelmişlerdi buraya bi kez tabi o zaman benim muhabbetim yoktu ama annesini biliodum bi kere eski evlerine fln gitmiştik iş yerindeki kızla
aa ben sana dedim fln dedi kadın böle bi sevinçli sevinçli
haha öle işte
anlatmak istedim size:S
:roflol:
ewt Allah şükürler olsun iyi
ayy öldümmm :roflol::roflol::roflol:
baharın alıntıdan gördüm ben kaçırmışım bu mesajı sonra gidp bldum hemen :roflol::roflol::roflol:
ayy öldüm yaa benide yalnız bu istedi beee:roflol: şanslıymıım o zaman :roflol::roflol::roflol:
ne sen sor ne ben söliiim. küçük bi operasyon geçirdim.
evdeyim istrahatteyim şimdi.
aralık olsun evetttt
bencedeeeeee
:kedi: benim alacak vaktim olmadı, bu hafta alıcam daha.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demek ondan kimse bişi yazmadı
hehe valla yaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esma sende devrik cümle kurmasan harika tatlummmmmlülülülülülü
bi de öyle dene bakalım hangisi daha şık
oohhh siz iyisiniz valla
hayati 6,30 da evden çıkıp 20.20de eve giriyor.
ev atışalanın'da işyeri çerkezköy'de sen bilmezsin ama istanbul'u bilenler uzaklığı bilir yani bayağı mesafe var mafoldumben
bizim haftaarası bişi yapmaya hiç vaktimiz kalmıyor
herşeyi haftasonuna sığdırmaya çalışıyoruz
Serhat keyfine düşkün onun için 6:30da kalkıyoruz.
o duş alıp traş olurken ben kahvaltı hazırlıyorum.
saat 7 de kahvaltı masasındaoluyoruz.
kahvaltısını ediyor 7:30 da çıkıyor.
7:40 da servise biniyor iş yeri biraz uzak 8 de iş başı bapıyor... a.s
normalde 7 de kalksa rahat rahat yetişir ama acele acele yemeği sevmiyormuş :roflol:
akşamda 6: 15 de evde... a.s en geç 7 de yemeğimizi yemiş oluyoruz.
yürüyüşe çıkıyoruz yada film izlyoruz yada nohut pişiriyoruz:roflol: yle yani...
azcık yer mi uzak burcişim yaaa
yakıncıkk iştee
mandilin akşam seni sordum nerdeydin diee
geçmiş olsun canımm
ben devrıkmı kuruyom karısk yazıyom tekheheheesma sende devrik cümle kurmasan harika tatlummmmmlülülülülülü
küççük bi operasyon geçirdim iyiyim şimdi kızlar evdeyim raporluyum. çok sağolun.
bunalımdan yeni yni çıkıyorum şimdi tekrar girmeden sizinde moralinizi bozmayayım anlatarak
hadi keyifli şeylerden bahsedin yaafs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?