Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama ben ona mesaj attım
avatarlarımız aynı mı bana mı öyle geliyor diye değiştirmiş olabilir mi?
benim dediğim topiğe girsenize ben de yazdım yaaaaaaaa

Offff yoruldum yaaaa gezdim geldim ama yerimden kalkıp hazırlancak halim yok

Kocişle dışarı çıkcaz güya :bbo:

betacım belli bi süre sürekli süpürsen o tüyler kısa zmnda azalır bence bide sulu süpürgeler var mesela bende ihlasın temizlik robotu var derin dövücü aparatı manyak temizliyor

:gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenoh çok şükür...
çok uzun zamndır sızleri takıp ettım.niye gelemedım cunku henuz bı evlılık hazırlıgım yok
sayenızde cok sey ogrendım ve sızı tanıdım..
bır kıtep okursunuz ya hanı sonu gelıyo dıye hem uzulur hemde cok sevınırsınız öyleydı
Gerci benım ıcın streslıde oldu
böcügün ve hatımın sert ve zorlu sınavından gecıp arkadasınız olabılırmıyım bılemıyorum:)
ama olmasamda sızı uzaktan ızlemekte cok guzel
burcunun herseyını cok begendım çok guzel bir cıftsınız
ama bazı seylerı gorememek kotuydu
edanın herseyı cok guzel evet pahalı dedıniz ama ben anladım onu bızde anneme bı ev duzduk ınanın kadın dukkanda en pahalı ne varsa onu secıyodu onun elınde degıl yanı:)
böcügün uşak cok acelecı onuda tanıdım
aslında encok burcuyu tanıdım cunku benle aşkıma çok benzettım çok guldum :)
hayatımın kendını gostermemesını cok ıı anladım cunku bende öyleyım
çekenırım yanı hanı yılbası ıcın adres falan verdınız ya ımrendım vallla cunku ben guvenemzdım
basıyazmalının gelınlıgı...
ya çok guzel ya gercekten cok guzel bayıldım resmen
karalahanayla kardes oldugunuzuda bılıyom:kedi:
başka başka...
aslında cok dıyecegım varda suan heyecan yaptım unuttum galba
parca pincikse dedıklerım kusura bakmayın olurmu cok mutluyum cunku
sızı takıp ederken annemın evını dosedık canım arkadasım gelın oldu sımdı can dostuma fıkır verıyorum burdan gercı sonlara dogru evlenenlere tavsıye sıtesı gıbı:kedi:
burcunun herseyı anlatması ıle ılgılıde bısı dıycem ıznınızleya ben alyansınızı çok merak ettım:asigim: bıde bı cogu dugununu cok ayrıntılı anlatmıs sen paylasmamıssın burcucum yada ben kacırdım
bıde mesele dugunle ılgılı ıste su sarkıyla gırdık sunda dans ettık felan yok babnla dans ettınmı mesela o sectıgın ozel sarkıda
ya dıyecegım oyle cok sey varkı hepınızı cok sevdım umarım sızde benı seversınız aklıma geldıkce yazarım sızınle ılgılı dusunduklerımı
benım 27 aylık sızın deyımınızle bı ılıskım var bırıcık yarımı cok sevıyorum ama henuz bı dugun nısan söz falan yokmafoldumben hayırlısı artık bu arada 23 yasındayım bocugun soracagı sorulara cvp olur umarım yanı kısaca çok ıcten bı merhaba

Hoşgeldin herşeyçokgüzeloacak :1hug:

Onca sayfanın hepsini okumadın dimi? Azimle hep aşağıdaydın çünkü. O kadar zaman takip edince de doğal olarak herkesi tanımışsındır.
Zaman içinde biz de seni tanıycaz. Haaa bu arada nickin çok uzun, adını söylemeyeceksen başka şekilde hitap edelim kaydirigubbakcemile3

ohh bee sonunda geldın bacımm
nan dıom kız oraya yapıştı kalkmıyo
hanı erkekte olamaz hangı erkek saf saf ceyıs topıcı okur

m oldum cnm arkadasım tabıkı olablırsın
üzülme hersey ksmet sözde olur nışanda
ben dua edıyomkı erken evlenmeyım dıe sanırım bunu bı tek ben edıyom
nerelısın ne iş yaparsın bu arada

