Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bana sendeki değişiklikler daha çok gibi geldi, serhatın estetiği çok gözüme çarpmadı

:roflol:

kız burcu harika resim valla arkadaşlarında senin gibi zevkli valla bence yapan kişi çok güzel yapmış ben çok beğendim

beta dişlerınle işin bıttı yanı demı
gecmıs olsun cnm
ip cok zaman alıyo ama bende olmuyo ya yapamıom
aralıklı dişlerım
ha aklıma geldı dişlerı aralıklı olan zengın olurmuş
yalan valla

Diğeride kızlarrrr kocişimin dün sabahki mini süprizinin fotosu....

harika olmuş :)
bende meyve servisi yaparken böle değişik şekillerde yerleştiriyorum tüm meyveleri enteresan şekiller çıkıyor ortaya böylede denenebilir :)

ev hediyenizde harika çok güzel
ama kocişin gözleri senin dudaklarda biraz düzeltme lazım gibi geldi bana
çerçeveside çok güzelmiş zevkli biriymiş
güle güle kullanın

evet canım zor ama katlanmak dayanmak zorundayız.
sürekli şarkılardan uzak duruyorum.
biyandan beklemek çok zor biyandanda öyle güsel bişeyki onu kıyafetlerin içinde görmek. opuyorumnanaktan

ah canım 2 sene aşkımın yolunu gözledim marmarise tayini çıkınca.
para biriktirsinde evlenelim diye. a.s
inan hiç kimse kolay yollardan geçmiyor.
ama o günlerin her biri ilişkimize ayrı bir anlam kattı :1hug:

teşekkürler:kedi:

burcu onlar manadlina mı domates sandım ben:sinifsinif:
mandalina :roflol:

woooowwwww
cok güzel hihoyyyt
....

teşekkürler amecmm:1hug:

benim alt dudal epey silikonlu olmuşşş:roflol::roflol::roflol:
ama gözlere o anlamı nasıl vermiş adam ya hayret edyorum
mutluluk gözlerde nasıl resmedilir ki :sm_confused:

beğenmene sevndim :1hug:

lepi yaa dun bı banyo setı gordum ya kapıdan cıkarken sen bana neye bakyon dedığınde 30 tl olan
onu almak ıstıyom
sence
klozet takımım krem kırmızı oda kremdı
guzel deıl mı

hani şu kendi krem renk yannları ahşap gibi koyu renk olan mı:uhm:
eğer oysa güzel hatta orada yaldızlı grili takımlarda vardı griliyi beğenmiştin oda güzeldi:hulya:

bi de gene aynı yer mi bilmiyorum üzerinde küçük kare şeklinde deseni vardı 5 li set 30 lira onu da beğenmiştim.
yani ben beğendim sen de beğendiysen git tekrar bak al zaten daha uygun ve güzeli yoksüprizzzzz
bu dediğim takımlar zaten bütün banyolara gider hemen hemen gönlün de rahat olsun hem ağır durur hem de yakışır

Son düzenleme:
EE napim anca yavaş yavaş yapıyorumm :hulya:
Walla canım benim mutfak canım buzdolabıyla yan yana mevlütte hep leke oldu ben normalde perdeyi geriye çekerim işim bitince kapatırım ama kimse benim kadar özen göstermedi hep leke olmuştuu bende yıkamak zorunda kaldım yoksa yıkamazdımm :sinifsinif:

Evett dahada gençleştirmişler sizi ama güzel olmuşş yinedee yerimseniben

Burcuşş çok güzel kara kalem resim hediyesi çok ince düşünülmüş bir hediye.Ayrıca kalp de ayrı bır romantık yahu:)

genciz zaten kızımmmmm :mymeka:

Burcuşş çok güzel kara kalem resim hediyesi çok ince düşünülmüş bir hediye.Ayrıca kalp de ayrı bır romantık yahu:)

evet gerçekten öyle...
şimdi benimde bunu altına kalmamam lazım :1rolleyes:

Burcuuu şimdi gördüm ne kadar hoş bir hediye bu pozunuz gözümde canlandı çok benzetmiş gerçekten emeğine sağlık arkadaşının çok güzel olmuş...

CNM KUCUltup yükle oyle oluyor

çisil
pahalı dıye ben dmedım alıntından ben demiş gibi cıktı
ben göremyıorum resmi nedense[/QUOTE]

nasıl küçülteceğim...

Burcuuu şimdi gördüm ne kadar hoş bir hediye bu pozunuz gözümde canlandı çok benzetmiş gerçekten emeğine sağlık arkadaşının çok güzel olmuş...

Kendi yapmamış izmirde bir ressam bulmuş netten ona yaptırmuş :roflol:
ama iyi yapmış öyle biblo bilmem ne bocam getireceğine anlamlı bir hediye olmuşş :roflol:

Beta, Böcük dis ipi demissiniz ya

ben bunlari kullaniyorum daha pratik oluyor

Canım bunlardanda var önler için idealde arka azılar için zor oluyor normal ipi en azından istediğim kadar parmaklarıma dolayıp temizleyebiliyorummbakalım umarım sıkılmam hep devam ederimm :sinifsinif:

Evet böcük bitti bi 20 lik dişim kaldı çekilecek ama şuan arada bi yoklaması dışında zararı yok :umursamaz:
Ağzımda hiç çürüğüm kalmadı temizlendii pırıl pırıl parıldıyolarr sırnaşık şey
Diş aralıklı olanlara eve zengin derler bence bu bakımdan zengin diyolar diş taşın oluşmazz iştee sırnaşık şey ondan zengin insalarrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…