Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandıs tskler
betacıjmm tskler
sımdı cıkmam lazım pc zaten cok yavas kıl oldm
askım aradı o gelmeden
duş alıp ağdaya gtmem lazım
daha odemem gereken takstlerım var
sonra gelırım gene

sevgı bak cnm bu benım oluyo bulana kadr cnm cıktı
dıyom alt kattakı ebeyn banyosuda mavı ama bıdaha masraf edemem
bunada kırmızı boncuklu gullu bı banyo setı alım nasıl sızce

neden olmasın canım ya
böle ufak şeylere takılma
gayet güzel işte
dediğin gibi kırmızılı bi takım alırsın olur biter :lepi:

Canım öncelikle MERHABA opuyorumnanaktan
hoşgeldin aramızaaa

sonra sorularına geçeyimkaydirigubbakcemile3
öncelikle kendine benzetmen yakın hissetmen beni çok mutlu ettii :kedi:
alyansımın fotosunuda eklerim yerimseniben
düğünle ilgili muhakkak anlatmışımdır ama parça parçadır belki bilemiyorum...

düğünümüzde ilk dans şarkımız Soner Arıcandan Seni Seviyorum du.
Bir dinle bak mükemmel bir şarkı gözlerimize baka baka söyledik. :asigim:
İlk girişimizi falan hiç hatırlamıyorum zaten kaydirigubbakcemile3sonradan videodan seyredince aa böyle girmişiz dedm.
Düğünümüz açık havada deniz kenarında bir mekanda oldu...
her yer yeşiller içindeydi opuyorumnanaktan
sonra babacığımla son dansı yaptık... mafoldumben
bana bir masal anlat baba çaldı...
babamı sahneye davet ettim..
herkesler gözyaşları içinde kaldı...
vbabacığımında gözleri doldu :çok üzgünüm:
çok çok güzel bir anı oldu...
sonra serhat efendi kaptı götürdü beni :roflol:
falan filan ne sormak istersen sen sor ben cevaplarım şimdi aklıma bu kadar geldi

:roflol::roflol::roflol:
ay canım benim yaa gizli bir takipçim varmışta haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3
vallahi bazı fotoları kaldırıyoruz tab ondan kaçırmışsın. ama sana özel bir kere daha ekleri ne olaca balıŞeniz
kızlar günaydın
işe geldim ama bi işim var çıkıyorum dışarı
1 sat sonra falan işe dönerim
o zaman ayrıntılı konuşuruz
öptüm bazılarınızı

Yani beniiii opuyorumnanaktan

Kızlarrrrrr çok yoğun bir haftasonu geçirdik
hayatımda ilk defa da depe gezdim ve çıntar tpladım
muğlaya özgü bir mantar çeşidi. müthiş bir aroması var.
marmarsiten muğlaya gittik.
serhatın yanında çalışan bir usta ve eşi çok çok cici ağırladılar bizi topladığımız mantarlardan 5 farklı çeşit yemek yaptı kadın falan harikaydı dün çokda yoruldukk...
şimdi 10 kiloya yakın atarı yıkayıp kavurup buzluğa atıcam işim çokkk...
geçmişi okuyum dedm ama acayip birikmiş ilk bir kaç sayfaya baktım bıraktım mecbur...
mantarlar çüürümeden halledeyim. :çok üzgünüm:
cumartesi günüde dalamandan arkadaşımız geldiiiii düğünümüzde de vardı. birde ev hediyesii getirmiş bize. düğünden bir resmimizi karakalem yaptırmış harika olmuş ekleim onuda işlerim bitince. dün çıntar toplarkenki fotolarımıda eklerim.
kocamın tabiriyle sosyetik burcu dağda çıntar topluyor duyda inanmaa :dilcikar:
halt etmişsin dedim benim içimde gizli yatan bir dağlar kızı reyhan var:roflol::roflol::roflol:
işte böyle kızlarrrrrrrrr görüşürükkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

merhaba eudorebeta merhaba mandilin hoşbulduuuuk kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
hosbulduk betacım yoksa sadece sana kkdaşlarınmı betadıyebılır
Yok canım sende diyebilirsin kaydirigubbakcemile5 Nickim uzun olduğu için kısaca Beta diyolar sende öyle dee farketmezz kaydirigubbakcemile3

Böcük bence gayet güzel olur 2 de kırmızı mum al oldu bitti mavi ile kırmızıyı ben çok yakıştırıyorumm opuyorumnanaktan