bende 7de cıkıyom kk cok yavaş
aksam gelırsen evdnde yazarım sana

bugun hiç gelemedım
yarın zorlu bı gun olacak
5 kasımda almamız gereken maaşı 21 kasıma kadr uzattılar bende işçıler fazl zorlanmasın dıe
mesaı paralarını cıkardım
80 kişi var cok zorlandım
3 aylık mesaılerını cıkardım
3 aylık dıom cunku cok mesaı olmuyo ve ben hıc mesaı parası almıyom
yarın maaş alacağız ama avans cok aldık ıcerde cok az para var
herkes yenıden avans ıstıycek ve bu hakları
bende yarın ızne cıkcam artı 300 tl ıcerdenn cekmem lazım
arcelık ve evkur taksıtımı kapatmam lazım 560 tl kaldı hepsı
yenı takstleırme hemen gecmem lazım benımkı ev olursa en gec 2 ayda evlencez dedı
napcaz bılmem ya
doğru duzgun gununde maaş alsak bukadr zorlanmasak keske

sulfatcım ılk sayfadan basladım ama bazı seylerı atladım:)
ama cok tatlısınız hepınızı cok sevdım ıznınle senle ılgılı bıldıklerımıde paylasayım esın mat.ögretmenı
burcuya ben yapmıyorum dedın ama senınde yaptıkların cok lezzetlı son ekledıgın ceyızlerını cok begendım ıı gunlerde kullanın tek uzuldugum ayrıntılarınla ekledıgın evının resmını goremem:)
mutluluklar bu arada adım sevgi

böcuk tsk ederım
geldım cok sukur sanırım arsıma bı ara seslenmıs kımsın dıye ama ben gecmıste bogusmaktan gelemedım
ben kendı ısyerımızde yonetıcılı yapıyorum bursalıyım
buarada senle edanın tatlı atısmalarınada bayılıyorum senınısınde zor be canım jet hızıyla olunca hersey alısmak zor tabı ama hakkında hayırlısı gecmısınıde okudum bılıyorum abayı nasıl tanısıgını
okadar uzuntuden sonra ben emınım cok mutlu olacaksın..

Memnun oldum sevgi :1hug:

Bu arada az önce yazdığım mesajı okuyunca çok güldüm nickin uzun demişim iyice uzatmışım :roflol::roflol: Bi kelime fazla yazmışım :roflol::roflol:
Ben yeni yeni öğreniyorum canım yemek işini ama artık daha çok uğraşıcam yemekle yerimseniben
Teşekkür ederim canım çeyizlerimle ilgili yazdığın için.
Evimi belki daha sonra tekrar eklersem sen de o zaman görürsün yerimseniben

sız mutlu huzurlu oturunda ben gormesemde olur:)
ee gec gelmenın zararları tabı bırsuru seyı koymussunuz konusmussunuz ben gelınceye kadarda kaldırmıssınız mesela burcunun eşı asker
işbasılarını:) koydu gormeedım
bukadar komık ınsan cıddı nasıl oluyo dıye az dusunmedım

m olmadan once bende adımı dıyım adım zarif cnm
m olabılırım artık yavaş yavaş:roflol:

edayı cok sefyom yaa aman duymasın kuccuk danam benım
zaman cok hızlı akıyor zaten ben bıraz daha rahat evlenmek ısterken erkek pek dayanamıyor onuda cok ı anlıyorum
hayrlısı olsun
ayy saat gelıyo
evden kesın grcem ınş kk calısır ya
8 bucukta kk olcam
cıkarım 10 dk kadr

abayın durumunuda bıldıgımıcın sana bısı dıyemıyorum al bıze bak hersey tam olsun hayatımız duzenlı olsun dıye evlenemdık dahada bana gore 2012 anneme ve arkadaslarıma goore 2011 sevdıcegıme gore 2010 a kadar evlenemıycez..
şaartlar zor buarada bende memnun oldum:)

Ben yavaştan hazırlanayım konsere gitmek için kociş gelmeden

Hepinize iyi akşamlar, iyi h.sonları

dimples:)
senıde tanıyorum mınık kızın duruyuda Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın senle ılgılı bıldıklerıme gelınce
bıkere cok guzel bı gelın olmussun ve çok çok becerıklısın nısanlıyken kayınvalıdenle yapıgın konusmaya bayıldım
ve dusuncelı esınle guzel gezılerınız...
bir koca omur mutluluklar gamze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…