Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sıyah olan buna cok benzıyo cok sil duruyo ama uymaz ben beyaz kahve olanı alcam sanırım:lepi:

kanka Allah canını almaya:roflol:
olm onu dergıye koyanlar bıraz gercekcı olsun dıe önce bozmuşlar:jeyyar: sonra koymuşlar:roflol:
mersıı hayatımmmmm

canım evini ve eşyalarını gördüm. allah iç huzuruyla oturmayı nasip etsin. mobilyalar yerleşincede görmek isterim. opuyorumnanaktan

siyah alma banyon da siyah bişi yok
bembeyaz alma biraz üstünde bişiler olsun çiğ durmasın.
kahveli olan hep aklında olacaksa o olsun.
ama benim favorim ilk aldığın:lepi:
sizin tarafa doğru geliom böcüük atışalana halama gidiom teyzeme bide:))

haçan koyayrum kına kıyafetimi
pek anlaşılmıyor ama
anca işte olduğu kadar

eda elbisenin rengi cok şeker

böcük evinin resimlerini gördüm hayırlı olsun canım

sıyah olan buna cok benzıyo cok sil duruyo ama uymaz ben beyaz kahve olanı alcam sanırım:lepi:

bu takım cok güzel ağır bir rengi var şık duruyor

bayramda nişanlım ve ailesi geldi düğün tarihin belli oldu kızlar heyecandan 2 akşamdır uyuyamıyorum şaka gibi rüyamız gerçek oluyor artıkkk akannehir:asigim:

askımın d.gunu hedıyesıııı

bıde dıjital cerceve alıcakmıss resımlerımızı yukleyıp slayt gıbı degısecekmıss

selam millettttttttttt bayram bitti bir hüzün çöktü içime çünkü yarın iş başııııııııııııımafoldumben

eda, kınalığının yeşili çooook hoş, ben çok sewerim haki yeşili gibi. ışıltılı falan çok zarif :lepi:

pıtır, geeel birlikte sayalım günleri yılbaşı için ooooof of

nihal, güle güle giy canım buarada ben yeni gördüm nice mutlu senelere inşallh en kısa zamanda muradına erersin farukla. :asigim:

edaaaaaaaa...gördüm yeşil elbiseni çok şirin eminim çok yakışıcak
böcüüüüüüüüüüüğğğğğğğğ layn görmedim dedim dedim geri sayfalara kaçmış :))gördüm hepsini..herşey pek hoş.Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin
nihal doom günün kutlu olsun ayağında paralansın

Son düzenleme:
ev tutulmus.. mobilyalar secilmis.. tutabilene ask olsun hayirli olsun zarifem

köse takimina bayildim..

kızlar bana bi fikir verin..beyaz eşya alıcam artıkın...arçelik satan tanıdık(tanıdığın tanıdığı) biri malesef iflas ediomuş..gelin %5karla size bişiler veriyim demiş nişanlıma...benim gönlüm hep,her zaman bosch ta oldu...ama en azından diorum bılaşık makinamı falan mı alsam arçelikten?ne diosunuz memnun kaldığınız bi ürünü var mı?yarın gidip bakmam lazım olgunlarda bir dükkanmış kapatacakmışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…