çok kötüyüm kızlarrrrrrrr mafoldumben
eşim aradı şimdi görümcem doktora gitmişti gögsünde kis varmış :çok üzgünüm:
bişey olur mu yaaaaaaaaa
aynen katılıyorummvalla serhatın düşündüğü gibi düşününce süper olur canım
ama işte bazı isimler güzel şeyler anımsatmıo
o yüzden ii düşünmek lasım
gamze Alah yardımcın olsun nisanda normal mi sezeryan mı düşünüyorsun?
burcu çok iyi düşünmüş yaa bu-se :):) hemde 4 harfli hiiiiiç zorluk çekmez.
Bu yılın modası kızlarda duru, erkeklerde doruk
bişey olur mu yaaaaaaaaa
densem cook gecmiş olsun canım
pufim neguzel canım, buarada sabah birsey soyleyecektim canım unuttum esin hani hep senin destekcin ya su canını sıkan malum konularda sıkıntılarını esinle paylasırken yanında oldugu için destek oldugu için olan mutluluğunu ve tesekkurlerini esine ieltip bunu ona hissettirmeyi sakın untma canım, ben bazen sadece kendi sıkıntılarımı dile getirip o yanımda oldugu için onun takdir etmeyi atlıyorum ve haklı olarak bi noktadan sonra esim bana sitem ediyor tamam canını sıkan seyler var ama senin yanındayım ve bunun için takdir edildiğimiğ duymak istiyorum diye
gamze canım aldıkların supeeeer, dualarım hep seninle ve minik kızınla olacak inan bana
nevresimi gecirmekte zorlanan kızlar size bi yontem anlatacagım ama nasıl :uhm:
simdi nevresiminizi ters cevirin ve odanın ortasına yere serin, eger nevresiminizin dugmeleri hafif ortaya dogru ise(yani nevresimin tam agız kısmında olanlardan degilse) o dugme olan yer altta kalacak sekilde serin yere. sonra nevresimin uzerine tam kenarlara ve koselere gelecek sekilde yorganınızı serin ve alttan baslayarak(yani nevresimin dugme olmayan ayak ucundan) nevresim ile yorganı birlikte rulo yapın. bundan sonrasını nasıl anlatacagım bilemiyorum ama?
rulonun sonuna gelince nevresimin o dugmeli agzı acık kısmı varya oradan yaptıgınız ruloyu duzgunce once bir kenardan sonra diger kenardan içeri sokun ve rolunuzu acın. anlatmazı uzun ama yapması 5 dakika bile degil ve super nevresiminiz mukemmel bir sekilde geciyor
kız hemşo bizimde öle bende unutmuşum kocam msj attı bugün :)
pufim neguzel canım, buarada sabah birsey soyleyecektim canım unuttum esin hani hep senin destekcin ya su canını sıkan malum konularda sıkıntılarını esinle paylasırken yanında oldugu için destek oldugu için olan mutluluğunu ve tesekkurlerini esine ieltip bunu ona hissettirmeyi sakın untma canım, ben bazen sadece kendi sıkıntılarımı dile getirip o yanımda oldugu için onun takdir etmeyi atlıyorum ve haklı olarak bi noktadan sonra esim bana sitem ediyor tamam canını sıkan seyler var ama senin yanındayım ve bunun için takdir edildiğimiğ duymak istiyorum diye
gamze canım aldıkların supeeeer, dualarım hep seninle ve minik kızınla olacak inan bana
nevresimi gecirmekte zorlanan kızlar size bi yontem anlatacagım ama nasıl :uhm:
simdi nevresiminizi ters cevirin ve odanın ortasına yere serin, eger nevresiminizin dugmeleri hafif ortaya dogru ise(yani nevresimin tam agız kısmında olanlardan degilse) o dugme olan yer altta kalacak sekilde serin yere. sonra nevresimin uzerine tam kenarlara ve koselere gelecek sekilde yorganınızı serin ve alttan baslayarak(yani nevresimin dugme olmayan ayak ucundan) nevresim ile yorganı birlikte rulo yapın. bundan sonrasını nasıl anlatacagım bilemiyorum ama?
