pıtır hedayelerin çok ciici canım...
hepsini güle güle kullan yüzüğüne ayrıca bayıldım...
kuzum senin foto makinan vardı ben hepsini canlı görmek istiyorum mümkünse...
ohh çok şükür.
Rabbim dermansız dert vermesin inş.
çok sevindim en kısa zamnda şifalar nasip etsin inş...
vavv bukadr ıyı bişet beklemıyorum cok guzelŞeniz
Evet canım, o dikkat etmese bile ki çok korktu edecek tabiki, ben edicem...
Yasaklı olan hiçbirşey yedirip içimicem en azından bakalım fayda varmı yokmu onu görebilicez...
Çok sağol elmam şekerim.
kunderem cok geçmiş olsun bu dertler gecer ıns
ya işyerinden arkdaş memlkekete gıdıyor inebolu
oglunuda getırdı cok tatlı 2 ysdında bonus gorsenız ya cok seker
oglan cocuguna ıcım gıttı ya
benim içindeeeee yapp çok uzun zaman olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bırakalı rüyalarıma giriyor. çekkk hayatım benim içinde:teytey::teytey:
baktım hayatım güzel modeller var
masko mobilyaya bağlıymış kız . nekadara mal oldu mobilyalarınız kızlar?
hmm
sende msnmi var bakim
titret mitret:S
ama dur burcuyu titret manasında herhalde
okiş
Kızlar günaydın...
Kaç gündür keyifsizdim yazmak da gelmedi içimden, ama şu saatten itibaren biraz olsun keyfim yerine geldi.Sizinle de paylaşmak istedim... zemuszemus
Kocişin raporlarını 2 cerrah + kuzen doktor görmüş ve cerrahi müdaheleyi uygun görmüşlerdi bayramdan sonra kesin gibi birşeydi işte biliyorsunuz sizde...
Raporları ve görüntüleri faxla birkaç profa daha gönderdik + bizim burdaki birkaç doktora gösterdik...
Maşallah bir rapor kırk doktorun elinden geçti :1no2:
Neyse sonuç; evet cerrahi müdahele gerekli olursa iyi olur yani kesin çözüm ama ilaçla tedavi neden denenmesin??? oldu, bizde bu ameliyatı olan birkaç kişiyle irtibata geçtik, olan kişilerden 1 yılı geçmesine rağmen yemek yiyemeyenler çok sıkıntı çekenler vs.vs. ler var...:sinifsinif:
Bizimde gözümüz korktu açıkcası; işte burdaki doktorlarla da görüşmemiz sonucunda ameliyatı ertelemeye karar verdik ama kontrollü şekilde,herşeye dikkat edilecek, kahve,kola,alkol vs.vs. kesinlikle yok, ilaçlar düzenli alınacak, ayda birde kontrole gidilecek ilerleme yada gerileme var mı diye, belkide umulmadık şekilde gelişme olacak çok dikkat edildiği sürece birkaç ayın sonunda da ameliyat oluncak mı olunmucak mı ona karar verilecek ....CADIARZU
Böyle işte arkadaşlar, çok üzüldüm çok bunaldım ama vardır bunda da bir hayır...
İnşallah tebbirlerimiz lehimize işler de ameliyata felan gerek kalmaz....mafoldumben
vavv bukadr ıyı bişet beklemıyorum cok guzelŞeniz
teşekkürler canım benimEvet canım, o dikkat etmese bile ki çok korktu edecek tabiki, ben edicem...
Yasaklı olan hiçbirşey yedirip içimicem en azından bakalım fayda varmı yokmu onu görebilicez...
Çok sağol elmam şekerim.
kunderem cok geçmiş olsun bu dertler gecer ıns
ya işyerinden arkdaş memlkekete gıdıyor inebolu
oglunuda getırdı cok tatlı 2 ysdında bonus gorsenız ya cok seker
oglan cocuguna ıcım gıttı ya
sanada ii bayramlar canmkızlar hepinize simdiden iyi bayramlaaaar
biraz erken cıkmaya calısıcam bugun; aksamada yola cıkacagız malum;
Aileniz ve sevdiklerinizle guzewl bayramlar diliyorum hepinize
hmm aslında hemen vermediiçtim içtim gamzecim ama seninkini içerken içime çekmedim kaydirigubbakcemile3
oooo pıtır hanım çok şıkmış ikisi de
peki verirken ne dedi, o da çok önemli bi ayrıntı
güle güle kullan canım
darısı alyansına inşallah :Saruboceq:
