Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
herkes için ilk iş günü bugün bayağ yoğununuzdur
nasıl geçti gelinlerin bayramları bakiim :1rolleyes:

papişim dün görmedim valla kapatmışım o sırada.
canım bende özeldeydim. branş dersine o dersin kendi öğretmeni giriyor
mesela ingilizce ingilizce dersine ingilizceci öğretmen geliyordu
ama bilgisayar için ayrı öğretmen hiç alınmadı .
belki sistem değişmiştir şimdi alınıyordur. benim 7 ay olacak okuldan ayrılalı.
özelin maaşları çok iyi ama bi güvencen yok işte.devletin verdiğiyle arasında 200 tl var. sen başladınmı çalışmaya atamalar başlamış papiş

Canım arkadaşlarım günaydın hepinize umarım bayramınız güzel mutlu geçmiştir.Sizleri çok özledim geçmişi okuyayım

canım atlattım şükür biras öksürük kaldı oda geçicek inşallah:)
yemeklerle fena deil valla bayramda babanem kavurma ayırmış bana 2 aydır ilk defa kırmızı et orda yedim bide 1 dilim su böreği ohh böle bi ara çok ii oluo iştahım sona kapanıo o ara ne alırsam kar die yiyorum valla:) bide dondurma istedi canım kocişte aldı saolsun ayy koca bi bardak dondurma yedimm :)

canım atlattım şükür biras öksürük kaldı oda geçicek inşallah:)
yemeklerle fena deil valla bayramda babanem kavurma ayırmış bana 2 aydır ilk defa kırmızı et orda yedim bide 1 dilim su böreği ohh böle bi ara çok ii oluo iştahım sona kapanıo o ara ne alırsam kar die yiyorum valla:) bide dondurma istedi canım kocişte aldı saolsun ayy koca bi bardak dondurma yedimm :)

Günaydın kızlaarrr opuyorumnanaktan

ben bu senede atanamayacağım maalesef çok az alım yapıldı bilgisayarcılardan, 83 puan alanlar bile riskte şu an ki benim puanım 75 mafoldumben bundan sonrada böyle yüksek olacak puanlar muhtemelen o yüzden evde oturup ders çalışıcam bakalım inşallah olur artık çok sıkıldım yaa çalış çalış bişeye yaradığı yok.. artık böyle erken kalkıp ders çalışmaya başlıcam :)))

site akşam biz çıktıktan sonra saldırı yedi gene.. Arkandan bende çıktım yarım saat sonra falan geldim beljki görmüşsündür diye bakayım dedim amaaa siteye gene girilmiyodu.. onun etkisi olabilir yavaşlık..

neysee hadin ben gidip başlıyım artıkınn görüşürüzzz :gitme:

oh ohh gülaaay çok sevindim
inşallah hep böyle devam eder canım. et yemen iyi olmuş a.s

sıyah olan buna cok benzıyo cok sil duruyo ama uymaz ben beyaz kahve olanı alcam sanırım:lepi:

Böcüğüm biz koçtaşta görduk bunu hatta iki kere arabaya koyduk sonra vazgeçtik birde bunun parlakları vardı çok güzeldi onlar da.BU arada geçmişi okuyom ev tutulmuş düğün tarihi bellı olmuş ama tam okuyamadım devam edıyorum merakla beklıyorum :)

günaydın canım.
puanları yükselttikçe yükseltiyolar be papiş.
neuse umutsuzluğa düşme canım çalışmaya devam zaten çokda bi açığın yokmuş
Allah gönlüne göre versın inş.
yaa demek saldırdılar gene he :mymeka:

üfff yarın olsada şenlense burasıııı mirmirmirmir
şenlensin dimi ya

ben almıcam biz yılbaşını kutlamıyok :hulya:
ne dedın?

bununda mesela arka kısmı guzel
yanı bana mı öle gelıyo bılmıom
kafam karısıkkk
ve haftaya nıkah işini halledıp gelınlıği vermem lazım
valla bunu bende sevdım böcük

ay kızlar gebertcem sizi ya
kac saattır gecmsıteyım bayram seyran dememişsiniz

ben bu bayram biişey anlamadım ılk gunu kalktık kahvaltı masamı toplamdan 9da cıktık benmkı hadi hadi annesıne hemen ordan kalk karsıya amcalara evın onunda kurban kesilde saat 15 e kadar patladım sıkıntıdan ya
sonra eve annemlere
sonra 2-3-4 askım calsıtı zaten sabah 7.30 aksam 7.30
eltım gorumcem hepimiz kocasızdık kahvaltılarda beraber takıldık
bi akam askımla yaslı biri var komsu ona gıttık
biaksam gorumcemler geldi
sonra gunduzlerı hep annemdeydım biişey anlamadım kısacası

he pıtır demişti yılbasında ne alcaksınız sevgilinize bende dedimki biz
nişanlımla kutlamıyoz bişi almıcam yerimseniben

sana kilo mu aldın dediler hıh
çok biliyonus deseydın resım eklesene bayramdan yok mu bakam sana

hmm....
ya kız ama 61,5 olmusum
bide elbiseden sanırım kılom cok durdu
56 kg ıle evlendım
kocam calsıtıgından gezemedım resım yok ama suan ustumde dur cekeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…