rulonun sonuna gelince nevresimin o dugmeli agzı acık kısmı varya oradan yaptıgınız ruloyu duzgunce once bir kenardan sonra diger kenardan içeri sokun ve rolunuzu acın. anlatmazı uzun ama yapması 5 dakika bile degil ve super nevresiminiz mukemmel bir sekilde geciyor
inşallah kızlarrrrrr dua edin nolurrrrrrr şimdi bile gözümden yaşlar akıyo çok seviyorum çok
nolur dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım iyi huylu çıksınnnnn:1hug:
biraz zormuş ama geliştiricem kendimii
saol canımm
çok geçmiş olsun canım iyi haberler alırsın umarımmm
bu arada biz gülayla akraba çıktık:teytey::teytey::teytey:
burcuu ben de onu kullanıom yatağın üzerine çıkıom bide
boy fakiri oluncaaa
sağolun tatlışler evet tchibo çok güzel şeyler vardı geçen hafta. içi kürklü uyku tulumu yapmışlar 6 aylık için hemen aldım acaip tatlı bişe. büyük şeyleri 1 ay sonra almaya başlıcaz bizde. zaten odasını çekerim koyarım biliosunuz . teyzeleri görmeden olmassss. ilk doğum fotolarıda burda olcakkkk herkesden önceeee. nisanda benim için dua edin oldumu :gitme:
bişey olur mu yaaaaaaaaa
kız pıtır çizme almışsın hayırlı olsun
eklemiyim mi benimkilerin fotosunu
kızlar selam
çok hastayım
doktora gittim ciğerler çok kötü durumda dedi
dua edin :sinifsinif:
ay kızlar nevresim srmek ne zormuş yahu
hep tek kişilik yorgana geçirmeye alışmışım yaa ay ne zorlandım kollarım koptu :roflol:
ilk defa yorgan serdm :kedi: çokkk cici olduuuuuuu opuyorumnanaktan
ben size prensesimin annanesinin aldığı elbise gösterimde görünnn
hayatımmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
Kızlar bugün bizim çıkma yıldönümümüz
19.11.2006:asigim:
Gece ben 11,30 gibi uyumuştum.00.00 geldi beni öperek uyandırdı sarıldı güzel güzel şeyler söyledi ben unutmuştum açıkcası hatırlaması çok mutlu etti beni...
Sonradan işi dalgaya vurdu şu üç yılda şu genç yaşımızda başımıza neler geldi mok püsür iniş çıkış kredi para hayatımızdan eksik olmadı diye bir sürü laf kalabalığı yaptı hayatımın anasını ağlattın felan bir sürü nameler döküp kendi kahkahaya boğuldu, benide güldürdü gecenin o saatinde...
Ama yinede çok mutlandım, hoşuma gitti
bu minik kızıma tchiboda görüp dayanamayıp aldığım minik çoraplar
buda annanesinin ona aldığı taytlı elbisesi saç bandıyla beraber ...:asigim: yakından çektiğim için büyük çıkmış el kadar bişe aslında
sağolun tatlışler evet tchibo çok güzel şeyler vardı geçen hafta. içi kürklü uyku tulumu yapmışlar 6 aylık için hemen aldım acaip tatlı bişe. büyük şeyleri 1 ay sonra almaya başlıcaz bizde. zaten odasını çekerim koyarım biliosunuz . teyzeleri görmeden olmassss. ilk doğum fotolarıda burda olcakkkk herkesden önceeee. nisanda benim için dua edin oldumu :gitme:
oyyy tam prenses olacak Duru hanımmmmm:1hug:
ay bizde Duru ismini çokk seviyordukk onu koymayı düşünüyorduk ama bu dönem çok moda herhalde kızlarda hep duru duyuyorum :uhm:
aşkımda diyorki bizim kızımız olursa Buse koyalım. Burcunun Bu' su, Serhatın Se'si birleşince oluyormuş... bak neler düşünmüş :roflol:
güzelde sim ama benim tanıdığım bir buse vardı aklımda iyi izlenimleri yok hep aklıma o gelir gibi dedim... szce nasıl isim?
bişey olur mu yaaaaaaaaa
bu arada biz gülayla akraba çıktık:teytey::teytey::teytey:
ben sarma sarmaya gidiyorummmmmmmmmmmm
hayatım gelirse öpün benim yerimeeee
mandilişimi öptüm zaten kendimm ohh misss
hadi başş başş
ohhh bende ekmek yaptım bide yoğurt mayaladım missss:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?