2200 TL.
bende yok msn
canım inşallah ilaç tedavisiyle herşey yoluna girer. Allah sağlık versin çünkü herşeyin başı sağlık. sağlık olmadan para, mutluluk ve huzur olmuyo
biraz oturduk soradan dedi
bişi unutmadınmı dedi:)
önceden haberim vardı ya
ben tabi anlamamazlığa verdim
sora verdi kutuyu
ben açamadım ilginç bi kutusu vardı:)
sora yüzüğü taktım
kolyeyide o taktı öle işte:)
he bide saol güzel dileklerin için canım
ohh çok şükür.
Rabbim dermansız dert vermesin inş.
çok sevindim en kısa zamnda şifalar nasip etsin inş...
cok geçmiş olsun bu dertler gecer ıns
canım inşallah ilaç tedavisiyle herşey yoluna girer. Allah sağlık versin çünkü herşeyin başı sağlık. sağlık olmadan para, mutluluk ve huzur olmuyo
pıtır kolyende yüzüğünde çok güzel güle güle kullan..
duru bebiş tekme atmış annesineeeee
cnm sağol mobilyalarımı nerden aldıkarsiiiiiiikaydirigubbakcemile3cnm haaa inan hiç hatırlamıom ama arsi hatırlıodur. sehpayı özel yaptırdım evet. evet konsolumu seviyorum çok kullanışlı.çaycımdan memnunum çok pratik bence. ama biraz fazla misafir olunca yetmiyor tabi.
hahahahahhaa ay çok komik yaaa
:roflol: ben 6- 7 sene nohut pişirmiyim o zaman :roflol:
valla burcu hiç aklıma gelmezdi netten tanıştığınız ama
herşeyinizde olduğu gibi tanışmanızda çok orjinal
ellerin benimmi gözlerin benimmi çok güzel sözler yaa
allah vermiş içinize işte doğuştan potansiyel romantiksiniz
artıkhiç suç bulmam
maşallah diyorum.Allah nazardan saklasın mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah canım.
kızlar[/COLOR][/B]
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanburcuuuu ben gidiyom birazdannn Şeniz
iyi akşamlar herkese
erva senin msn var mı
varsa burcu var mı listende
listende varsa bi titretir misin
teşekkür ederim ervacım beğenmene sevindimm :1hug:çok beğendim
resminiz çok güzel olmuş yaa
çizen hakkını vererek çizmiş gerçekten..
anamm ne güzel sultan
bu yaştan sonra demiş yaa sanki yaşın kaç.. hem nekadar güzel eşin öğretmen ve ondan ders alıcaksın
tabi biraz zor olabilir karı koca öğretmen öğrenci ilişkisi
hehehehehe
kaydirigubbakcemile3
anım sanada iyi bayramlar diliyorum.kızlar bizi bu akşam son dakkada yarın tatil yaptılar
o yüzden hepinizin bayramını kutlamaya geldim
allah ömrümüzde nice güzel huzurlu bayramlar görmeyi
bu bayramları sevdiklerimizle huzur içinde geçirmeyi nasip etsin.
öptüm
laf aramızda yarının tatil olması da pek çok işime geldi
kına kıyafeti falan bakarım oy anam oy
hastayım kızlar hiç bişey yiyemiorum kuru kuru galeta grip oldum resmen yaa dün eşim ağladı üzüntüsünden mafoldumben
burcu karakalem resmini göremedimmmmmmmmmmmmmm nerdeeee
Kızlar günaydın...
Kaç gündür keyifsizdim yazmak da gelmedi içimden, ama şu saatten itibaren biraz olsun keyfim yerine geldi.Sizinle de paylaşmak istedim... zemuszemus
Kocişin raporlarını 2 cerrah + kuzen doktor görmüş ve cerrahi müdaheleyi uygun görmüşlerdi bayramdan sonra kesin gibi birşeydi işte biliyorsunuz sizde...
Raporları ve görüntüleri faxla birkaç profa daha gönderdik + bizim burdaki birkaç doktora gösterdik...
