Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bugün beğendiğim çantalar bunlardı. ılkinin kahvesi vardı, siyahı varmı diye sordu kociş çocuk yok hocam dedi kaydirigubbakcemile3
Hocam diyince ikimiz de döndük eski öğrencisiymiş çocuk

ıkinci çantadan da bi tane vardı onun da fermuarı hatalı olduğu için satılmıyodu, perşembe diğe şubeye bakcam. ıkisine de dokununca alma isteğim doğdu yumuşacıktı kaydirigubbakcemile3

günaydınn kızlarrr geçmişi okucam çok özledim sizleri eda özellikle seni gelinlik görmek istorumm

günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım.
ben sabah sabah ferhat göçerin götür beni gittiğin yere şarkısıyla dağıldım ya..

sensiz ben nefes alamam,buralarda hiç duramam,tek başına yalnız kalamam
senin kokunu özlerim, hep yollarını gözlerim, götür beni gittiğin yere :gitme:

dün bide nişanlımla konuşurken bu şarkıyı günde 3-5 kez dinlediklerini dahadoğrusu dinlemek zorunda kaldığını söylemişti.
yemekhane kantinde falan çalıyo arada dedi.duyunca kndmi dışarı atıyorum,gözlerim doluyo dedi.
özlemek ne zor şey :sinifsinif:

canım yaaa... hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah :teselli: :1hug:

ayyyy aman Allah korusun böylesine şükür sulfatım :1hug:

ikinci çantayı beğendiiiiim bendeeee :lepi: bulurun inşallh canımcım

günaydınlar herkeseeeeeeee
bu akşam yola çıkıyoruz :dance:
ayyyyy çok işimvar bavul hazırlıcam öncesinde ütü yapıcam çamaşırları asıcam.
kaşlarımı aldırcam, fön çektircem oje sürcem
hadii bana kolay gelsin en sıkıcısından ütüden başlayayım ben

amin canım.inş. ben hiç duygusal moda geçmemeye çalışıyorum.
nişanlımda öyle. o tür konuşmalardan uzak duruyoruz ama bazen şarkılardan kaçamıyoruz işte.
gelip yaramıza basıyo.

günaydın kızlarr

dün işlerimin büyük kısmını hallettim bi sağlık raporu almak kaldı ama bende hiç hal yoktu geri döndüm oyy başım çatlıyoo kuru öksürük dolu öksürüğe geçti
sabah tartıldım kiloda vermişim oyyoyy kızlar dua edin çabuk atlatiim

edaaaaaaaaa çok güzel bir gelin olucaksın allahın izniyle çok yakışmış maşallah çok

mandalin yaa babam bugün gidio amasyaya annemlerde gidio bende gitmek istiorumm mafoldumben
NE VAR ORDA CNM
ay ben emrahtan bılıyorm o sarkıyı
nereye yaaaaaaaa
cok beğendım zaten sana hersey cok yakışır

gule gule kullanŞeniz

akannehir

Rabbım yar ve yardımcınız olsun senağlama:sinifsinif:
böcük cok sagol cnm
aldıklarını gule gule kullan
form d akvaryumada gırdınmı

sulfat sanada ıyı yolculklar

ay ben temızlık yapamıycam heralde
hergünbişey cıkıyor
dün bnmkı dedıkı 5te yemek yedım karnm tok ıyı dedım benmde tok eve gıttım ılk defa mutfaga gırmedenn
hemen halılara koyuldm sılıyom cnm cıktı bnmkı aradı annemler abisine gelmişte kayınvaldemler yanı
oraya gıdelm ıyı dedım sen g ıt gelırım ben
sonra ben ıkı halıyı tamamlayıp gıttım eve gelıncede 3.yü sildim halı işim bitti artık bugunde ütüyü hallederim bişey cıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…