Burçişş çıntar ne ilk kez duydum ne güzel doğa ile iç içe olmakk ohh bol temiz hava vitamin almışındırr zemuszemus

sana ozel kıs bu
burcu gormesın kalplı dıye alır hemen bunuCADIARZU
bence kırmızılı alma banyo aksesuarlarını edanınkı gıbı sade al sonra baska paspas takımı alırsan onada uyar yanı
yınede banyonu gormeden yorum yapmayım bak bırı mavıyle cok yakısıyo demıs mesela

ayyy ben bu siteyi çok sevdim ya birdem kızlar birbirini çekemz derler ne güzel herkes en mutlu anını bütün bayanlar bayanlarla paylaşıyor süperr yaww :enbuyukkk:

hayırlı olsun böcük şaka maka evleniyon yaa hadi hayırlısı evinin resimlerini bekliyoruz:a015:

Komşu kalpli süpermiş
bende yaptım hafta sonu havuç çorbası çok güzel oldu ama bişey diyecem acaba blenderdan geçsek daha güzel olmazmı???

ıyi haftalar herkese opuyorumnanaktan

Boynum tutulmuş yaaa sol taraf ağrıyor. Güya birazdan anneme gidip temizliğe yardım edicem cam silicem, ne faydam dokuncaksa böyle :umursamaz:

Ben de h.sonu ctesi kuzenimin oğlu askerden gelmişti oraya gittim ordan anneme gittik mangala.
Dün de kocişin çalışıyor olmasını fırsat bilip temizliğe giriştim. Her taraf dipten silip süpürüldü yerler, balkonlar yıkandı, çamaşırlar pazar alışverişi derken gün bitti. Ama mobilyaların tozu kaldı benim kocam gıcık yaa eve gelince bi iş yapayım istemiyor :mymeka: Akşam benim gibi iş yapamayan var mıdır ki kocası yüzünden :uhm:
Şimdi daha mutfak dolapları, ocak vs bi sürü iş var hangi ara yapcam bilmem fisfisfis Anneme yardıma gidicem çünkü

Böcük hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, sen de gidiyosun hee kaydirigubbakcemile3

Burcu çıntarı biliyorum ben, bizimkiler çok sever geçen gün annem yapmıştı. Ama ben mantarı daha çok seviyorum

burcuuuuuu
çok ısın varmıs ama gelıp şansıma benımökılerı okumusun cok mutlu oldum valla
benı goremıycen dıye ödüm kopuyo...
aklıma geldıkce sorarım dugununu cunku cıdden masal gıbıysı
arabandakı tatlı seyleden balon larınıza kadar tekrar mutluluklar ve tekrar hosbulduk
kıslar bende gıdıyom çok ısım var bugun pzt kıb bakın aksamustu gelırım öptüm hepınızı

tskler sulfatımm

sevgı onlardan gordum ama pahalı alamam bakcam artık krem bı takımda bulursam olur
betanın dedığı gıbı kırmızı mumlar neyım::jeyyar:

dream tskler
sımdık kuafore gdııyom bı cıkamadım duş aldım
bıde ceyıslerı annem kaldrmış ancak akşama doğru eklerım artık

burcummm en sevdiğim yemek çeşididir mantarrrrrrr helede dağ mantarı bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende çok severimmmmmmdelikafadulden
biraz yıkadım geldim sirkeli suya bastım iyicene dezenfekte olsun.... :roflol:
daha bir poşeti bile bitmedi:çok üzgünüm:
Komşu kalpli süpermiş
bende yaptım hafta sonu havuç çorbası çok güzel oldu ama bişey diyecem acaba blenderdan geçsek daha güzel olmazmı???
canım ben blendırdan geçirdim ama bir fark olmadı öyle aman aman sevmedik bende serjatta.
çünkü acı ve ekşili bol baharatlı şeylere alışmışız ya ondan yoksa çorba güzel :roflol: hayatım verirde çirkin olur mu tarifopuyorumnanaktan

ben çok sevdim kültür mantarından çok başka bir aroması varra.s

canım benim en son yazdığım yerin bir sayfa arasında seninkiler vardı :1hug: o yüzden gördüm
bundan böyle bol bol konuşuruz burdan :1hug:
düğün fotolarımads yorum yapmıştın galiba sen diymi :uhm: yanlış mı hatırlıyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…