lahanacım inşallh en kısa zamanda hayırlısıyla senin mutluluğunuda görücez
Yaaa ben bayramlık olarak daha önce buraya eklemiştim adil ışıktan siyah bi elbise almıştım onu giysem olar mı ki CADIARZU Üstüne hırka tarzı bişey giycem kolsuz çünkü
Bir de hani kuzenimin kına ve nikahında giydiğim şuan hala albümde duran iki elbiseyi de yanımda götürcem. Eee bir de 1-2 pantolon tamamdır. Gören de yıllarca kalcam sanır heee :roflol: Alt tarafı 5 gün :roflol:
Ama eşimin memleketinde ilk bayramımız biraz özenli olmak lazım, şık olmak lazım dimi :1rolleyes:
Sadece çizme ve çanta almak istiyorum. Nasılsa elbiselerimi nikahta giydiğim hariç görmediler
ay ben temızlık yapamıycam heralde
hergünbişey cıkıyor
dün bnmkı dedıkı 5te yemek yedım karnm tok ıyı dedım benmde tok eve gıttım ılk defa mutfaga gırmedenn
hemen halılara koyuldm sılıyom cnm cıktı bnmkı aradı annemler abisine gelmişte kayınvaldemler yanı
oraya gıdelm ıyı dedım sen g ıt gelırım ben
sonra ben ıkı halıyı tamamlayıp gıttım eve gelıncede 3.yü sildim halı işim bitti artık bugunde ütüyü hallederim bişey cıkmazsa
vaaaaaaavvv hemşeri oluyos kız hayatım
benimde kütük kastamonu olcak inş.
anaamm sulfatımm onu görmedim işte :)) çookk teşekkürler :a.s.:
Bugün önce elimizde kalan 2 künye tarzı takı vardı onları bozdurduk hazır altın yükselişteyken.
Daha sonra fiyatlar düşünce beğendiğim bişey yaptırcam benim de bi tanecik takacak takım olsun kaydirigubbakcemile3
Ordan düğün fotoğraflarımızın çekildiği fotoğrafçıya gittik. Aileler foto verilmemişti albüm dışında. Onlara bikaç foto çıkartalım dedik. Cuma diyarbakıra giderken götürmek için
Sonra her ikimizin ailesine de birer fotoyu büyütmeye karar verdik. Yarın gidip seçicem ve sürpriz yapıcam anneciklere :1rolleyes:
2 tane de orta boy foto çıkarcaz onlar için
Sonra kocişle dolaştık güya bana çizme ve çanta alıcaktık ama lcw waikikide öğretmenlere %20 indirim vardı. Kocişe bi sürü sweet, gömlek vs aldık. Hep bana bişey alcağımızda ona alıp dönüyoruz kaydirigubbakcemile3
Polaristen çanta beğendim özdilekte ama siyahı kalmamış kahverengi vardı. Perşembe başka şubeye bakıcam
hayatim sende edaya takıla takıla marka oldun he spor ayakkabının etiketine baktım bu boynerde 203,00 yazıyodu :mymeka::mymeka:
azcık tutumlu kız ol len :mymeka: hayati enişte sana para yetiştircem diye adam bi deri bi kemik kalmış :mymeka::roflol::roflol:
he öyle oluyoz inşallah
evet ben de kutlamıştım papi opuyorumnanaktan
güle güle kullansın sulfatcım
senin de çantan şimdiden hayırlı olsun
pardon da ben evlenirken ve o ayakkabıyı alırken biz eda'yla muhatap bile değildik :1closedeyes: ayrıca eda'yı hiç görmemiştim ve ben evlilik hazırlığı yaparken eda böyle bi hazırlığın için de bile değildi
ayrıca ben kimseyi takip etmem ben şahsına münhasır özgün bi insanım canım. ederlerse beni takip ederler anca. hâlâ tanıyamamış olabilirsin beni zira çok az vakit oldu. o zaman bi bilene sor cisilcim :umursamaz:
ne aldın kız prosoroıs kuzenime söle demem kımseye
lahana evet ya almanyada benden 2ay once evlenen kzuenm var oda öyle dıyor yani biz hala bekar gibi takılıyoruz
ay ben temızlık yapamıycam heralde
hergünbişey cıkıyor
dün bnmkı dedıkı 5te yemek yedım karnm tok ıyı dedım benmde tok eve gıttım ılk defa mutfaga gırmedenn
hemen halılara koyuldm sılıyom cnm cıktı bnmkı aradı annemler abisine gelmişte kayınvaldemler yanı
oraya gıdelm ıyı dedım sen g ıt gelırım ben
sonra ben ıkı halıyı tamamlayıp gıttım eve gelıncede 3.yü sildim halı işim bitti artık bugunde ütüyü hallederim bişey cıkmazsa
mutfak mı cisillllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?