Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lülülülülülü

esma ya rüyanı okumadım
görmedim
bitek telde konuşiuyormuşuz
bak yukarda yazdım sana

hayır olsun da
ben hiç sevmem telde konuşmayı
hiiiiç hemi de

lahana sana d abak epidermle ilgili bişiler yazdıydım
görmedin diye kopyaladım bi daha

epiderme gıcık oldum gıcccccccıkkkk

Herkeciklere iyi günlerr...
2 gündür yoktumm amma geçmiş uzamış pek okuyamadımm :sinifsinif:

Dişlerimin dolgusu bitti bende bittimm kafamçokkarıştı Çok sızlıyoo yaa :gitme:
Neysem geçecek inş...Haftayada diş taşlarım temizlenecek ama bayramdan sonra isticem gitmek randevumu ertelicem yoksam bayram önccesi kötüü olacak :1no2:

Lahanamm elmalı kurabiyeyi yaptım çok güzel oldu eşim çok beğendi tarfi için tekrar tşkler..Şeniz
Ama çok az çıktı 18 tane yetmedi bizee kaydirigubbakcemile3 Hoş hepsini koçiş yedi ben dişlerden ve ağzımdaki aft yarasından ötürü pek yiyemedim:sinifsinif:

Aaa esma ben biliyorum çok severek izliyorum bazen saçma sapan şeyler soruyorlar ama neyse
ınşallah seçerler bizde hepbirlikte desteklerizz

hoşgeldinn kuzum çook geçmiş olsun ama çektiklerine deyecek ağız sağlığı çok çok önemli çünküüü opuyorumnanaktan

QUOTE]

Aaa esma ben biliyorum çok severek izliyorum bazen saçma sapan şeyler soruyorlar ama neyse
İnşallah seçerler bizde hepbirlikte desteklerizz

benmkı herseyı bılıyor kız
beta o kurabıyeyı bılmıyormuydun onu kaca boldun sen bende cok cıkıyor 50-60tane

esma hadi hayırlısı olsun.
Bende seviyorum o yarışmayı ama çook uzun sürer yaa orda gün birincilerine ödül yokmuş galiba, hafta birincilerine teselli ödülü 5 haftanın birincisinede asıl ödülü veriyrlarmış

aime ben tavayı hatırlayıp yine el koymaya çalışırım diye çekmiyordur:dilcikar:

yok canim be :) hayatim öyle kötü sey düsünmez

kızlar kelime oyunu varya
kociş adına basvuru yaptm
bilmem bilen varmı

aaaa haber ver kabul edilirse
ben severek izliyorum...
geceleri tekrari var onu izliyorum :)
bazen cok kolay sorulari bilmiyorlar
tabii ekran basindan izlemek kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…