Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oyyy tam prenses olacak Duru hanımmmmm:1hug:

ay bizde Duru ismini çokk seviyordukk onu koymayı düşünüyorduk ama bu dönem çok moda herhalde kızlarda hep duru duyuyorum :uhm:

aşkımda diyorki bizim kızımız olursa Buse koyalım. Burcunun Bu' su, Serhatın Se'si birleşince oluyormuş... bak neler düşünmüş :roflol:
güzelde sim ama benim tanıdığım bir buse vardı aklımda iyi izlenimleri yok hep aklıma o gelir gibi dedim... szce nasıl isim?

gamzecim çooooook güzeller minik minik...duru bebiş sağlıkla giysin inşallh..
şimdiden gardropu hazır mı minik hanımın?

densem, geçmiş olsun :teselli:

pufi, :asiğim:

ALLAH saglıkla gıymeyı nasip etsin

gamze Alah yardımcın olsun nisanda normal mi sezeryan mı düşünüyorsun?

burcu çok iyi düşünmüş yaa bu-se :):) hemde 4 harfli hiiiiiç zorluk çekmez.
Bu yılın modası kızlarda duru, erkeklerde doruk

çok kötüyüm kızlarrrrrrrr mafoldumben
eşim aradı şimdi görümcem doktora gitmişti gögsünde kis varmış :çok üzgünüm:
bişey olur mu yaaaaaaaaa

canım bi bakılsın iimikötümü anneminde var bi kaç tane hemde her sene kontrole gider çok şükür temiz üzülme hemenn :teselli:

Alla allah bugün topikte kara bulutlar geziyor, hayır olsun inş.

Geçmiş olsun çisil, bişey dememişler mi kistin durumu ile ilgili?

sulfatım bilmiyorum ablamı arıyom açmıyo ama dün kayınvalidem ondaydı iyi değilmiş sanırım
biz üzülmeyelim diye demez biliyom ben
canım benim ya canımı istese düşünmem öle çok seviyommm :çok üzgünüm:

densem cook gecmiş olsun canım
pufim neguzel canım, buarada sabah birsey soyleyecektim canım unuttum esin hani hep senin destekcin ya su canını sıkan malum konularda sıkıntılarını esinle paylasırken yanında oldugu için destek oldugu için olan mutluluğunu ve tesekkurlerini esine ieltip bunu ona hissettirmeyi sakın untma canım, ben bazen sadece kendi sıkıntılarımı dile getirip o yanımda oldugu için onun takdir etmeyi atlıyorum ve haklı olarak bi noktadan sonra esim bana sitem ediyor tamam canını sıkan seyler var ama senin yanındayım ve bunun için takdir edildiğimiğ duymak istiyorum diye

gamze canım aldıkların supeeeer, dualarım hep seninle ve minik kızınla olacak inan bana

nevresimi gecirmekte zorlanan kızlar size bi yontem anlatacagım ama nasıl :uhm:
simdi nevresiminizi ters cevirin ve odanın ortasına yere serin, eger nevresiminizin dugmeleri hafif ortaya dogru ise(yani nevresimin tam agız kısmında olanlardan degilse) o dugme olan yer altta kalacak sekilde serin yere. sonra nevresimin uzerine tam kenarlara ve koselere gelecek sekilde yorganınızı serin ve alttan baslayarak(yani nevresimin dugme olmayan ayak ucundan) nevresim ile yorganı birlikte rulo yapın. bundan sonrasını nasıl anlatacagım bilemiyorum ama?
rulonun sonuna gelince nevresimin o dugmeli agzı acık kısmı varya oradan yaptıgınız ruloyu duzgunce once bir kenardan sonra diger kenardan içeri sokun ve rolunuzu acın. anlatmazı uzun ama yapması 5 dakika bile degil ve super nevresiminiz mukemmel bir sekilde geciyor

Son düzenleme:
inşallah kızlarrrrrr dua edin nolurrrrrrr şimdi bile gözümden yaşlar akıyo çok seviyorum çok
nolur dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım iyi huylu çıksınnnnn:1hug:

Ohhh maşallah, inş. olur canım

Benim kociş de ısrar ediyor doktora yapmam konusunda ama sanırım epey sıkılmışım okuldan :bbo: İçimden gelmiyor yeniden o koşturma tezler vs.

valla tövbe dedim yüksek lisansı yaptıktan sonra ama aylaklıktan başlıycam galibaa bende sulfatcım

seçiomm canım amaa

cisil insallah kotu bisey yoktur canım, benim teyzemdede komsumuzdada olmustu goguslerinde kist cok uzulmustuk bizde ama hic bisey cıkmadı, almadılar bile teyzemdekileri ve gecti ilacla canım, içini ferah tut sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…