Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmacım bu boyut konusu bak cok dogru bızde tv alırken kucuk aldık satıcı tanıdıktı eve kendı getırdı dedıkı sızın salona bu kucuk dınlemedık adamı normal odalarda duranı koydugumuz halde hıc memnun degılız valla m2 yı soylemek lazım bırazda satıcıya danısmak lazım

ben şimdide rahat görüşebiliorum
hayırlısıda büyük konuşmayım yine ama istemiom öle

canım ona bakarsan bizde nişanlımla çocukluk arkdşıyız.ailecede görüşüyoruz.
ama biz çıkmaya başladığmızı ailelere açıklayınca durum değişti.
yani normal arkdş olarak bi arada olmak var
bide sevgili olarak bi arada olmak var.eskisi gibi rahat hareket edemiyosun bidefa.

ayyyy
benim sevgilim çok gıcıkkk
ben salak salak oturuodum
bi baktım kapıda annesiyle beraber
ben şok:S
camları vardı burda bi tane onu almaya gelmişler
ay çok sapıttım hee:S

pıtır snınkıde böcugunkı gıbı cıktı hız super bence bu bı on tanısmaydı aksama evlenem teklıfı
bayramdada nısan oldu dersen hıcc sasırmıycam
ya benımde evlenmem ıcın evde kaldım demmı gerekıyo ya dıyım barı
BEN EVDE KALDIMMMMMMMMMMMMMM:dance::dance::dance:

hımmm... bizde

ağustos 2004 te tanıştık

24.08.2005 te birlikte olmaya başladık
11.12.2005 te ayrıldık
17.06.2006 da barıştık
03.03.2007 de sözlendik
14.06.2009 da evlendik
sen yine bekletmişin bi sene ben 10 güncük
kolay lokma çıktım beeee

öle tabi canım

ayy yok ben annesini babasını tanıom canım
tanışmışlığım var da
annesi bizim çıktığımızı bilmio
ondan sapıttım napıcamı bi an
yok ne nişanı be dur daha töbe de
ben hep dedim mucize gibi oldu valla dene sende
bide evlenen kim olursa ismini yazdır ayakkabının altına
ben koca yaz çalıştım bunun için

olur tabi kuzucum :1hug:

ayyy yarın büyük gün deseneeeedelikafadulden
aa çok sevindim adınaa canımm :1hug:

Sorma Burcu, aklım bir karış havada geziyorum 1 haftadır..çayın için kaşık varken 2.ci koymalar görsen halimi gülersin...
heyecandan yerimde duramıyorum...
Bu arada dün sunsetten şunları aldım:))
sunsetten aldım dün...

http://www.sunset-swimwear.com/sunsetshop/images/BB.2016.jpg

http://www.sunset-swimwear.com/sunsetshop/images/BB.2024.jpg

amin canım,sağol.
ne güsel bak sen yarın kavuşuyosun opuyorumnanaktan
bayramda çarşı izni olacak dioduk ama bikaç kiişi alkol almış çarşıya çıktığında.:mymeka:
ve yakalanmış.bayramda burdayız,çıkamıyoruz dedi.
ay keşke kayınpederim bigüsellik yapsada gitsek nişanlımın yanına.
şunun şurasında nekadarlık yol:kedi:

inşallah canım...yapar bir güzellik:)

maşallah rabbim nazarlardan saklasınna.s.

bide bana bak

8 ekimde ilk kez konuştuk
18 ekimde çıkmaya başladık
çok hızlı gördüm kendimi

olsun kız olcak o kadar Şeniz

3SENECİK kız cok sayılmaz
daha ne olsun 3 aymış gibi bahsediyonnnnn CADIARZUŞenizŞeniz

ayyyy
benim sevgilim çok gıcıkkk
ben salak salak oturuodum
bi baktım kapıda annesiyle beraber
ben şok:S
camları vardı burda bi tane onu almaya gelmişler
ay çok sapıttım hee:S
seni görmeye geldiler belki ne zaman oldu bu olay

hımmm... bizde

ağustos 2004 te tanıştık

24.08.2005 te birlikte olmaya başladık
11.12.2005 te ayrıldık
17.06.2006 da barıştık
03.03.2007 de sözlendik
14.06.2009 da evlendik
neden ayrıldınız arsiiiiii laelaelaelaelae
aynen katılıyommmmmmmmmmmm
KIS TOBI SEN BEN beraber gun saycaz ama şafak zıfırı karanlık mubarek:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sen saymaya mahkumsuz:mymeka: bizi deli etmiştin oh olsun dermişim şaka bacım şaka herşey kısmet bi bakmışın evlenmişinnnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şey

du bende söliyim kaydirigubbakcemile2
tanışmamız çok eskiye dayanıyo.ilkokula başlamamıştık.
06.04.2008 çıkmaya başladık
31.05.2008 aramızda gümüş yüzük alıp taktık
01.08.2009 nişanlandık..
../../2011 evlenicez inş. :Saruboceq:

bosunamı uye oldum buraya yazdırayım dıyesırnaşık şeysırnaşık şey
hayırlı olsun canım ya
ben askımıda tam hersey bıttı evlenmıycem dedıgımde buldum yanı basımda
gozuunun ıcıne baka baka ben aska ınanmam evlenmıycem dedım bıde sımdı sık sık hatırlatır saolsun
çok şanslıyız dımı
ESMA azmıs ya benım nıye aklımda oyle kalmıskafamçokkarıştı

