teşekkürler elma şekercimpıtır yuzuk ve kolyen cok guzel canım, gule gule kullan
çook zarifff
swatch bu konuda çok ilerlediii
kunderaaaa çok sevindim canım
inşallah ilaçlar düzelir
moralinizi hiç bozmayın bide
stres üzüntü çok etkilio
Kundera evet pıtır haklı stres üzüntü çok etkiler
dikkat edin
Çok sevindim ayrıca inşallah ameliyatsız şifa bulacak eşin
google'dan buldum opuyorumnanaktan
ben de diom burcu niye bişi demiyo mafoldumben
Evet kızlar zaten işte stresten kaynaklı en çok da...
İnşallah düzelir ya, işten dolayı çok kastı kendini sıkıldı bunaldı ama sağlığından oldu bundan sonra kat kat dikkat etmesi gerek...
Teşekkür ederim kızlar valla keyfim yerine geldi az çok... :kedi:
Bugünde 2. ayımız... :asigim:
Kuru fasülye pilav yapıcam O'na...:asigim:kaydirigubbakcemile3
Çok komik ama çok seviyor napim, ortaya da bir mum koyarım al sana romantik bi sofra :1hug:
oyy kıyamam ben saanaaa
Herşey iyi olacak merak etme senn :teselli:
Kızlar günaydın...
Kaç gündür keyifsizdim yazmak da gelmedi içimden, ama şu saatten itibaren biraz olsun keyfim yerine geldi.Sizinle de paylaşmak istedim... zemuszemus
Kocişin raporlarını 2 cerrah + kuzen doktor görmüş ve cerrahi müdaheleyi uygun görmüşlerdi bayramdan sonra kesin gibi birşeydi işte biliyorsunuz sizde...
Raporları ve görüntüleri faxla birkaç profa daha gönderdik + bizim burdaki birkaç doktora gösterdik...
Maşallah bir rapor kırk doktorun elinden geçti :1no2:
Neyse sonuç; evet cerrahi müdahele gerekli olursa iyi olur yani kesin çözüm ama ilaçla tedavi neden denenmesin??? oldu, bizde bu ameliyatı olan birkaç kişiyle irtibata geçtik, olan kişilerden 1 yılı geçmesine rağmen yemek yiyemeyenler çok sıkıntı çekenler vs.vs. ler var...:sinifsinif:
Bizimde gözümüz korktu açıkcası; işte burdaki doktorlarla da görüşmemiz sonucunda ameliyatı ertelemeye karar verdik ama kontrollü şekilde,herşeye dikkat edilecek, kahve,kola,alkol vs.vs. kesinlikle yok, ilaçlar düzenli alınacak, ayda birde kontrole gidilecek ilerleme yada gerileme var mı diye, belkide umulmadık şekilde gelişme olacak çok dikkat edildiği sürece birkaç ayın sonunda da ameliyat oluncak mı olunmucak mı ona karar verilecek ....CADIARZU
Böyle işte arkadaşlar, çok üzüldüm çok bunaldım ama vardır bunda da bir hayır...
İnşallah tebbirlerimiz lehimize işler de ameliyata felan gerek kalmaz....mafoldumben
hahaha kız çatlak çok komiksinBugünde 2. ayımız... :asigim:
Kuru fasülye pilav yapıcam O'na...:asigim:kaydirigubbakcemile3
Çok komik ama çok seviyor napim, ortaya da bir mum koyarım al sana romantik bi sofra :1hug:
kundera canım, her işte bir hayır vardır. insallah gecer canım. benimde midem bir donem cok kotuydu 1 yıl tedavi oldum ama simdi yıllardır bir sıkıntım yok canım. tedavi surecinde esin cok dikkat etsin canım, sende onun yediklerine dikkat et; ben o donemde meyve suyu bile icmemistim asitli diye cıkolata yememistim kakaolu seyler pastalar bile yememistim. insallah gecer hersey canım
kundera canım, her işte bir hayır vardır. insallah gecer canım. benimde midem bir donem cok kotuydu 1 yıl tedavi oldum ama simdi yıllardır bir sıkıntım yok canım. tedavi surecinde esin cok dikkat etsin canım, sende onun yediklerine dikkat et; ben o donemde meyve suyu bile icmemistim asitli diye cıkolata yememistim kakaolu seyler pastalar bile yememistim. insallah gecer hersey canım
puficim Allah acil şifalar wersin kuşum
inş. ilaç tedavisi yararlı olur cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?