Maşallah bir rapor kırk doktorun elinden geçti :1no2:
Neyse sonuç; evet cerrahi müdahele gerekli olursa iyi olur yani kesin çözüm ama ilaçla tedavi neden denenmesin??? oldu, bizde bu ameliyatı olan birkaç kişiyle irtibata geçtik, olan kişilerden 1 yılı geçmesine rağmen yemek yiyemeyenler çok sıkıntı çekenler vs.vs. ler var...:sinifsinif:
Bizimde gözümüz korktu açıkcası; işte burdaki doktorlarla da görüşmemiz sonucunda ameliyatı ertelemeye karar verdik ama kontrollü şekilde,herşeye dikkat edilecek, kahve,kola,alkol vs.vs. kesinlikle yok, ilaçlar düzenli alınacak, ayda birde kontrole gidilecek ilerleme yada gerileme var mı diye, belkide umulmadık şekilde gelişme olacak çok dikkat edildiği sürece birkaç ayın sonunda da ameliyat oluncak mı olunmucak mı ona karar verilecek ....CADIARZU
Böyle işte arkadaşlar, çok üzüldüm çok bunaldım ama vardır bunda da bir hayır...
İnşallah tebbirlerimiz lehimize işler de ameliyata felan gerek kalmaz....mafoldumben
Günaydın Burcuu :mymeka:
ohh ya o tüyüşler gidince evi temizlemiş gibi olmuşundur zatenkaydirigubbakcemile3
ben de gitmek istiorum kuaföre..
ama bu semtte yeniyim ve güvenilir biryer bulamadım hala mafoldumben
kızlar bizi bu akşam son dakkada yarın tatil yaptılar
o yüzden hepinizin bayramını kutlamaya geldim
allah ömrümüzde nice güzel huzurlu bayramlar görmeyi
bu bayramları sevdiklerimizle huzur içinde geçirmeyi nasip etsin.
öptüm
laf aramızda yarının tatil olması da pek çok işime geldi
kına kıyafeti falan bakarım oy anam oy
kardeşim bana bunları almış denizliden.sizlerlede paylaşayım dedim.
çok hastayım canım yaa hiç ii deilim
kızlar günaydın
sevgilimin akşam sonunda verdi yüzüğü, yanında bide kolye almş, ikiside swatch:)
Kızlar günaydın...
kızlar hepinize simdiden iyi bayramlaaaar
biraz erken cıkmaya calısıcam bugun; aksamada yola cıkacagız malum;
Aileniz ve sevdiklerinizle guzewl bayramlar diliyorum hepinize
Aynen öyle canım sırnaşık şey
Ben de 4 aydır bu kuaföre gidiyorum kuzenim önermişti çok memnunum, umarım sen de iyi bi yer bulursun çok rahat oluyor
Canım sana da mutlu, huzurlu bayramlar
Umarım gönlüne göre cici bi elbise bulursun Şeniz
Çok ciciler güle güle kullan Şeniz
Canım dikkat et kendine ve tabii ki bebişe
Benim annemin hamilelikleri de hep böyle sorunluymuş. Bişey yiyemezmiş, umarım genetik bişey değildir mafoldumben
İkisi de çok zarif ve şık canım.
Güle güle kullan inş. Şeniz
Canım çok sevindim umarım herşey yolunda gider ve ameliyata gerek kalmaz.
Benim kardeşimin de guatrı vardı amilayat olcaktı acil. Ama başka bi doktor aynen bu şekilde ilaçla deneyelim dedi. Çok şükür 2 yıldır herşey yolunda ve hala ameliyat olmadı
Allah şifasını versin canım
Sana da mutlu bayramlar canım ve iyi yolculuklar Şeniz
canımm biliyor musun benim içime ameliyat gerekmeyecek diye doğuyor opuyorumnanaktan
Canım çok sevindim umarım herşey yolunda gider ve ameliyata gerek kalmaz.
Benim kardeşimin de guatrı vardı amilayat olcaktı acil. Ama başka bi doktor aynen bu şekilde ilaçla deneyelim dedi. Çok şükür 2 yıldır herşey yolunda ve hala ameliyat olmadı
Allah şifasını versin canım
burcucum bende öle olurum die düşünüodum ama tam tersi olsu walla geçen işte bi pişmaniye istedim okadar başkada bişi yokgel ben sana kumpir ısmarliim amas en yicen ben bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?