- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aaaaa noldu pıtır bıktın mı şimdiden
nerde kaldııı ojesiz çıkmam günleri kaydirigubbakcemile3
sevgı bak cnm bu benım oluyo bulana kadr cnm cıktı
dıyom alt kattakı ebeyn banyosuda mavı ama bıdaha masraf edemem
bunada kırmızı boncuklu gullu bı banyo setı alım nasıl sızce
:gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenoh çok şükür...
çok uzun zamndır sızleri takıp ettım.niye gelemedım cunku henuz bı evlılık hazırlıgım yok
sayenızde cok sey ogrendım ve sızı tanıdım..
bır kıtep okursunuz ya hanı sonu gelıyo dıye hem uzulur hemde cok sevınırsınız öyleydı
Gerci benım ıcın streslıde oldu
böcügün ve hatımın sert ve zorlu sınavından gecıp arkadasınız olabılırmıyım bılemıyorum:)
ama olmasamda sızı uzaktan ızlemekte cok guzel
burcunun herseyını cok begendım çok guzel bir cıftsınız
ama bazı seylerı gorememek kotuydu
edanın herseyı cok guzel evet pahalı dedıniz ama ben anladım onu bızde anneme bı ev duzduk ınanın kadın dukkanda en pahalı ne varsa onu secıyodu onun elınde degıl yanı:)
böcügün uşak cok acelecı onuda tanıdım
aslında encok burcuyu tanıdım cunku benle aşkıma çok benzettım çok guldum :)
hayatımın kendını gostermemesını cok ıı anladım cunku bende öyleyım
çekenırım yanı hanı yılbası ıcın adres falan verdınız ya ımrendım vallla cunku ben guvenemzdım
basıyazmalının gelınlıgı...
ya çok guzel ya gercekten cok guzel bayıldım resmen
karalahanayla kardes oldugunuzuda bılıyom:kedi:
başka başka...
aslında cok dıyecegım varda suan heyecan yaptım unuttum galba
parca pincikse dedıklerım kusura bakmayın olurmu cok mutluyum cunku
sızı takıp ederken annemın evını dosedık canım arkadasım gelın oldu sımdı can dostuma fıkır verıyorum burdan gercı sonlara dogru evlenenlere tavsıye sıtesı gıbı:kedi:
burcunun herseyı anlatması ıle ılgılıde bısı dıycem ıznınızleya ben alyansınızı çok merak ettım:asigim: bıde bı cogu dugununu cok ayrıntılı anlatmıs sen paylasmamıssın burcucum yada ben kacırdım
bıde mesele dugunle ılgılı ıste su sarkıyla gırdık sunda dans ettık felan yok babnla dans ettınmı mesela o sectıgın ozel sarkıda
ya dıyecegım oyle cok sey varkı hepınızı cok sevdım umarım sızde benı seversınız aklıma geldıkce yazarım sızınle ılgılı dusunduklerımı
benım 27 aylık sızın deyımınızle bı ılıskım var bırıcık yarımı cok sevıyorum ama henuz bı dugun nısan söz falan yokmafoldumben hayırlısı artık bu arada 23 yasındayım bocugun soracagı sorulara cvp olur umarım yanı kısaca çok ıcten bı merhaba
sız mutlu huzurlu oturunda ben gormesemde olur:)
ee gec gelmenın zararları tabı bırsuru seyı koymussunuz konusmussunuz ben gelınceye kadarda kaldırmıssınız mesela burcunun eşı asker
işbasılarını:) koydu gormeedım
bukadar komık ınsan cıddı nasıl oluyo dıye az dusunmedım
kızlar günaydın
işe geldim ama bi işim var çıkıyorum dışarı
1 sat sonra falan işe dönerim
o zaman ayrıntılı konuşuruz
öptüm bazılarınızı
kaydirigubbakcemile5merhaba eudorebeta merhaba mandilin hoşbulduuuuk kaydirigubbakcemile5
Yok canım sende diyebilirsin kaydirigubbakcemile5 Nickim uzun olduğu için kısaca Beta diyolar sende öyle dee farketmezz kaydirigubbakcemile3hosbulduk betacım yoksa sadece sana kkdaşlarınmı betadıyebılır
Böcük bence gayet güzel olur 2 de kırmızı mum al oldu bitti mavi ile kırmızıyı ben çok yakıştırıyorumm opuyorumnanaktan
şimdi 10 kiloya yakın atarı yıkayıp kavurup buzluğa atıcam işim çokkk...
