cıkmamış
canım burası Antalya'da Falcom Otel
evett anlatmıştımm :lepi:hehe ben ilk ne için üye olmuştum buraya hatırlamıom valla ama iiki olmuşum
bende öle canım
bütün umutlarımın tükendiği bi anda çıktı karşıma
allaha her gece şükrediorum karşıma çıktığı için
çok sevio beni canım benim yaa
bende onu çok seviom
allah nazarlardan saklasın
herkesi
burcuuu
sen bunu bi kere daha anlatmştın şimdi hatırladım
ama ii oldu yine yazdığn çok güzel hikaye
allah ayırmasın
sizi bizi herkesi
:kedi:Şeniz
onu aramıştım oda kızdı ayrıldık :)
hı hı
o 6 ayda neler neler etti bana hemdemafoldumben
süperrr :asigim:
aynen kuzucum yerimsenibenBURCU hatırladım bunu bikere daha yapmıstık sen baska kız sanmısın hatırladım
aklın yolu bir kaydirigubbakcemile5
süper
aynısından bende de var
aynen sana katılıyorum :)
Ben de kırmızısı aldım elbisenin zaten başka renk seçeneği yoktu...diğeri de turkuaz mavisi..valla sayenden oldu Burcu sağaolasın...Bunlar Beğendiğim hatta hayalimdeki düğün mekanının fotoları ama çok pahalı...ocak ayında yeniden görüşmeye gideceğiz...bakalım neresi olacak?
ay canım ne demek Şeniz
düğün mekanı konusunda da sizin için neresi hayırlı olacaksa orası olur inşallah :1hug:
BURCU sen benden bıkcan ama bakalım nezamn yaa
anlatmamıstı kızlar parca parca anlatmıstı en basını bılmıyoduk netı felan
çok tesekkur ederım canım yaa
mılyonlarca kez masallah bu arada tekrar
ÇİSİL aşk olsunya bende kavusayım askıma beddua etme bana ama
HAYATIM BEN BILMEM SIRT DEKOLTENIDE SEN 36 OLMAZSIN BENCE
daha gencsın
bıde anesının gelınlıgını gıyen senmıydın:)
kızlar ben bankaya gidip gelcem
sizi 20 dklık saygı duruşuna davet ediom
nazar değdirdim kendime:)
ben de şimdi çıkmak zorundayım..
herkese iyi bayramlar...
Burcu yazdıklarını okurken çok duygulandım, hatta gözümde canlandı...Ne güzel...Sizin adınıza çok sevindim...Aşkınız daim olsun, her zaman birbirinize bakarken gözlerinizin içi parıldasın ve hep mutlu olun:)))
burcuuu ağlıcaktım nerdeysee be opuyorumnanaktan
pıtırcım bence kımse seden bıkamaz bak ıyıkı bıktıgını sanmısta sımdıkı aşkın var :)
esmacım sunsetı sen almamısmıydın yaaa ben nıye herseyı kacırıyom yaa
yıne eskı yerıme yanı asaga gıdıp sadece sızı okuyayım en ıısı
ben artık sizi takip edemez oldum yaamafoldumben
nişanlımın amcası vefat etti dün gece demin cenazesinden geldikmafoldumben
bide arsimaaa yaptığını battaniyeyi filan ben cok beyenmiştim masallah çok güzellerdi cok özendim ve bende başladım :))
işallah senin gibi usta olurum bende:asigim:
ayyy canım burcum ya anlatmıssın ben ıkıncıyemı anlattırdım ozamn
bundan sonra soran olursa ceza olarak ben anlatcam tammmı:)
başınız sağolsun canım :teselli: çok üzüldüm :çok üzgünüm:
bebrko basınız saolsun
baberko başınız sağolsun
DENİZZZ kız ii cesaret hee
aferin valla
ben yapamazdım
sonbahar aldıkların çok şık
güle güle giy
sonbahar cıcıslerını gule güle giy dün bende ekledım
altına kotmu giycen
kaydirigubbakcemile5
Burçiş kız bende koçişe hep temiz şeyler giydirir yollarım namazaa :lepi:
Amann haa sakın yüz verme sürekli gidip gelirler...
