Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar günaydın...

Kaç gündür keyifsizdim yazmak da gelmedi içimden, ama şu saatten itibaren biraz olsun keyfim yerine geldi.Sizinle de paylaşmak istedim... zemuszemus

Kocişin raporlarını 2 cerrah + kuzen doktor görmüş ve cerrahi müdaheleyi uygun görmüşlerdi bayramdan sonra kesin gibi birşeydi işte biliyorsunuz sizde...

Raporları ve görüntüleri faxla birkaç profa daha gönderdik + bizim burdaki birkaç doktora gösterdik...

Maşallah bir rapor kırk doktorun elinden geçti :1no2:

Neyse sonuç; evet cerrahi müdahele gerekli olursa iyi olur yani kesin çözüm ama ilaçla tedavi neden denenmesin??? oldu, bizde bu ameliyatı olan birkaç kişiyle irtibata geçtik, olan kişilerden 1 yılı geçmesine rağmen yemek yiyemeyenler çok sıkıntı çekenler vs.vs. ler var...:sinifsinif:

Bizimde gözümüz korktu açıkcası; işte burdaki doktorlarla da görüşmemiz sonucunda ameliyatı ertelemeye karar verdik ama kontrollü şekilde,herşeye dikkat edilecek, kahve,kola,alkol vs.vs. kesinlikle yok, ilaçlar düzenli alınacak, ayda birde kontrole gidilecek ilerleme yada gerileme var mı diye, belkide umulmadık şekilde gelişme olacak çok dikkat edildiği sürece birkaç ayın sonunda da ameliyat oluncak mı olunmucak mı ona karar verilecek ....CADIARZU

Böyle işte arkadaşlar, çok üzüldüm çok bunaldım ama vardır bunda da bir hayır...

ınşallah tebbirlerimiz lehimize işler de ameliyata felan gerek kalmaz....mafoldumben

Kundera evet pıtır haklı stres üzüntü çok etkiler
dikkat edin
Çok sevindim ayrıca inşallah ameliyatsız şifa bulacak eşin

kunderaaaa çok sevindim canım
inşallah ilaçlar düzelir
moralinizi hiç bozmayın bide
stres üzüntü çok etkilio

Kundera evet pıtır haklı stres üzüntü çok etkiler
dikkat edin
Çok sevindim ayrıca inşallah ameliyatsız şifa bulacak eşin

Evet kızlar zaten işte stresten kaynaklı en çok da...
İnşallah düzelir ya, işten dolayı çok kastı kendini sıkıldı bunaldı ama sağlığından oldu bundan sonra kat kat dikkat etmesi gerek...

Teşekkür ederim kızlar valla keyfim yerine geldi az çok... :kedi:

oyy kıyamam ben saanaaa
Herşey iyi olacak merak etme senn :teselli:

Bugünde 2. ayımız... :asigim:

Kuru fasülye pilav yapıcam O'na...:asigim:kaydirigubbakcemile3

Çok komik ama çok seviyor napim, ortaya da bir mum koyarım al sana romantik bi sofra :1hug:

kundera canım, her işte bir hayır vardır. insallah gecer canım. benimde midem bir donem cok kotuydu 1 yıl tedavi oldum ama simdi yıllardır bir sıkıntım yok canım. tedavi surecinde esin cok dikkat etsin canım, sende onun yediklerine dikkat et; ben o donemde meyve suyu bile icmemistim asitli diye cıkolata yememistim kakaolu seyler pastalar bile yememistim. insallah gecer hersey canım

pıtır hedayelerin çok ciici canım...
hepsini güle güle kullan yüzüğüne ayrıca bayıldım...
kuzum senin foto makinan vardı ben hepsini canlı görmek istiyorum mümkünse...

ohh çok şükür.
Rabbim dermansız dert vermesin inş.
çok sevindim en kısa zamnda şifalar nasip etsin inş...

Bugünde 2. ayımız... :asigim:

Kuru fasülye pilav yapıcam O'na...:asigim:kaydirigubbakcemile3

Çok komik ama çok seviyor napim, ortaya da bir mum koyarım al sana romantik bi sofra :1hug:
hahaha kız çatlak çok komiksin

hmm
bende kola içmiorum, nescafe içmiorum kaç aydır.kola bi geçen gün mecburen içtim, ama çikolatalı şeyler bişi yapmıo bana, meyve suyuda çok nadiren içiorum, ama yaza göre bende çok iiyim, mide ağrısı çok kötü bişi yaa, allah herkese şifalar versin.

Evet canım, o dikkat etmese bile ki çok korktu edecek tabiki, ben edicem...
Yasaklı olan hiçbirşey yedirip içimicem en azından bakalım fayda varmı yokmu onu görebilicez...
Çok sağol elmam şekerim.

puficim Allah acil şifalar wersin kuşum
inş. ilaç tedavisi yararlı olur cnm..

Amin Dönisim...
İnşallah yaa inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…