Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızçelerim ... hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum ve öpücüklere boğuyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy 2 hafta ara verdim ama o kadar sayfa okunurmu yaaa bi dolu ara ara bakmaya çalıştım şoklardayım ben çok güzel şeyler olmuş .... yetişmeye çalışıcam ama bakalım hayırlısı yetişemediğimde yardım edersiniz artık bana yerimseniben

Ben geldimmm
HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI TEKRAR KUTLU OLSUNN buyrunnnnnnnnn

Benim bayramımı hep ziyaretlerle et temizlemekle geçti..:sinifsinif:
ama herşey güzeldii bi bayram daha sona erdii :gitme:

bu bayram anneme kıyamadığım için en nefret ettiğim şeyi yaptım.
işkembe temizledim :sinifsinif:
tabi elimle dokunamadım. maşa ve bıçak yardımıyla yaptm.
kalan temizleme kısmını yaptı annem. böğğğ iğrençti.. :sinifsinif:

yandakı gobegım deıl he kolum
ya valal herkez almısısn dedı almısım tartıda söyledi zaten
ben dıyom elbise modelındendır belki
dıyolar yanaklarında almış burda karaladım belli olmaz pek
elbise modelide belli olmamış kat kat ama

Son düzenleme:
esma çok güsel görünüyosun canım.
kilo almışsın diyenlere aldırma bence. aldığın 2-3 kiloyu dert etme derim ben. gerçi kaç kilo aldın bilmiyorum ama.
gün gelir çok hareketli bi zmn geçiririz, veririz o kiloyu.gün gelir verdiğimizi geri alırız.
kendini üzme öyle kilo aldım diye.
ayrıca elbisen gerçekten çok hoş.katlı falan. onun kısasını gördüm ben.bayıldım. keşke param olsaydı.
130 tl dedi :sinifsinif:

Esmaaa :roflol göbeğim değil demiş yaa :lepi:
elbise çok yakısmıs canım
botlarında çok guzel durmuş beğendımm
ama okadarda kilolu durmuyosun
yüzxden alınan kiloda insanı daha gusel gösterir sen zaten çok guselsin
ekmek fln yeme şekerde kullanma ne yersen ye kilo almıyosun
inanki bak.ç. bu ikisi çok fena düşmnanı vücudun zaten. ben şeker kullanmıyorum şekerli çay fln hiç hoşuma gitmiyo ekmekte pek yemem. rahat besleniyorum kiloda almıyosun onları bırakınca
sende öle aman aman bişe yok

üfff bu kk bozuk bugün yaaaa

Son düzenleme:
böcüküm çok güzel evin mutağını da çok beğendim.Esmacım evlendıkten sonra kilo alınır şekil a ben 10 kılo aldımBurcunun kahvaltı sofrasını göremedim kaçıncı sayfada.Nihalın hediye botlarını gördüm güle güle kullan nihalcım.esma yılbaşı kurabıye kalıpları da güzelmiş:)kızlar burcu hamile mi onu da anlayamadım:)

nisan ben 75e aldım cnm
ıkınci resimdeki gobek gıbı duran kolum
cnm 5-6 kg aldım ama

ilk resmi görünce 2.nin kolun oldğunu anladım :roflol:
uygun fiyata almışsın canım.negüsel.
ervanın dediği gibi şeker ve ekmeğe dikkat edersen yeterli canım.
öle çokbi rejim olayına girmene gerek kalmaz bence.

günaydın kıslaropuyorumnanaktan
böcüğüm hayırlısı olsun evleniyosunn evin eşyaların çok güsel allah bi yastıkta kocatsın ömür boyu mutlu olun bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kıslarŞeniz

Günaydın kızlar...
site mümkün değil açılmıyor geçmiş falan okumakta mğmkün değil gene ne oldu anlamadım yahuuuu öffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…