amin canım sağolasın :)cnmm evet dimi ne günlerdi 7 ay oldu evleneli yaaa ne çabuk geçti. sağol bitanem darısı başına inşallah:asigim:
canım üşütmüşüm diyeceğim ama nasıl üşütmekse bu, döküldüm mahvoldum :))gaso ne oldu canım neyin varr??
canım, pazartesiden beri yatıyorum evde, aslında pazar günü başladı, ölüyorum sandım ya çok hastaydım. Şimdi de yataktayım da, sıkıldım yatmaktan size bir bakayım dedim.
gelince yazarsın artık, nasılsın ne var ne yok? keyfin ahvalin nasıl?
hosbulduk canım
dedımya hıcbırseyı yarım bırakmayı sevmem
tabı bıde çok eglencelıydı dedımya kıtap okur gıbı senın ıcınde bıyerde soyle bısı vardı yanılıyosam affet
avatarına cok benzedıgın soylenmısti:)
mandilin densem nasılmış haber varmı
mandişşş ev populasyonunuz artmış bu arada
ayyy çok cicilerdi ama gördüm fotolarını yaaa
sağol mandişim ya, hakkaten öyle, annem teyzem ben cümleten hastayız yatıyoruz :))aaaa:1shok: istanbulda yaşayan çoğu kişi böyle yataklık hasta hep yaaa
çok geçmiş olsun :teselli:
çıktım cnm paramıda Allahın izniyle ptesi alıcam:Saruboceq:bahar naptın sen paranı alabildin mi çıktın mı işten tamamen?
Herkeciklere iyi günlerr...
2 gündür yoktumm amma geçmiş uzamış pek okuyamadımm :sinifsinif:
aaa ewt hee yarın ctesi pazarı var orayamı gitsem acaba ama bayram üstü çook kalabalık olurAnnmle cnm biyer gıtcz pazarın orda buluşcaz
cnm biz köfteci yusuftan söledik diğerini hiç duymadım ...ay kız biz balyında bursada bi arkdaslara ugradıkbizim meşhur bi köfteciye getrdi böle gram hesabımı köfte alıyordun adı neydi yaaaaa
kızlarr çavdar ekmeği aldım peynir birasda yağsız tuzsuz onu yedim çok ii geldi çok şükür doydum :)
papişş nice yaşlara canım sağlık,sıhhat,mutlulukla ailenle sewdiklerinle hep beraber inşallah
bendeeeee ama cnm annecim temizler .........ay bnde evımı temızlemem lazım
nohut len nohuttttttttt:sm_cool::roflol:serhatın bir iş arkadaşına davetliyiz....
sende anlamadıysan kimse anlamaz :jeyyar:
ezan okunuyorrrrrrrr:sm_cool:
senide görcez nihalimlülülülülülüarada barbunya bezelye yıyın sızde bana sımdı dokunuoookaydirigubbakcemile3
gez gez yorulursun tabi sulfatımmmmmmmmm:roflol:Offff yoruldum yaaaa gezdim geldim ama yerimden kalkıp hazırlancak halim yok
Kocişle dışarı çıkcaz güya :bbo:
en çokta sana yazmak istedim azmine hayran kaldım bi bursalı olarak umarım iyi vakit geçirirsin arkandan konuşuyom gibi oldu ama sende yazmıyodun:mymeka: ben napim ....sulfatcım ılk sayfadan basladım ama bazı seylerı atladım:)
ama cok tatlısınız hepınızı cok sevdım ıznınle senle ılgılı bıldıklerımıde paylasayım esın mat.ögretmenı
burcuya ben yapmıyorum dedın ama senınde yaptıkların cok lezzetlı son ekledıgın ceyızlerını cok begendım ıı gunlerde kullanın tek uzuldugum ayrıntılarınla ekledıgın evının resmını goremem:)
mutluluklar bu arada adım sevgi
yaa bu sinayın dedikodusunu yapan mutfaktaki görümce olayına sinir oldum heeklava: sinayyyyyy kız parçalarım onlarııı benim arkamda koskoca çeyizciler var deseydin :enbuyukkk:
o hırkıs ben oluom sanırımlahana en uygunu ptt kargo 4 lira neyim tutar heral
gerçi kitap çoksa bilmirem :S
hayatim birileride benim takvimimi çalmıştı, gırkıs çoooh
şekerim hoşgeldin de:gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenoh çok şükür...