Benimkilerde gidip gelmiyo çok gelmek istediklerindede telefon açıp müsait olup olmadığımızı sorup öyle geliyolar ama veletleri çat kapıı bizdeler bende onlara çizgi film açıyom cdden bide mısır patlatıyomm kezaa yerlerinden kalkmıyolar bi çiş yapmaya kalkıyolar o kaa kaydirigubbakcemile3 azcuk tırsıyolarr kaydirigubbakcemile3
Amaa sorr benide çok seviyorlarr opuyorumnanaktan Anaları azcuk hırpalıyo evde ben her söylediklerine her sorduklarına cevap veriyorum büyük bi sabırlaa :kedi:
Onlara çocuk gibi değilde büyük insan gibi davrandığım için beni çok seviyorlarr kaydirigubbakcemile3
Mesela evimimde cicili bicili şeyler çoktur..İlkin çok elliyorlardı kızdım bi kaç kere onlara oynabilecekleri oyuncaklar aldım..ARaba bebek gibi..Gelince bi tek onlarla oynuyolar bi kaç kere eve götürmek istediler bende anlattım bize geldiğinizde oynamanız için aldım bunları bi dahaki gelişinde benden oyuncak istediğinde ne vericem ben size diyincee düşündü bıraktıı tamam yenge sen bunları kaldır yerine ben gelince yine oynarım dedi bıraktı kaydirigubbakcemile3
Annesi eve bi biblo felan alamıyormuş kırıyor diye annesine neden beta yengem gibi bizim evimizde cicili şeyler yok diyomuşş anneside gitmiş almış artık ellemiyor bu çocuk seni örnek alıyorr diyor kaydirigubbakcemile3
Bahsettiğim çocuklarda erkek bi tane de kız var..:ecrin_bebek:
akannehir akannehir
Cesaretine hayrann kaldım doğrusu denizz tebrik ederimm vereliniortak
ama o öküz kocasıda amma malmış kusura bakma ama benneyaptımki
Hiç ambulans çağırmak kazın aklına gelmemiş mii...
Arkadaşı bide yemek yiyip öylee gelseymişş :bbo:
Aldıklarının hepsini çok beğendim sonbahar hepsi zevkli seçimler iyi günlerde giyy Şeniz
kac gün kaldi peki
canim hepsi cok güzel :) güle güle giyin
askerlikten baska engel yoksa önünüzde sizde askere gitmeden önce nisanlanin
oda olur merak etme
densem sen cok cesaretliymissin canim tebrik ederim, ben o gücü kendimde bulurmuydum bilmiyorum. gerci yardim etmek icin elimden geleni yapardim o kesin ama yanlis bisey yaparsam diye cok korkardim...
canım şekerlik ve resim için söylediklerine teşekkür ederim :1hug:
en iyisi ben en baştan kısaca özetliyim... :roflol:
2005 senesinde biz internette tanıştık yerimseniben
hemde o dönemin popüler bir arkadaşlık sitesinde sırnaşık şey
neyse ama aramızda aşk falan yoktu...
benim profilimde yazan şiir ilgisini çekmiş bana mı ait iye merak etmiş.
O şekilde tanıştık.
sonra 1 sene sesimizi falan duymadan yazıştık sadece arkadaşça...
o dönemde biz babamın işi nedeniyle d.bakıra taşınmıştık. o ise benim doğup büyüdüğüm yerde yaşıyordu.yani kocaeli gölcük.... a.s k tedadüftür astsubay olduktan sonra ailesnin yaşadığı yere çıkmış ilk tayini o yüzden gölcükte yoksa başka bir yerde de olabilirdi... a.s
Neyse tam 1 sene sonra yani 2006 yazında biz gölcüğe senelik rutin ziyaretlerimizi yaparken onunlada yüz yüze görüştük...
ben gördüğüm ilk anda aşık oldum a.s bu kadar zarif ince nazik davranan bir erkek ama yapmacıksız doğal biri olamaz dedim :1rolleyes: kikızkardeşimle birlikte gitmiştik tanışmaya onada 1 tane gül banada 1 tane gül getirmiş... :asigim:
derken benim aşkım günden güne büyüyor ama arada da müthiş bir dostluk var....
asla yıkmaya teşebbüs edemeyeceğim bir dostluk. o dönem 72 kilodan 62 kiloya düştüm 1 ayda aşktan :roflol: neyse yaz boyu ordayız geziyoruz tozuyor diğer arkadaşlarla birlikte gurup olduk herşey müthiş ama ben eriyip bitiyorum... birbirimizede söz veriyoruz aynı zamanda aşık olunca ilk biirbirimize söyliycez sıkı dostuz ya sözüm ona:roflol: 1 sene nette konuşmuş olmanın avantajları var tabi gördüğümde onu fiziksel olarak tanımıyordum ama ne yer ne içer ne sever her şeyi biliyordum. a.s işte 4 ayın sonundaaaa biz sakarya üniversitesini kazanınca kızkardeşimleee evi tekrar gölcüğe taşıyıncaaaaaaaaa bir gün telefonum çaldı.....
o büyük gün gelmişti.....
Burcu sana verdğim bir söz vardı onu tutma vaktim geldi dedi:1shok:
yıkıldımm ölebilirdim o an üzüntümden.
kimmiş bu şanslı kız dedim gülmeye çalışarak.
oo öyle telefonda olurmu akşama söylerim dedi. iyi dedim. meğer aynı gün kız kardeşimle ....................:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?