CNM KUCUltup yükle oyle oluyor
çisil pahalı dıye ben dmedım alıntından ben demiş gibi cıktı
ben göremyıorum resmi nedense
cisil bence cok guzel:lepi: fayansın
wınebır hayrlı olsun cnm
azcık kalkım iş yapam bu arada dantellerı yıkayıp ütülemem lazım sardırmaya verılcek pofff
genciz zaten kızımmmmm :mymeka:
evet gerçekten öyle...
şimdi benimde bunu altına kalmamam lazım :1rolleyes:
Canım bunlardanda var önler için idealde arka azılar için zor oluyor normal ipi en azından istediğim kadar parmaklarıma dolayıp temizleyebiliyorummbakalım umarım sıkılmam hep devam ederimm :sinifsinif:
kızım işte gençsinizz dahada gençleşmişsinizz didimm :dilcikar:
öff biz napalımm yaşlandıkk beeaa
burcu kalp süper olmuş yaaa koptummm
canım telefondan ziyadee koçiş hadii kalkk dişlerini iplee diyoo kaydirigubbakcemile3anladim canim....
telefonuna filan hatirlattir disleri temizle diye
bir zaman sonra zaten aliskanlik haline gelir a.s
Hemşo geçmiş olsun darısı başıma bayram sonrası dişçi maratonum başlıcak. Yine bi ton dolgu :bbo:
Çamaşırlarımı astım, daha da bi makine var ama ancak akşama artık
Ben acı çekmeye gidiyorum, yani ağdaya kaydirigubbakcemile3
Bugün gelemem herhalde artık
Byeeeeeee
hani şu kendi krem renk yannları ahşap gibi koyu renk olan mı:uhm:
eğer oysa güzel hatta orada yaldızlı grili takımlarda vardı griliyi beğenmiştin oda güzeldi:hulya:
bi de gene aynı yer mi bilmiyorum üzerinde küçük kare şeklinde deseni vardı 5 li set 30 lira onu da beğenmiştim.
yani ben beğendim sen de beğendiysen git tekrar bak al zaten daha uygun ve güzeli yoksüprizzzzz
bu dediğim takımlar zaten bütün banyolara gider hemen hemen gönlün de rahat olsun hem ağır durur hem de yakışır
:
Evet böcük bitti bi 20 lik dişim kaldı çekilecek ama şuan arada bi yoklaması dışında zararı yok :umursamaz:
Ağzımda hiç çürüğüm kalmadı temizlendii pırıl pırıl parıldıyolarr sırnaşık şey
Diş aralıklı olanlara eve zengin derler bence bu bakımdan zengin diyolar diş taşın oluşmazz iştee sırnaşık şey ondan zengin insalarrr kaydirigubbakcemile3
uğur böceği seninki de hayırlı olsun canım..Hızlandırmış işleri:)) çok sevindim vallaha..bizim ortada ne ev var ne eşya(
Burcu
bayıldım:))
bayanlaraa yaş sorulmazzz bilmiyon muu senn :mymeka:sen kaç yaşındaydın sahi yawrum CADIARZU
Kızım sende taksit taksit mi görüyorsun hepsini :roflol::roflol:
bak şimdide şekerliğimi ekliycem kaçırma:roflol:
sanki çok kişi gelecekmiş gibi doldurduk koca kavanozu...:))))
aşkımda diyor ki olsun aşkım sen bana tutarsın ben sana tutarım :)))))))) deliiiiii
İyi herkesler yarın yarımgün çalışıyor demek
Mandişim belki senle karşılaşamayız gün içinde, sana şimdiden iyi yolculuklar ve mutlu bayramlar meleğim Şeniz
Ben geldimmmmmmm
açar açmazda burççişin fotosonu gördümm çok güzel olmuş burçiş ama koçişin bana değişik geldi biraz burdaa :kedi:
Çok düşünceli güzel bir hediyee opuyorumnanaktan
Dünn dişçiyle olan randevum son buldu çok şükürr :lepi:
Bi daha kendileriyle 6 ay sonra kontrolde görüşücez inşallahh kaydirigubbakcemile3
Dün bayram öncesi ağız temizliğimde yapıldı o kadar çok diş taşım oluşmuşkii dişçim temizledikçe ağzımdan taşlar çıktıı anamm dedim kaya oluşacakmış nerdeysee akannehir
Sizlerede tavsiyemm diş ipi kullanınnn :lepi: Biraz zaman alıyor ama en azından diş taşını engelliyormuş dün başladım bakalımm ne kadar devam edicemm kaydirigubbakcemile3
hep işlerim çıktığı içinde temizliğim bitmedi :sinifsinif:
Yatak odası,mutfak çocuk odası temizlendi diğer odalar duruyo salonum temizdi zaten oturma odamda bitecek inş..sonraa ütüyeee
Ben mutfak perdemi yıkadım tertemiz oldu ama simliydi simlerin rengi atmış biraz ona canım sıkıldıı :sinifsinif:
Sonracıma ne bulduysamda yıkadım banyodaki klozet takımımı,mutfakta tezgahın önüne kilim seriyorum halım kirlenmesin diye onuu,minik kilimlerimi öff evim temizlik kokuyoo kaydirigubbakcemile3 haa bidee halılarım silinecek yinee bıktım kıldan tüydennlmaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3haa sımdık anladım cok zengınım cok
aıme koyduğunu ben hayatta kullanamamkı arka dıslerde hele mıdem kalkar
zaten ben zengın ınsanmışım gerek yokkaydirigubbakcemile3
Saol canımm Şeniz Bayramda çok şeker yemek yok amaa :umursamaz:Hadi güle güle kullan dişlerini kaydirigubbakcemile3
aman ne çok iş yapmışsın yaaa
bize nasılsa kimse gelmicek o kaaa uğraşamam :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?