mandilincim pashminacım sizler naptınız kızlar görüşmeyeliiiiiiii
kızlar bana bi fikir verin..beyaz eşya alıcam artıkın...arçelik satan tanıdık(tanıdığın tanıdığı) biri malesef iflas ediomuş..gelin %5karla size bişiler veriyim demiş nişanlıma...benim gönlüm hep,her zaman bosch ta oldu...ama en azından diorum bılaşık makinamı falan mı alsam arçelikten?ne diosunuz memnun kaldığınız bi ürünü var mı?yarın gidip bakmam lazım olgunlarda bir dükkanmış kapatacakmışta
eda, kınalığının yeşili çooook hoş, ben çok sewerim haki yeşili gibi. ışıltılı falan çok zarif :lepi:
pıtır, geeel birlikte sayalım günleri yılbaşı için ooooof of
nihal, güle güle giy canım buarada ben yeni gördüm nice mutlu senelere inşallh en kısa zamanda muradına erersin farukla. :asigim:
edaaaaaaaa...gördüm yeşil elbiseni çok şirin eminim çok yakışıcak
böcüüüüüüüüüüüğğğğğğğğ layn görmedim dedim dedim geri sayfalara kaçmış :))gördüm hepsini..herşey pek hoş.Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin
nihal doom günün kutlu olsun ayağında paralansın
kızlar bana bi fikir verin..beyaz eşya alıcam artıkın...arçelik satan tanıdık(tanıdığın tanıdığı) biri malesef iflas ediomuş..gelin %5karla size bişiler veriyim demiş nişanlıma...benim gönlüm hep,her zaman bosch ta oldu...ama en azından diorum bılaşık makinamı falan mı alsam arçelikten?ne diosunuz memnun kaldığınız bi ürünü var mı?yarın gidip bakmam lazım olgunlarda bir dükkanmış kapatacakmışta
kısmet olursa 24 temmuz 2010 akannehir cok heyecanlıyımmmm yaaa anlatamam opuyorumnanaktan
askımın d.gunu hedıyesıııı
bıde dıjital cerceve alıcakmıss resımlerımızı yukleyıp slayt gıbı degısecekmıss
olgunlardaki arçelik bayisinin neden iflas ettiğini söyliyim canım.. biz ilk başta arçelik alcaktık bütün beyaz eşyayı.. ve yeri yakın olduğu için olgunlardaki mağazaya gittik. sorumlu kişi dükkanda yoktu mağazadaki kişi de bizi hiç umursamadı bir süre bekledik sonra sorunca ben bilmiyom az sonra gelir dedi.. biz baya bi bekledik gelmedi... bundan önce de ben bi ara gitmiştim yine ilgili kişi yoktu.. muameleye sinir olduk ve bosch mağazasına gittik ordan da aldık herşeyi..
ama arçelik iyi marka neticede bence çok sorun yapma ucuz bulduysan al... yine de dikkatli ol ürünlerde bir sorun olursa sonra muhattab bulabilir misin bilmiyorum
bugün aşkımla canımla nişanlımlaydımm :asigim: ne kaa guseldi keşke hiç
eve gitmesek dedim.. çocukluk edip yakalamaç oynadık ben kaçtım o yakaladı :jeyyar:
..he bide evlerine gittik.. benim aşkım dizlerime yattı başına masaj yaptım dizlerimde uyuduuu :asigim:
sonra akşam oldu eve bıraktı beni(
]
mandilincim
canım inan sayfaların arasında kayboldum ama yinede resmin olan sayfayı
bulamadım
2 gün baktım ama bulamadım sinir oldum :umursamaz:
nihall iyigünlerde giy cicişlerini canımm
gasoooo naber???
iyi akşamlar, iyi bayramlar kızlar...
kuşum evin çok cici, mutfağın falan çok cücel,bu arada bı odayı cekemedım oturma odamızda lambamız yokta karanlık cıktı
ınş ılerde
ayy nasıl beğendınz mı
kuşum sen iş işini ne yapıcaksın? atakentte ise ev, iş ne olacak?tskler kızlar
erva benımkı o ateşle benı yakar peteğe gerek kalmaz:roflol:
papı saol cnm
tek rakıbım thy dermışım:roflol:
anadolu yakası oluyo evt
:roflol: :roflol:ay ben de kına elbisemi aldım
böcüüünkinin yanında devede kulak tabi :roflol:
tek kelime ; bayıldım...alıntı etmen ha
biliosunuz
takıntım var :)))
nihall iyigünlerde giy cicişlerini canımm
gasoooo naber???
paşoomm iyidir senden? nasıl geçti bayramın?
nihalim sen de güle güle giyin botlarını :)
:asigim: :asigim: duuuur daa günlerce birlikte olacağınız günlerde gelecek inşllh
ahhh canım beniiim yaaa :1hug:
sağol yinede söylediğine pişman oldun zatiyordum senideee..
kaldı artık benim şaşkolozluum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?