Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

serhat kaçta gidiyo canım?

yahu insan aynı şeyimi düşünür kaydirigubbakcemile5

:1shok: yorumunu görünce şoka girdim resmen. hani olmaz dersin ama aynı kelimelerle mi anlatır insan ya :lepi:

kızımmmm çizme giyme altına. daha şık daha zarif böle ince hatlara sahip siyah bi ayakkabı giy.

kızlar cok teşekkür ederim desteğiniz için burayı iyiki keşfettim iyiki varsınız:1hug:

:1hug: canımmm baharişkom

Kızlar bu gün çokk işim varrr kalkıyım ben artık....
nevresim takımımı değiştircem silip süpürme günü bu gün off poff vallahi...
sonrada sarma sarıcam aralarda dinlenmek için gelirim aranıza...
Hayatım yavrum bizde dün gece nohut yaptık aklımada sen geldin hee:))))))))

ewt pıtırcık bencede olmaz elbise cok şık cizme spor
hmm

var ayakkabım yaa
bakıcam bakalım o zaman duruma göre
ben hep çizmeyle giyerim die şey etmiştim:S

Serhat keyfine düşkün onun için 6:30da kalkıyoruz.
o duş alıp traş olurken ben kahvaltı hazırlıyorum.
saat 7 de kahvaltı masasındaoluyoruz.
kahvaltısını ediyor 7:30 da çıkıyor.
7:40 da servise biniyor iş yeri biraz uzak 8 de iş başı bapıyor... a.s
normalde 7 de kalksa rahat rahat yetişir ama acele acele yemeği sevmiyormuş :roflol:
akşamda 6: 15 de evde... a.s en geç 7 de yemeğimizi yemiş oluyoruz.
yürüyüşe çıkıyoruz yada film izlyoruz yada nohut pişiriyoruz:roflol: yle yani...

yahu bende yorumunu okudum anam dedim yazım iki tane mi çıktı :roflol::roflol::roflol:
birde zaman farkıda yok sen yollamışsın ardından ben ayy kalplerimiz br kuzucum yaaa:1hug:

:roflol: :roflol:

var ayakkabım yaa
bakıcam bakalım o zaman duruma göre
ben hep çizmeyle giyerim die şey etmiştim:S

bi de öyle dene bakalım hangisi daha şık

oohhh siz iyisiniz valla

hayati 6,30 da evden çıkıp 20.20de eve giriyor.
ev atışalanın'da işyeri çerkezköy'de sen bilmezsin ama istanbul'u bilenler uzaklığı bilir yani bayağı mesafe var mafoldumben
bizim haftaarası bişi yapmaya hiç vaktimiz kalmıyor
herşeyi haftasonuna sığdırmaya çalışıyoruz

pıtırcıkım olmaz die bişi yok zatennn sen giyyy
bahar üzülme sakın kafana takmaya değmez patron milletini
ay ben böle çok takarım bana sölenen fikirleri
kafam karıştı
hava çok soğuk olursa valla giyerim çizmelerimi ama

denim bakalım akşam

anam burcu 20 dakikada gittiği yere uzakmı diyorsun canım sen; benim eşim 1sat 10 dakika yol gidiyor sabah aksam gunde 2bucuk saat yol gidiyor toplam yani. esim6.40gibi kalkıyor 7.15gibi evden cıkıyor ben 7.55 gibi cıkıyorum evden; pek kahvaltı etmiyoruz oda cıkmadan biraz atıstırıyor bende bazen hic yemiyorum hatta; esim genelde beni uyandırmak istemiyor kıyamıyor askım benim kalkıp geciriyorum evden cıkarken sonra tekrar yatıp 7.40ta kalkıyorum genelde. gece biz 12de falan yatıyoruz ancak ya bazen 11de yattıgımızda oluyor

eee memur adam boşuna mı aldık yawrum :roflol:
peki hayati ne iş yapıyor j-kuzucum sorması ayop?

pıtırcıkım olmaz die bişi yok zatennn sen giyyy
bahar üzülme sakın kafana takmaya değmez patron milletini
:1hug:

:teselli: Allah ayaklarına kollarına güç derman versin kocişinin valla

benimkide hersabah 8 de iş başı 7de saatini kurar 5 dk 5 dk saati ata ata 7.30 doğru yola cıkar.aksamda bi aksam 5te cıkıyo bi aksam kapanışlı yapıyo 11 filan gibi.ayda bi haftada hergün 10.30 da gidiyo kapanış yapıyo

Bwnimde tatlişkom kalkma diyor ama benim başka işim gücüm yok birlikte daha çok vakit geçirmiş olalım diye kalıp hazırlıyorum... hoşumada gidiyor .. kahvaltı günün en önemli öğünü sende yapmalısın bence a.s
vallahi uzak demiiyim öyleyse :kedi: gölcükteyken yürüme mesagfesindeydi donanma şmdi uzak geliyor tabi bize... kaydirigubbakcemile3

amin canım

senienkinin işi de iyiymiş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…