Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuuuu mailine baksana lennnnnnnnnn

ayy beta çok tatlı
kızım 3 tane mail attım arka arkaya sanaaa bir bak klasörünee

ohh ohh misss
ellerine sağlık kadayıflı muhallebiyi bende çok seviyorumm

pastayı yap gönül rahatlığıyla çokkk güzel olduu yaa bildiğin gibi değil. buzdulabında da beklesin 1 saat missssss
burcu onun tarifini versene bana bacım

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/299510-8-dakikada-pasta-resimli.html
canım burdan yaptım ikinci sayfasında da resmi varrr

burcu Allah tependen baksın emi burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

neden aşkım balım yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
allahın tatlı cadısıı kızım 3 tane attım ardı rdına farklı mailler sen bir tanesine cevap verdin gerisine gelmedi. sonra ben onu gene cevapladımm şu an topp sendeeeeeeeeedelikafadulden

En kısa zamanda denicem burçiş :lepi:
hem pratikte acil bi misafir gelse hemen yapılabilir bi pastaa yada tatlı krizimiz tutunca hopp mideyee cokacimcoook

saol canım benim

hayatımmm
bana vermicenmi mail adresini yaa((((

Anam takvimim dikkatimi çektii...
2 hafta sonra 5.aya giricezz zaman ne çabuk geçiyor yafss opuyorumnanaktan

kızım şimdi geldi hepsiiiii

Şeniz

tamam topu göğsümde yumuşattım golü atcam birazdan :roflol:

En kısa zamanda denicem burçiş :lepi:
hem pratikte acil bi misafir gelse hemen yapılabilir bi pastaa yada tatlı krizimiz tutunca hopp mideyee cokacimcoook

yaa nasıl hafif inanamazsın canımmm
ben içine birde tavuk göğsü vardı evde hazır onu pişirdim sürdümm bir tanecikte muz klamış onu koydum rulo yaptım üstünede hindistan cevisi bilemezsin nasılll hafif olduğunuuuuuu cokacimcoook sana kalmış birde yaratıcılık nasıl istersen öyle sun içine onları koy... tarifte sadece kakaolu pudink koymuş mesela... evde ne varsa yani... düşün yarım saatte tüm dağınıklığınıda toplamış dolaba atmıştım... dediğin gibi acil biri geliyorum dediğinde hemen yapıcan malzemelerde az ve evde hep olan şeyler....a.s

Desene maharet kekte yerimseniben Walla böyle denenmiş onay almış tarifleri çok seviyorumm opuyorumnanaktan Bende ilk defa muhallebili kadayıf tatlısı yapıcam bakalım inş.güzel olurr :kedi:

Birde lahana sarması yapıcam ilk kez bakalım o nasıl olacak şimdiye kadar yaptığım hiç bi yemek vasat olmadı ama yinede ilklerde insan tedirgin oluyorr :sinifsinif:

allah yılları görmeyi nasp etsin bizeeeopuyorumnanaktan

Aminnnnnnn :Saruboceq:
Aynı zamanlarda evlendikk bide aynı zamanlarda doğurursak ne güzell olurr demii Gerçi benim koçiş bebek felan istemiyorr bende 1.yılımız dolmadan elimizde birikimimiz olmadan istemiyorum ama nasip kısmet iştee Allah hakkımızda hayırlısını versinn :Saruboceq:

ay ne güzel beta
beninki de tutturuyor

Allahtan işte bebek baskısı yok..
Ama borçlarımız var affedersin ama totomuzu zor toparlıyoz ondan oda istemiyor bide bebeğin masrafları felan fistan önce bi borçlarımız bitsin ondan sonra benimkide ister heralde yaşı ilerliyo çünkü :umursamaz:

lahana ben geçende sardım attım buzluğa daha pişirmedim yani ama çok güzel oldu inan görüntüleri... a.s
aman cvp vermişsin tamam
Şeniz

hee valalhi yaaaa
bizde aynı sebepten biraz bekleyelim diyoruz. azcık küçücük bir birikim olsun. tamam borç yok ama azcık gezelim tozalım sonra yapalım :roflol: inşallahxher şey planladığımız gibi giderrrr:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…