Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bılıommm viaportu bızım ordaaaa aneme yakın hatta

slm kızlarrr aca gelebıldımm gecmısı okmadan dırek gırdım bı ıkı sayfa okudum aktım olcak gıbı deıll
ya kurtköy size yakın heralde
biz dun ordaydık bot aldım kendıme
merhabalarr ben tekrar geldim tanıdığım tanımadığım herkese merhabaaa kaydirigubbakcemile3

slm adaş

oyyy ben yerim seniii nerelerine gittiniz kuzuşummmmmmopuyorumnanaktan
bende hafta sonu gezdim sürekli artık bayram temizliği arefe gününe kaldı mafoldumben

bizcde arife günü temizlik yapılmaz derler :uhm:
annem bir tek yemek pişirir o gün...

hala bir poşet bile bitmediii :çok üzgünüm:

oyy sızınkı dah guzel kardeş kardeş
kardeşlerın gelınce kocacıgını bosluyonmu bakalım

ı ıhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

tatlım benimmmm çok çok çok sevindim
epeydir doğru düzgün giremiyordum siteye, bugün açar açmaz bu güzel haberi okuyunca
çok mutlu oldum.. hayırlı olsun canımmm

nerde goremiyonki

ya albümler kısmına bakıyorum bazı eklentileri görüyorum ama bazılaırnı hiç göremiyorum resim yok gibi çıkıyor çeyiz kısımındaki tüm eklerde oluyor bu kırmızı ile olanları görüyorum üzerine tıklayınca açıyor ama diğerlerini göremiyorum belkide benim bilgisayardan kaynaklanıyordur bilmiyorum :teselli:

bende seni öpemmmŞeniz
öp canım bende seni öpim:)

çok alındım napim
kim sorarsa hemen atladım bende
nese benide öptüysen sorun yok
barıştık mı:)

bende hafta sonu gezdim sürekli artık bayram temizliği arefe gününe kaldı mafoldumben

ben pazar günü buzdolabımın içini boşattıp temizledim
, ctesi günü haftalık ütümüzü aşkım yaptı sağolsun ( ben o sırada çarşıda alışveriş yapıyordum ) opuyorumnanaktan
bugünde yarım gün temizlikçi aldım 30 Tl ye kapımı camımı, mutfak fayanslarımı ve halılarımı sildi :)) ohh be kurtuldum temizlik işinden...haftalardır vaktim olmuyodu

tatlım topuz farklı olabılır belkı tacı cok begendımm ben
bıde cnm bnm alnım genıs onlerıme de bı hareketlık ısterımm

evet canım ufak hareketlilikle daha şık olabilir ama bende beğendim tacı..opuyorumnanaktan

ben gidiyorum şimdilik

ıspanak yemeği yapıcam akşama

kafam da o varken rahat oturamıyorum illa hazır olacak yemeğim..kaydirigubbakcemile5

bu h.sonu ben c.tesı ablamla bıyere gıttık aksam esmalardaydım 1 e dogru geldım eve
pazar samareye gıttık kahvaltıyaa ordan carsya ordan mc yemek yemege aksam evde
askımsızzz fena deıldı ama onla olmak daha bı baska

hadı kolay gelsın tatlım sana optmmopuyorumnanaktan

biliyom ama ne zamandır nerdesin

oyyy ben yerim seniii nerelerine gittiniz kuzuşummmmmmopuyorumnanaktan

izmit'te duraklamadık fazla, valla geçtik ama nerelerinden bilmem kaydirigubbakcemile3
ipek'ten pişmaniye aldık. hatta dönüş te aklıma geldi sana kocaeli yazan bi yerin resmini çekcektim ama babam arabayı kullandığı için ben giden arabadan çekmeye çalıştım beceremedim. bi arada hayati farketti. sen mi çekiyosun foto dedi. heee dedim ne çekiyon dedi. hiiççç sıkıldım öyle basıyom dedim. sırnaşık şey

kızlar nasıl sızceee

çok güzelmiş nihalcim

öp canım bende seni öpim:)

çok alındım napim
kim sorarsa hemen atladım bende
nese benide öptüysen sorun yok
barıştık mı:)

vereliniortak aman iyi

bakın adını bilmediğim meyveyi buldum
adı koca yemişmiş
harika bi tadı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…