geçmişi okuyum dedm ama acayip birikmiş ilk bir kaç sayfaya baktım bıraktım mecbur...
mantarlar çüürümeden halledeyim. :çok üzgünüm:
cumartesi günüde dalamandan arkadaşımız geldiiiii düğünümüzde de vardı. birde ev hediyesii getirmiş bize. düğünden bir resmimizi karakalem yaptırmış harika olmuş ekleim onuda işlerim bitince. dün çıntar toplarkenki fotolarımıda eklerim.
kocamın tabiriyle sosyetik burcu dağda çıntar topluyor duyda inanmaa :dilcikar:
halt etmişsin dedim benim içimde gizli yatan bir dağlar kızı reyhan var:roflol::roflol::roflol:
işte böyle kızlarrrrrrrrr görüşürükkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
sana ozel kıs bu
kızlar günaydın
işe geldim ama bi işim var çıkıyorum dışarı
1 sat sonra falan işe dönerim
o zaman ayrıntılı konuşuruz
öptüm bazılarınızı
sevgı ınş cnm
valla dünde resım cekerdım ama dedım nette var koyaırm aksama adam hemen sılmış
bız ordayken kac kısı aradı
ev sahıbıde cok ıyı herseye evt dedı
yenı evlencek onlar dedı yardımcı oluyo cok sukur
dun bıde şarteller ınıkmış sanırım ısıklarda yanmıyordu foto makınemı gotrdum ama banyo karanlıktı hepsını bı cekerım artık
sımdık ben bıde ıkı banyo takımımı alcam
sıze bısey danısam barı
ıkı banyoda mavı beyazlı
ust kata burcunun banyo setınden alcam
alt kata yanı bızım banyoyo kırmızı kalplı krem klozet takımım var onu koysam olmaz mı
mavı kırmızı falan oluyo ama masrafımız cok
dıom onada ucuzundan ıcınde kırmızı gullu cıceklı boncuklu takım alırım olur mu
burcummm en sevdiğim yemek çeşididir mantarrrrrrr helede dağ mantarı bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ben blendırdan geçirdim ama bir fark olmadı öyle aman aman sevmedik bende serjatta.Komşu kalpli süpermiş
bende yaptım hafta sonu havuç çorbası çok güzel oldu ama bişey diyecem acaba blenderdan geçsek daha güzel olmazmı???
ben çok sevdim kültür mantarından çok başka bir aroması varra.sİyi haftalar herkese opuyorumnanaktan
Boynum tutulmuş yaaa sol taraf ağrıyor. Güya birazdan anneme gidip temizliğe yardım edicem cam silicem, ne faydam dokuncaksa böyle :umursamaz:
Ben de h.sonu ctesi kuzenimin oğlu askerden gelmişti oraya gittim ordan anneme gittik mangala.
Dün de kocişin çalışıyor olmasını fırsat bilip temizliğe giriştim. Her taraf dipten silip süpürüldü yerler, balkonlar yıkandı, çamaşırlar pazar alışverişi derken gün bitti. Ama mobilyaların tozu kaldı benim kocam gıcık yaa eve gelince bi iş yapayım istemiyor :mymeka: Akşam benim gibi iş yapamayan var mıdır ki kocası yüzünden :uhm:
Şimdi daha mutfak dolapları, ocak vs bi sürü iş var hangi ara yapcam bilmem fisfisfis Anneme yardıma gidicem çünkü
Böcük hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, sen de gidiyosun hee kaydirigubbakcemile3
Burcu çıntarı biliyorum ben, bizimkiler çok sever geçen gün annem yapmıştı. Ama ben mantarı daha çok seviyorum
burcuuuuuu
çok ısın varmıs ama gelıp şansıma benımökılerı okumusun cok mutlu oldum valla
benı goremıycen dıye ödüm kopuyo...
aklıma geldıkce sorarım dugununu cunku cıdden masal gıbıysı
arabandakı tatlı seyleden balon larınıza kadar tekrar mutluluklar ve tekrar hosbulduk
kıslar bende gıdıyom çok ısım var bugun pzt kıb bakın aksamustu gelırım öptüm hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?