çok uzun zamndır sızleri takıp ettım.niye gelemedım cunku henuz bı evlılık hazırlıgım yok
sayenızde cok sey ogrendım ve sızı tanıdım..
bır kıtep okursunuz ya hanı sonu gelıyo dıye hem uzulur hemde cok sevınırsınız öyleydı
Gerci benım ıcın streslıde oldu
böcügün ve hatımın sert ve zorlu sınavından gecıp arkadasınız olabılırmıyım bılemıyorum:)
ama olmasamda sızı uzaktan ızlemekte cok guzel
burcunun herseyını cok begendım çok guzel bir cıftsınız
ama bazı seylerı gorememek kotuydu
edanın herseyı cok guzel evet pahalı dedıniz ama ben anladım onu bızde anneme bı ev duzduk ınanın kadın dukkanda en pahalı ne varsa onu secıyodu onun elınde degıl yanı:)
böcügün uşak cok acelecı onuda tanıdım
aslında encok burcuyu tanıdım cunku benle aşkıma çok benzettım çok guldum :)
hayatımın kendını gostermemesını cok ıı anladım cunku bende öyleyım
çekenırım yanı hanı yılbası ıcın adres falan verdınız ya ımrendım vallla cunku ben guvenemzdım
basıyazmalının gelınlıgı...
ya çok guzel ya gercekten cok guzel bayıldım resmen
karalahanayla kardes oldugunuzuda bılıyom:kedi:
başka başka...
aslında cok dıyecegım varda suan heyecan yaptım unuttum galba
parca pincikse dedıklerım kusura bakmayın olurmu cok mutluyum cunku
sızı takıp ederken annemın evını dosedık canım arkadasım gelın oldu sımdı can dostuma fıkır verıyorum burdan gercı sonlara dogru evlenenlere tavsıye sıtesı gıbı:kedi:
burcunun herseyı anlatması ıle ılgılıde bısı dıycem ıznınızleya ben alyansınızı çok merak ettım:asigim: bıde bı cogu dugununu cok ayrıntılı anlatmıs sen paylasmamıssın burcucum yada ben kacırdım
bıde mesele dugunle ılgılı ıste su sarkıyla gırdık sunda dans ettık felan yok babnla dans ettınmı mesela o sectıgın ozel sarkıda
ya dıyecegım oyle cok sey varkı hepınızı cok sevdım umarım sızde benı seversınız aklıma geldıkce yazarım sızınle ılgılı dusunduklerımı
benım 27 aylık sızın deyımınızle bı ılıskım var bırıcık yarımı cok sevıyorum ama henuz bı dugun nısan söz falan yokmafoldumben hayırlısı artık bu arada 23 yasındayım bocugun soracagı sorulara cvp olur umarım yanı kısaca çok ıcten bı merhaba
noldu kız densememandilin densem nasılmış haber varmı
kımse yokk mı
bı tek pıtır gorunuyo oda konusmaz sımdık
gıdem fılme bakem
abayın durumunuda bıldıgımıcın sana bısı dıyemıyorum al bıze bak hersey tam olsun hayatımız duzenlı olsun dıye evlenemdık dahada bana gore 2012 anneme ve arkadaslarıma goore 2011 sevdıcegıme gore 2010 a kadar evlenemıycez..
şaartlar zor buarada bende memnun oldum:)
amin canım sağolasın :)
canım üşütmüşüm diyeceğim ama nasıl üşütmekse bu, döküldüm mahvoldum :))
hayatım boyunca belki 1-2 kez ateşim çıkmıştır, yani ben bilmem ateş falan, bu gripte ateşim çıkıp durdu, bütün eklemlerim kemiklerim ağrıdan döküldü, öksürükten bir hal oldum. D.Gribi mi oldum ne :))
neyse bugün ateşim çıkmadı çok şükür, daha iyi gibiyim.
mandilin densem nasılmış haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?