günaydınn kızlarrr geçmişi okucam çok özledim sizleri eda özellikle seni gelinlik görmek istorumm
günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım.
ben sabah sabah ferhat göçerin götür beni gittiğin yere şarkısıyla dağıldım ya..
sensiz ben nefes alamam,buralarda hiç duramam,tek başına yalnız kalamam
senin kokunu özlerim, hep yollarını gözlerim, götür beni gittiğin yere :gitme:
dün bide nişanlımla konuşurken bu şarkıyı günde 3-5 kez dinlediklerini dahadoğrusu dinlemek zorunda kaldığını söylemişti.
yemekhane kantinde falan çalıyo arada dedi.duyunca kndmi dışarı atıyorum,gözlerim doluyo dedi.
özlemek ne zor şey :sinifsinif:
Sağlık olsun mandalinam yaaa Şeniz
En azından bozdurup borçlarımıza verdik.
Benim kuzenim 1.5 yıllık filan evliyken geçen yıl ev almaya kalktılar. Altınları da kasada bankadaydı. Bi ev durumu oldu aldılar bankadan evde durmuş bikaç gün. Ve tüm takıları hatta alyansı da dahil herşeyi gitmişti üstelik gündüz vakti:1no2:
O yüzden annem ben her yükselmiş yine yaaa dediğimde çok kızar yaaa kuzeninki gibi olsaydı ne üzülüyosun der, çok haklııııııı kaydirigubbakcemile5
Elbiselerimi beğenmene sevindim canım. Takılarımı da hazırlarsam tamamdır yerimseniben
Gidişimiz yeterince masraflı oluyor bir de yeni bi elbise almayım dedim
Bugün beğendiğim çantalar bunlardı. İlkinin kahvesi vardı, siyahı varmı diye sordu kociş çocuk yok hocam dedi kaydirigubbakcemile3
Hocam diyince ikimiz de döndük eski öğrencisiymiş çocuk
İkinci çantadan da bi tane vardı onun da fermuarı hatalı olduğu için satılmıyodu, perşembe diğe şubeye bakcam. İkisine de dokununca alma isteğim doğdu yumuşacıktı kaydirigubbakcemile3
NE VAR ORDA CNMmandalin yaa babam bugün gidio amasyaya annemlerde gidio bende gitmek istiorumm mafoldumben
ay ben emrahtan bılıyorm o sarkıyıgünaydın kızlar..
nasılsınız bakalım.
ben sabah sabah ferhat göçerin götür beni gittiğin yere şarkısıyla dağıldım ya..
sensiz ben nefes alamam,buralarda hiç duramam,tek başına yalnız kalamam
senin kokunu özlerim, hep yollarını gözlerim, götür beni gittiğin yere :gitme:
dün bide nişanlımla konuşurken bu şarkıyı günde 3-5 kez dinlediklerini dahadoğrusu dinlemek zorunda kaldığını söylemişti.
yemekhane kantinde falan çalıyo arada dedi.duyunca kndmi dışarı atıyorum,gözlerim doluyo dedi.
özlemek ne zor şey :sinifsinif:
nereye yaaaaaaaagünaydınlar herkeseeeeeeee
bu akşam yola çıkıyoruz :dance:
ayyyyy çok işimvar bavul hazırlıcam öncesinde ütü yapıcam çamaşırları asıcam.
kaşlarımı aldırcam, fön çektircem oje sürcem
hadii bana kolay gelsin en sıkıcısından ütüden başlayayım ben
böcük cok sagol cnmcok beğendım zaten sana hersey cok yakışır
gule gule kullanŞeniz
akannehir
Rabbım yar ve yardımcınız olsun senağlama:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?