kızım 3 tane mail attım arka arkaya sanaaa bir bak klasörüneeburcuuuu mailine baksana lennnnnnnnnn
ayy beta çok tatlı
ohh ohh misssBende yorumunu bekledimm o zaman bendee yapicimm cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
Ben bayramda muhallebili kadayıf tatlısı yapıcam bundan
Alıntı.Portakal ağacı
birde gül tatlısı yapıcam..
Birde inşallahh lahana sarmasıda sarıcamm :kedi:
burcu onun tarifini versene bana bacım
burcu Allah tependen baksın emi burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mailime gelmiş çok hoşuma gitti bende buraya ekledimm kaydirigubbakcemile3
Napıyosunuzz kızlarr opuyorumnanaktan
Benim temizlikler bitti ütüler kaldı dinlenme molası verdim daha küveti temizlicem ama banyo yaptıktan sonramı temizlesem karar veremedim kaydirigubbakcemile3
Geçmişi şöyle bi takip etmeye çalıştımm..
Kunderamm canım inş.eşin biran önce sağlığına kavuşur..
gülaycım dikkat et kendine bol bol dinlenmeye bak bişeylerde yemeğe çalış yafs ben yerinde olsm herşeyi yerdim nasıl olsa hamileyim diyee kaydirigubbakcemile3
Parpalım toprağım bayram resmi çaldım haberin ola tam benlikmişş :1ninca:
Hemşom,mandilin,elmaşekeri ve uzun yola çıkacak olan arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum.Allah kazasız belasız sevdiklerinize kavuştursunn :Saruboceq:
Pıtır hediyelerini çok beğendimm opuyorumnanaktan İyi günlerde kullan düşünceli çocukmuşş :lepi:
yafss daha vardı aklımda ama unuttummm :sinifsinif:
kızım 3 tane mail attım arka arkaya sanaaa bir bak klasörünee
ohh ohh misss
ellerine sağlık kadayıflı muhallebiyi bende çok seviyorumm
pastayı yap gönül rahatlığıyla çokkk güzel olduu yaa bildiğin gibi değil. buzdulabında da beklesin 1 saat missssss
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/299510-8-dakikada-pasta-resimli.html
canım burdan yaptım ikinci sayfasında da resmi varrr
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/299510-8-dakikada-pasta-resimli.html
hayatimm al bak tarif bu canımm...
neden aşkım balım yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
allahın tatlı cadısıı kızım 3 tane attım ardı rdına farklı mailler sen bir tanesine cevap verdin gerisine gelmedi. sonra ben onu gene cevapladımm şu an topp sendeeeeeeeeedelikafadulden
En kısa zamanda denicem burçiş :lepi:
hem pratikte acil bi misafir gelse hemen yapılabilir bi pastaa yada tatlı krizimiz tutunca hopp mideyee cokacimcoook
Anam takvimim dikkatimi çektii...
2 hafta sonra 5.aya giricezz zaman ne çabuk geçiyor yafss opuyorumnanaktan
yaa nasıl hafif inanamazsın canımmm
ben içine birde tavuk göğsü vardı evde hazır onu pişirdim sürdümm bir tanecikte muz klamış onu koydum rulo yaptım üstünede hindistan cevisi bilemezsin nasılll hafif olduğunuuuuuu cokacimcoook sana kalmış birde yaratıcılık nasıl istersen öyle sun içine onları koy... tarifte sadece kakaolu pudink koymuş mesela... evde ne varsa yani... düşün yarım saatte tüm dağınıklığınıda toplamış dolaba atmıştım... dediğin gibi acil biri geliyorum dediğinde hemen yapıcan malzemelerde az ve evde hep olan şeyler....a.s
allah yılları görmeyi nasp etsin bizeeeopuyorumnanaktan
ay ne güzel beta
beninki de tutturuyor
Desene maharet kekte yerimseniben Walla böyle denenmiş onay almış tarifleri çok seviyorumm opuyorumnanaktan Bende ilk defa muhallebili kadayıf tatlısı yapıcam bakalım inş.güzel olurr :kedi:
Birde lahana sarması yapıcam ilk kez bakalım o nasıl olacak şimdiye kadar yaptığım hiç bi yemek vasat olmadı ama yinede ilklerde insan tedirgin oluyorr :sinifsinif:
Şenizaman cvp vermişsin tamam
Aminnnnnnn :Saruboceq:
Aynı zamanlarda evlendikk bide aynı zamanlarda doğurursak ne güzell olurr demiiGerçi benim koçiş bebek felan istemiyorr bende 1.yılımız dolmadan elimizde birikimimiz olmadan istemiyorum ama nasip kısmet iştee Allah hakkımızda hayırlısını versinn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?