off bayram gelio
odam darmaduman
pazar el atıcam ama
off bayram gelio
odam darmaduman
pazar el atıcam ama
Bu arada bişi sorucam kızlar..
Özellikle yeni evli kızlaraa sorumm
ben gelin mevlütümde dip köşe temizlik yaptım haftada 1 kerede dip köşe temizliyorum evi..
Ama sabah koltuğun altına bişe kaçırdım bide ne göreyimm koltuk altında halıların tüyleri birikmişş o nasıl bi yün yumağıdırr çokmuu pisimm ben yaa dedimm:sinifsinif:
Halbuki mutlaka evi haftada bir dip köşe temizlerimm sizdede hala bu sorun varmıı halılarınız tüyy çıkarıyor muu ? :uhm:
ben gelin mevlütümde dip köşe temizlik yaptım haftada 1 kerede dip köşe temizliyorum evi..
Ama sabah koltuğun altına bişe kaçırdım bide ne göreyimm koltuk altında halıların tüyleri birikmişş o nasıl bi yün yumağıdırr çokmuu pisimm ben yaa dedimm:sinifsinif:
Halbuki mutlaka evi haftada bir dip köşe temizlerimm sizdede hala bu sorun varmıı halılarınız tüyy çıkarıyor muu ? :uhm:
saol canımm a.s.beta geçmiş olsun canım a.s.
Benim oturma halımla holdeki yolluklarım dan çok çıkıyorr :sinifsinif: birde mutfak halım tabikii :sinifsinif:hala yeni evli sayılıyırsom cevap verebilirmıyım
valla herkez öyle dıyor ben cok asırı temızlık yapmadıgım halde yanı her hafta yapıyorum ama koltuk altlarını felan degıl
hıc ole toz yumagı seklınd halılarım dokulmedı cok halım yok ondanmı neyden bılmıyorum
:sinifsinif:betacım benim acaip çok oldu yeni halı malesef çok yapıo
cnm ben evli değilim ama bizim evden biliyorum yeni halılardan mutlaka çıkar halıdan halıyada değişir tabi bide elektrikli süpürgeyi sık kullanıyomuusn
kızlar merhaba..opuyorumnanaktan
batacım ben daha 15günlük evliyim ama bir halım varoturma odasında her yanı tüy ypıyor topak topak 15gündür heryerden toplamaktan bıktım..oturma odasındaki halının tüyünü yatak odasında kapının arkasından topluyorum rahat ol aynı sorun bendede var yani :gitme:
beta, benimde ilk zamanlara göre bayağı azaldı ama hala koltuk altlarına kapı arkalarına en ücra köşelere birikiyor. Kaldıki sen evini düzenli temizliyorsun dert etme canım geçecek zamanla elbet. Bizimki haftada bir kez süpürülüyor ..
Off sanırım halılarım yıkanmadan bu tüy kıllardan kurtulamıcamm :sinifsinif:betacım bende her hafta sonu evimi silip süpürüyorum ama koltuk altlarını 2 haftada 1 çekiyorum benimde öle toz değil onlar tüy yumağı halılardan dolayı oluo yani sen 2 günde 1 süpürsen yine çıkar o tüyler çok fazla kafa yorma bu tüyler bitene kadar böle uğraşırsın değilse
:dilcikar: marmariste olsam bende kilim alırdımm :dilcikar:benim hiç öyle bir derdim olmuyorr çünkü her yer kilimmmmmmmmmmmmmmmm
yuahahahahhhhhhhhahaha
:dilcikar: hee bizimkini poh götiriyi haftasonuna kadarOff sanırım halılarım yıkanmadan bu tüy kıllardan kurtulamıcamm :sinifsinif:
Demek bi bendee yokmuşş rahatladm be kaydirigubbakcemile5
Çalışıyo olsam demek evi b..götürücekk kaydirigubbakcemile3
Off sanırım halılarım yıkanmadan bu tüy kıllardan kurtulamıcamm :sinifsinif:
Demek bi bendee yokmuşş rahatladm be kaydirigubbakcemile5
Çalışıyo olsam demek evi b..götürücekk kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: marmariste olsam bende kilim alırdımm :dilcikar:
:dilcikar: hee bizimkini poh götiriyi haftasonuna kadar
hee aynen poh götürüo evi valla
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?