Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lahanacım inşallh en kısa zamanda hayırlısıyla senin mutluluğunuda görücez

hayırlı zamn hayırlı insan olsunda ben başka bişiy istemiyorum mandilin.
sağol güzel dileklerin için...Şeniz

sulfatım dediğin gibi onları götürmen yeterli bencede.
şimdi herkes göz hapsine alır seni yeni gelinsin ya...
dikkat et kendine ,güzel güzel eğlen gel Aallahın izniyle inş..

ben sizin hızınızı takip edemiyrum valla...
çok ekşınlı yaşamın var esma ordan oraya ordan oraya...
ama hafifletmişsin işleri maaşallah sana,en azından aklından çıkmış yavaş yavaş yap ya,aman bişiy olmaz...

Günaydın kızlar geçmişi okuyorum
burcucum ben gördum hafta sonu kaçamagınızı mantarları uçuşunu çok tatlısın mutluluğunuz daim olsun.
eda istediğin çiçeği gördüm çok beğendim umarım bulursun ama gelinliği görmedim.Merak da edıyorum.
şimdik geçmişi okuyorum başka neelr olmuş birde sulfat çantalara bayıldım bırıncısıne :)
Gülaycım annenler gittti allah kavuştursun
bu arada yılbaşı çekılış hedıyem duuyor ama göndermeyın dediğiniz için göndermıyorum gönderılış tarıhlerını tam soylersınız aralık kaç gibi

ne aldın kız prosoroıs kuzenime söle demem kımseye
lahana evet ya almanyada benden 2ay once evlenen kzuenm var oda öyle dıyor yani biz hala bekar gibi takılıyoruz

vaaaaaaavvv hemşeri oluyos kız hayatım
benimde kütük kastamonu olcak inş.

he öyle oluyoz inşallah

anaamm sulfatımm onu görmedim işte :)) çookk teşekkürler :a.s.:

evet ben de kutlamıştım papi opuyorumnanaktan

güle güle kullansın sulfatcım
senin de çantan şimdiden hayırlı olsun

pardon da ben evlenirken ve o ayakkabıyı alırken biz eda'yla muhatap bile değildik :1closedeyes: ayrıca eda'yı hiç görmemiştim ve ben evlilik hazırlığı yaparken eda böyle bi hazırlığın için de bile değildi
ayrıca ben kimseyi takip etmem ben şahsına münhasır özgün bi insanım canım. ederlerse beni takip ederler anca. hâlâ tanıyamamış olabilirsin beni zira çok az vakit oldu. o zaman bi bilene sor cisilcim :umursamaz:

şaka yapıyom yaaaaaa hayatim ben biliyom seni kuzum ya

kuşum bu tezgah üstü fayansıı dolapla tezgah arası yerlerim açık renk olcak duvarlarım zaten açık renk dolabımıda açık renk yapıp kenarlarını kahve yapıcam hayatimmmmmmmmm nasıl sence

aynen bende bi halt yapamadımmm
Dün iş çıkışı alışverişe gittim 2 gündür gidiyorum bi mont bulamadım kendime göre bugunde çıkıcam
dün eve gelir gelmez dışarda yediğimizden karnımız toktu balkonları yıkadım banyo tuvalet temizledim.Üstüne birdeee portakallı kereviz yemeği yaptımm bugun içinnn
artık bugunde siler süpürüğr toz alırım camlarım temiz sayılırr heeeç silememmm kaydirigubbakcemile2

Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları Kursları

Kurs Tarihi: 19-20 Aralık 2009--Marmaris ( Kontenjan 10 kişi / 9 kişilik yer kaldı)

Kurs ve otel fiyatları için arayınız.

burcuuuu bak sıkılırsan git kuşum hazırlık olur

Herkese selam,
Görüşmeyeli nasılsınız? Bakıyorum bayrm temizliği başlamış..
Ben de uzun zamandır işlerin yoğundan giremiyordum..Ama birkaç gündür sadece resimler başlıklı sayfaya takılıyorum...Herkes ne kadar güzel şeyler bulup almış:)) Hepiniz güle güle kullanın...
Ben de bu arada evlendim:))
Yani nikahımız oldu..Tören şeklinde hem de böyle olacağını düşünmemiştim hiç..Foto yükleyeceğim ama site izin vermiyor(
Ama ne evimiz ne eşyamız da...Çeyiz alma işini hızlandırdım..
Harıl harıl yemek takımı arıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…