ARSIMa sız 6 ay ayrımı kaldınız vayy buyuk aşkmıs bak mutlu sonalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nısan yagmuru evet gotursun kayınpederın bulussun seven kalpler:lepi::lepi:

canım şekerlik ve resim için söylediklerine teşekkür ederim :1hug:

en iyisi ben en baştan kısaca özetliyim... :roflol:

2005 senesinde biz internette tanıştık yerimseniben
hemde o dönemin popüler bir arkadaşlık sitesinde sırnaşık şey
neyse ama aramızda aşk falan yoktu...
benim profilimde yazan şiir ilgisini çekmiş bana mı ait iye merak etmiş.
O şekilde tanıştık.
sonra 1 sene sesimizi falan duymadan yazıştık sadece arkadaşça...
o dönemde biz babamın işi nedeniyle d.bakıra taşınmıştık. o ise benim doğup büyüdüğüm yerde yaşıyordu.yani kocaeli gölcük.... a.s k tedadüftür astsubay olduktan sonra ailesnin yaşadığı yere çıkmış ilk tayini o yüzden gölcükte yoksa başka bir yerde de olabilirdi... a.s
Neyse tam 1 sene sonra yani 2006 yazında biz gölcüğe senelik rutin ziyaretlerimizi yaparken onunlada yüz yüze görüştük...
ben gördüğüm ilk anda aşık oldum a.s bu kadar zarif ince nazik davranan bir erkek ama yapmacıksız doğal biri olamaz dedim :1rolleyes: kikızkardeşimle birlikte gitmiştik tanışmaya onada 1 tane gül banada 1 tane gül getirmiş... :asigim:
derken benim aşkım günden güne büyüyor ama arada da müthiş bir dostluk var....
asla yıkmaya teşebbüs edemeyeceğim bir dostluk. o dönem 72 kilodan 62 kiloya düştüm 1 ayda aşktan :roflol: neyse yaz boyu ordayız geziyoruz tozuyor diğer arkadaşlarla birlikte gurup olduk herşey müthiş ama ben eriyip bitiyorum... birbirimizede söz veriyoruz aynı zamanda aşık olunca ilk biirbirimize söyliycez sıkı dostuz ya sözüm ona:roflol: 1 sene nette konuşmuş olmanın avantajları var tabi gördüğümde onu fiziksel olarak tanımıyordum ama ne yer ne içer ne sever her şeyi biliyordum. a.s işte 4 ayın sonundaaaa biz sakarya üniversitesini kazanınca kızkardeşimleee evi tekrar gölcüğe taşıyıncaaaaaaaaa bir gün telefonum çaldı.....

o büyük gün gelmişti.....

Burcu sana verdğim bir söz vardı onu tutma vaktim geldi dedi:1shok:
yıkıldımm ölebilirdim o an üzüntümden.
kimmiş bu şanslı kız dedim gülmeye çalışarak.
oo öyle telefonda olurmu akşama söylerim dedi. iyi dedim. meğer aynı gün kız kardeşimle konuşmuş. çok heycanlıymış duygu sonradan anlatıyor. çiçeği şöyl mi yaptırsam böyle mi yaptırsam falan zırp pırt aramış. bense bütün gün yastayım ağlamaktan gözlerim şişmiş ama kız kardeşim tek bir şey belli etmedi :bbo: hain alçak köfte:roflol: neyse akşam oldu bu bizi almaya geldi yürüyoruz sahilde. hep yazı yazdığımız bir bank vardı ilham bankı derdik biz ona. gün batımı şahane olurdu orda ve adını cılız ali koymuştuk. cılız aliye doğru yol alırken ha bire kızı anlatıyor. şöylee böylee. tanıştığım günden beri hayatıma neşe kattı.. müthiş doğal biri Burcu tanıyınca sende çok seveceksin. falan filan ama söylediği oncaa güzel lşeyin hiç birini hatırlamıyorum akannehir çünkü o sıra ben içimden allahımmm söylesede kurtulsam ağlamıycamm ağlaamıycammm güçlü bir kız olucam diyorum içimden :kedi: sonra banka oturduk , bak ohh bankadaoturdun düşüp bayılmazsında öff şu salak kızıda söylesede bitse bu işkence diyorum :roflol: derken ee dedim amma ballandırdın artık söylede blelim tanıyormuyuz bu şanslıyı dedim

bankın arkasından biri bir demet çiçek uzattı :1shok: biran korktum ne oluyor diye :roflol:
sonra baktım benimkisi gözlerimin içine bakıp gülümsüyor...

ne yani ben miyim dedim akannehir
evet sensin tabi diyince öyle bir boynuna atlamışım kii ççekler ezildi aramızda :kedi: bir yandan da hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.... :roflol:

sonra sildi göz yaşlarımı ben bakamıyorum utancımdan :kedi: dedimki şimdi o yeşil gözlerin benim mi yani....
evet senin dedi :asigim: peki ya ellerin benim mi dedi :asigim:uzattımm opuyorumnanaktan evet senin dedim ve o gün bu gündür de birlikteyiz :lepi: allahım ayırmasın , bana yokluğunu yaşatmasın :Saruboceq:

2 sene yolunu gözledm dememin sebebi biz çıkmaya başlayalı 10 ay falan sonra tayini çıktı marmarise işte marmarise geldikten 2 sene sonra evlendik biza.s 2 sene para biriktirdi. o zaman zarfında da gölcüe gelip gitti...a.s ,ay çok uzun oldu kusura bakmayın :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…