Hemşomun semtinden zemuszemushoşbuldum canım evet izmirliyim Bucadan opuyorumnanaktan
ay çok merak ediyorum bunu
bende denemek istiyorum hatta bayram için yapsam
kurbanlıkları getirdiler kızlarrr
bizim evin karsısında garaj var
gördüm ascık oyyy masum masumlar he
kardeşlerimde bakmaya gittiler -tatlicadiarzu-
Bende deneyimm bakalım nasıl olcak kaydirigubbakcemile5evet annem yaprak sarmasınıda koyardı hiç bir şey olmuyor....
bu gün her yer yarım gün ya canım ondan erken geliyor...
yarın malesef nöbetçi... diğer günler benimm :jeyyar:
seninde canım benimmmmmŞeniz :1hug: bayramın kutlu olsun kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
hallet eda hallet az zaman kaldı tatlımkızlar bizi bu akşam son dakkada yarın tatil yaptılar
o yüzden hepinizin bayramını kutlamaya geldim
allah ömrümüzde nice güzel huzurlu bayramlar görmeyi
bu bayramları sevdiklerimizle huzur içinde geçirmeyi nasip etsin.
öptüm
laf aramızda yarının tatil olması da pek çok işime geldi
kına kıyafeti falan bakarım oy anam oy
çok güzeller cnm iyi günlerde kullanŞenizkardeşim bana bunları almış denizliden.sizlerlede paylaşayım dedim.
bu işaretlediğim yerleri cep gibi. nereye nasıl konur kullanılır bilmiyorum ama çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
diikat et bitanenm kendine kendin için değil bebeişin için ye bişelerŞenizhastayım kızlar hiç bişey yiyemiorum kuru kuru galeta grip oldum resmen yaa dün eşim ağladı üzüntüsünden mafoldumben
aynen katılıyom gamzee:lepi:günaydın kızçelerrrropuyorumnanaktan
gülay cnm böyle giderse hastanede serum yemek durumunda kalabilirsin.
ewet bol bol dinlenmemn lazım cnmdr ilaç alma dedi ben zencefille bal aliimmi dedim öksürüğüm için al ama çok deil dedi dinlenceksişn bol bol dedi işte
:roflol::roflol::roflol: naptın hallettin miimdaaaaaaaaat delikafadulden delikafadulden
öğlen bayramlaşma var ve bnm çorabım kaçtı yaa :1shok:
işin yoksa git wc de değiştir şimdi offf
pıtır hepsi çok güzel iyi günlerde kullan cnmmmŞenizŞeniz
geçmiş olsun kunderam ...Kızlar günaydın...
Kaç gündür keyifsizdim yazmak da gelmedi içimden, ama şu saatten itibaren biraz olsun keyfim yerine geldi.Sizinle de paylaşmak istedim... zemuszemus
Kocişin raporlarını 2 cerrah + kuzen doktor görmüş ve cerrahi müdaheleyi uygun görmüşlerdi bayramdan sonra kesin gibi birşeydi işte biliyorsunuz sizde...
Raporları ve görüntüleri faxla birkaç profa daha gönderdik + bizim burdaki birkaç doktora gösterdik...
Maşallah bir rapor kırk doktorun elinden geçti :1no2:
Neyse sonuç; evet cerrahi müdahele gerekli olursa iyi olur yani kesin çözüm ama ilaçla tedavi neden denenmesin??? oldu, bizde bu ameliyatı olan birkaç kişiyle irtibata geçtik, olan kişilerden 1 yılı geçmesine rağmen yemek yiyemeyenler çok sıkıntı çekenler vs.vs. ler var...:sinifsinif:
Bizimde gözümüz korktu açıkcası; işte burdaki doktorlarla da görüşmemiz sonucunda ameliyatı ertelemeye karar verdik ama kontrollü şekilde,herşeye dikkat edilecek, kahve,kola,alkol vs.vs. kesinlikle yok, ilaçlar düzenli alınacak, ayda birde kontrole gidilecek ilerleme yada gerileme var mı diye, belkide umulmadık şekilde gelişme olacak çok dikkat edildiği sürece birkaç ayın sonunda da ameliyat oluncak mı olunmucak mı ona karar verilecek ....CADIARZU
Böyle işte arkadaşlar, çok üzüldüm çok bunaldım ama vardır bunda da bir hayır...
İnşallah tebbirlerimiz lehimize işler de ameliyata felan gerek kalmaz....mafoldumben
ewet cnm eşime hep ordan alıyoz özellikle trikoları haikaaaa..ya kızlar defactoda çok güzel şeyler var..............
kesinlikle katılıyorum hayatimeŞenizbu arada gamze ve gülay sakın ama sakın ananız babanız da dahil kimseyi öpmeyin el öpmeyin
domuz gribi var Allah korusun
kusura bakma hamileyim grip olursam kötü falan gibi kibarca söyleyin
en iyisi hiç el uzatmalarına yada öpmelerine fırsat vermeden kfadan kimseyi öpmüyorum iyi bayramlar diyin olsun bitsin
yanında olamassakta kalbimiz seninle burcummm unutmaaaaaaa...ŞenizŞenizasıl yarın bana çok sıkıcı olacak hepiniz ailenizle bayramda ben tek başıma kocişte nöbette:çok üzgünüm: hayatımın en yaalnız ve en sıkıcı bayramı olacak..
olsun allah beterini yaşatmasınnn
:roflol::roflol::roflol: çok tatlı yaaaaaa
canım çekti be burcummmm.........Kızlar dün pasta yaptım ya 8 dakikada pişenn tekkk kelimeylee enfes olduuuuu
çokk pratikti yarım saatte herşey dahil attım buzdolabına. mutfağıda toplamıştım vede....
ayrıca çokda hafif olduuu akşam 2 şer dilim yedikk:)) bildiğiniz muzlu rulo pasta olmuştuu
burcu ben yemeğe iniyorum belki o ara hayati gelmiş olur giderim
herkese iyi bayramlar büyüklerimn ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperimopuyorumnanaktan
ervam bi geçmiş yaptımda geldimçisiliiiimmm
napıyonbakma ordan gel
yazmalııııııııııı ımage mobılyada bı koltuk begendım beyaz sıyah yastıkları var ve sıyah beyaz kırmızı sehpaa gecersen onunden bak ay sımdı ev kursam alırıdımm bıttım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?